Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Máme ho a jsme s ním moc spokojeni. Nejvíc ho využijeme třeba v restauracích, když potřebuji volné ruce. Zapnu, nastavím jemné pohupování a malý je v klidu, často takto usne.
Fakt jo holky? Tak do toho asi jdu… Mam jeste 1,5roku a kdyzcjsem s nim na hristi a musim drncat s kocarek, tak zadna slava ![]()
Já ho teď strkám i do cestovní postýlky, když ji máme vytaženou venku😁 je to opravdu zázrak 😂 a klidně i na autosedačku když chci aby se malej po cestě dospal.
@Nikoleta22 tak to mate opravdu stesti, ze vam funguje, to je super
ja ho mam od vcera doma a musim rict, ze zadny zazrak se nekona, maly mi proste spat nebude a nebude. Ale jsou mu teprve dva mesice, snad se to srovna. V kazdem pripade dekuji za prispevek.
My ho vždy v kočárku uspíme a pak pouštíme raketu 😃 Taky ji nesmíme mít puštěnou na plnej výkon, to je pak hnedvzhuru 😁 Tak snad si i vy k němu najďdete cestu 😁
Taky máme a využívám skoro denně, většinou na zahradě v kočárku, v posteli nemá problem ![]()
My máme skoro od narození a moc to na nás nefunguje, někdy vydrží třeba i hodinu, jindy se do 5 minut probudí. Záleží na dítěti. Ale co hlavně, tak budeme reklamovat, guma, která zajišťuje uchycení se nám úplně rozpadla, a to používáme max 4 měsíce. Za mě velké zklamání
![]()
@Bednicka186 A můžu se zeptat kde jste ho kupovala? Já chci nejspíš objednat z Pilulky, tak abych věděla kde jste by kupovala
.
@dixisa
Kupovala jsem na Ondalkovi, do 3 tydnu mi poslali nove uchyceni uplne bez problemu ![]()
@Bednicka186 Aha tak děkuji moc
.A jste s houpatkem spokojená?
.Používáte ho i někde jinde než na kočárek? ![]()