Rodičák a práce 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud už jsou dítěti dva roky, tak můžeš pracovat klidně na plnej a rodicak ti bude dál chodit jak budeš chtít, klidně do 4 let. Přivýdělek u toho není omezený, akorát dítě mladší 2 let nemůže do školky, abys o rodicak nepřišla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můžeš chodit do práce jak chceš a RP mít nastavený taky jak chceš. Nijak se to neovlivňuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina @Cenarius to jsem netušila
, dneska jdu odpoledne na UP tak je dobry vědět… a počítám to holky správně pokud mi zbývá ještě 126.097,– RP a ÷16mesici ještě ze měsíční částka by mela byt 7.881,– pokud ted beru 8.333,– na 36 mesicu
???
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:Čísla jsou konstantní, výsledky budou v dalších kalkulačkách pořád stejné.
@Kriss Tina @Cenarius to jsem netušila, dneska jdu odpoledne na UP tak je dobry vědět… a počítám to holky správně pokud mi zbývá ještě 126.097,– RP a ÷16mesici ještě ze měsíční částka by mela byt 7.881,– pokud ted beru 8.333,– na 36 mesicu
???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si dala rodičák na 4 roky, abych měla rezervu, kdyby dceru nevzali ve 3 letech do školky (je dubnová). Taky práci si nenajdeš hned. Covid do toho hodil vidle taky, takže jsem byla ráda, že nejsem bez koruny. Jak jsem si našla práci, šla jsem na ÚP rodičák navýšit na nejvyšší částku ať ho brzo vyberu a na ošetřovné může i otec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius @Lucie008 diky moc holky…ja prave mela na 3 roky, jenže do práce se nemam kam vrátit firma zkrachovala během covidu a bojim se ze mi malého nevezme hned v březnu do skolky je konec února…tak jak píše Lucie chci mít rezervu..Jenze na socialce se na mě paní koukají jak kdyby nevim co…prej od 2 let berou normálně do skolky deti a ze nechápou proc řeším prodloužení docela nepříjemný tady na vesnici noo😠 takze si to prodloužim aspoň na tech 17 měsíců at mame KC kdyby něco
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, holky…chci se zeptat jak to je s rodičovskou dovolenou a brigádu ci práci? Cetla jsem ze některé máte dítko ve školce, rodicak Vam chodi a chodíte do práce?mala ma 2 roky tak přemýšlím zda si nechat RP na 3 roky nebo prodloužit ještě na 16 mesicu
ale nevím jak práce nemam kam se vrátit…v době covidu zaměstnavatel zkrachoval
Můžeš chodit do práce a dítě do školky, to budeš pobírat dál a je jedno zda do 3 nebo 4 na let. Sama jsem od 2 let mladého makala na plný úvazek a rp jsem brala ještě rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, holky…chci se zeptat jak to je s rodičovskou dovolenou a brigádu ci práci? Cetla jsem ze některé máte dítko ve školce, rodicak Vam chodi a chodíte do práce?
mala ma 2 roky tak přemýšlím zda si nechat RP na 3 roky nebo prodloužit ještě na 16 mesicu
ale nevím jak práce nemam kam se vrátit…v době covidu zaměstnavatel zkrachoval