Rodičák a změna trvalého bydliště
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičák a změna trv.bydliště
Maminky, mám dotaz.
Neměla jsem nárok na mateřskou a tak pobírám hned po porodu rod. příspěvek z úřadu práce v Ostravě, ted jsem ale změnila bydliště a bydlím v Plzni, mění se tím pádem i úřad práce pro vyplácení rod. příspěvku, nebo zůstává pro vyplácení stále Ostrava? děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano meni
staci to jen zajit nahlasit na pracovni urad
ja tam byla zrovna vcera takze to vim urcite
a jinej okres mami jinek tein vyplaceni davek
doted jsem mela davky slozenkou nejpozdeji 5 ted az kolem 15 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janapruchova95 píše:
Tak to jsi mě moc nepotěšilaa když to nenahlásím?:D
Tak to tě nepotěším já. Úřady jsou propojené, údaj o změně TP si mohou dohledat. Zas na druhou stranu by mohlo stačit, kdyby ses do Ostravy ozvala mailem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janapruchova95 píše:
Tak to jsi mě moc nepotěšilaa když to nenahlásím?:D
Podle mě je TP k rodičáku nepodstatná informace. My měnili TP (v rámci jednoho okresu) nedávno a ani mě nenapadlo to hlásit. Peníze stejně chodí na účet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musis to nahlasit v tom meste kam ses prestehovala. A je potreba osobne protoze budes vyplnovat zadost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zdeňka92 píše:žádost o co?
Musis to nahlasit v tom meste kam ses prestehovala. A je potreba osobne protoze budes vyplnovat zadost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to budu zanedlouho řešit, přitom mi půjde jenom o dva měsíce
A kdybych trvalé bydliště změnila uprostřed kalendářního měsíce, nebude to doufám tak, že mi půlku příspěvku bude platit původní úřad a druhou půlku ten nový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Podle mě je TP k rodičáku nepodstatná informace. My měnili TP (v rámci jednoho okresu) nedávno a ani mě nenapadlo to hlásit. Peníze stejně chodí na účet.
No jo, ale když jste se stěhovali v rámci okresu, tak ti rodičák vyplácí stále stejný úřad práce. To není zakladatelky případ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janapruchova95 píše:
@blecha72 děkuji
Měnila jsem TP, potřebovala jsem potvrzení o ukončení pobírání RP. furt mi nic nechodilo, brnkla jsem tam a oni si sami dohledali údaj o změně TP
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janapruchova95 píše:
@blecha72 takže ti najednou přestal chodit rodičák?
nepřestal
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blecha72 Stěhuju se v dubnu (jiný kraj) a v květnu budu muset rodičák stejně stopnout, protože budu nastupovat na další mateřskou. Myslíš, že by byl problém, jim tu změnu TP nenahlásit? Mi přijde, že v tom bude akorát větší binec, když to udělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit