Rodičák a změna trvalého bydliště

12.2.15 10:21

Rodičák a změna trv.bydliště

Maminky, mám dotaz.
Neměla jsem nárok na mateřskou a tak pobírám hned po porodu rod. příspěvek z úřadu práce v Ostravě, ted jsem ale změnila bydliště a bydlím v Plzni, mění se tím pádem i úřad práce pro vyplácení rod. příspěvku, nebo zůstává pro vyplácení stále Ostrava? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
308
12.2.15 10:27

Ano meni :) staci to jen zajit nahlasit na pracovni urad :) ja tam byla zrovna vcera takze to vim urcite :) a jinej okres mami jinek tein vyplaceni davek :) doted jsem mela davky slozenkou nejpozdeji 5 ted az kolem 15 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 10:30

Tak to jsi mě moc nepotěšila :D a když to nenahlásím?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.2.15 10:32
@janapruchova95 píše:

Tak to tě nepotěším já. Úřady jsou propojené, údaj o změně TP si mohou dohledat. Zas na druhou stranu by mohlo stačit, kdyby ses do Ostravy ozvala mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.2.15 10:34
@janapruchova95 píše:

Podle mě je TP k rodičáku nepodstatná informace. My měnili TP (v rámci jednoho okresu) nedávno a ani mě nenapadlo to hlásit. Peníze stejně chodí na účet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 10:35

@blecha72 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
12.2.15 10:36

Musis to nahlasit v tom meste kam ses prestehovala. A je potreba osobne protoze budes vyplnovat zadost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.2.15 10:37
@Zdeňka92 píše:
Musis to nahlasit v tom meste kam ses prestehovala. A je potreba osobne protoze budes vyplnovat zadost
žádost o co?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942

Taky to budu zanedlouho řešit, přitom mi půjde jenom o dva měsíce :roll: A kdybych trvalé bydliště změnila uprostřed kalendářního měsíce, nebude to doufám tak, že mi půlku příspěvku bude platit původní úřad a druhou půlku ten nový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
@Svistice píše:
Podle mě je TP k rodičáku nepodstatná informace. My měnili TP (v rámci jednoho okresu) nedávno a ani mě nenapadlo to hlásit. Peníze stejně chodí na účet. :nevim:

No jo, ale když jste se stěhovali v rámci okresu, tak ti rodičák vyplácí stále stejný úřad práce. To není zakladatelky případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.2.15 10:38
@janapruchova95 píše:
@blecha72 děkuji :)

Měnila jsem TP, potřebovala jsem potvrzení o ukončení pobírání RP. furt mi nic nechodilo, brnkla jsem tam a oni si sami dohledali údaj o změně TP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.2.15 10:38

@fenny Nechodí prachy stejně z ČNB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.15 10:39

@blecha72 takže ti najednou přestal chodit rodičák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.2.15 10:41
@janapruchova95 píše:
@blecha72 takže ti najednou přestal chodit rodičák?

nepřestal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
12.2.15 10:46

@blecha72 Stěhuju se v dubnu (jiný kraj) a v květnu budu muset rodičák stejně stopnout, protože budu nastupovat na další mateřskou. Myslíš, že by byl problém, jim tu změnu TP nenahlásit? Mi přijde, že v tom bude akorát větší binec, když to udělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat