Rodičák od 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5476
3.11.10 12:26

Ještě nic není definitivní, ale pokud chceš vědět, jak vypadá zatím poslední vládní návrh schválený PSP ĆR, tak koukni na http://www.psp.cz/…xt/tiskt.sqw?…. Je to tam i s důvodovou zprávou, takže by ses tam měla dočíst vše potřebné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
3.11.10 12:35

El No tak to je presne ono, co ja nemuzu. Bud sem tatar nebo chci na jasnou otazku jasnou odpoved, pac tenhle „roman“ nedavam ani za mak. No snad se jasnou odpoved dozvim aspon mesic pred nejakou zmenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
3.11.10 12:52

Tak já už se hozně těším :-( . Uvidíme, jestli návrh projde, ale já myslím, že bohužel projde. Termín mám až v březnu, takže porodné se mne netýká, protože jsem si dovolila pracovat a neflákat se. Říkám si, dítě nechceme pro peníze, ale i tak by se porodné hodilo. Ještě, že máme peníze ze svatby a peníze ze stavebka, které jsem zrušila. Žádná podpora rodin, ale hlavně, že si poslanci škrtli jen 5 % z mnohatisícového platu a pojedou si za státní peníze na dovolenou vrtulníkem. Vyházet všechny, ale stejně by se tam objevili další a po čase stejní nenaž..nci.

• Citovat
  • Upravit
3337
3.11.10 17:38

Taky by mně zajímalo, jestli se to bude týkat i těch, co už rodičák pobírají :think: Jsem z toho celá v nervech. Nic jsem z toho pořádně nevyčetla - asi jsem tupec nebo nevím :nevim: Já mám rodičák na 4 roky a malý je teď 5 měsíců, takže kdyby se to změnilo, tak od března za 3800,– malý nepokryju ani UM a pleny :roll: :cry: Je to k pláči, ty jejich změny. Bych chtěla vidět manželky těch co to navrhovali, jak by z toho vyšli i s dětma :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.11.10 18:31
Lucyus12 píše:
Taky by mně zajímalo, jestli se to bude týkat i těch, co už rodičák pobírají :think: Jsem z toho celá v nervech. Nic jsem z toho pořádně nevyčetla - asi jsem tupec nebo nevím :nevim: Já mám rodičák na 4 roky a malý je teď 5 měsíců, takže kdyby se to změnilo, tak od března za 3800,– malý nepokryju ani UM a pleny :roll: :cry: Je to k pláči, ty jejich změny. Bych chtěla vidět manželky těch co to navrhovali, jak by z toho vyšli i s dětma :cert: :cert: :cert:

Napodobne, ale neudelas nic. :cert: Mimo to, ze si muzes na rodicovske prividelat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
3.11.10 18:40
Lidka a Sami píše:
Lucyus12 píše:
Taky by mně zajímalo, jestli se to bude týkat i těch, co už rodičák pobírají :think: Jsem z toho celá v nervech. Nic jsem z toho pořádně nevyčetla - asi jsem tupec nebo nevím :nevim: Já mám rodičák na 4 roky a malý je teď 5 měsíců, takže kdyby se to změnilo, tak od března za 3800,– malý nepokryju ani UM a pleny :roll: :cry: Je to k pláči, ty jejich změny. Bych chtěla vidět manželky těch co to navrhovali, jak by z toho vyšli i s dětma :cert: :cert: :cert:
Napodobne, ale neudelas nic. :cert: Mimo to, ze si muzes na rodicovske prividelat. :think:

Kéž bych mohla… Ale práci domů asi neseženu a hlídání abych šla do práce taky není… To chudák taťka - se nám udře :roll: Ale na měšci jsem četla, že by to snad mělo platit jen pro ty, co nastoupí na rodičák až v roce 2011… No stejně musíme počkat a pak se s tím taky nedá nic dělat :roll: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
4.11.10 09:43

no, já myslím, že senátem to proleze určitě a prezident ten je všema deseti pro to, aby se to snížilo. Ale je to bordel - zprominutím :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
4.11.10 12:15
Lucyus12 píše:
Lidka a Sami píše:
Lucyus12 píše:
Napodobne, ale neudelas nic. :cert: Mimo to, ze si muzes na rodicovske prividelat. :think:
Kéž bych mohla… Ale práci domů asi neseženu a hlídání abych šla do práce taky není… To chudák taťka - se nám udře :roll: Ale na měšci jsem četla, že by to snad mělo platit jen pro ty, co nastoupí na rodičák až v roce 2011… No stejně musíme počkat a pak se s tím taky nedá nic dělat :roll: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Njn..Ja se chystam jit pracovat, tak za ctrvt roku. Holt se doma budeme stridat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.11.10 17:19
Lucyus12 píše:

Jejich manželek se to bohužel netýká, ty mají prachů že neví co s něma :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
4.11.10 17:20
Lidka a Sami píše:
Lucyus12 píše:

Přivydělat si můžeš, ale potřebuješ za a) buď práci z domů (jako já, mám babičky 150km od nás a chůvu platit teda nehodlám) anebo za b) babičky na hlídání …

A kolik je ochotných zaměstnavatelů dát práci z domova? Moc jich asi nebude.

• Citovat
  • Upravit
3337
4.11.10 17:39

Právě, že takových zaměstnavatelů moc není. A když mám doma ještě 4 leťáka a přítel má nestabilní pracovní dobu, tak mám smolíka, protože ani protisměny by u nás nešly :roll: :-( :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
4.11.10 17:54
Lucyus12 píše:
Právě, že takových zaměstnavatelů moc není. A když mám doma ještě 4 leťáka a přítel má nestabilní pracovní dobu, tak mám smolíka, protože ani protisměny by u nás nešly :roll: :-( :cert:

jo přesně tak:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
17.11.10 21:47

tak už něco schváleno a odklepnuto :?: :?: :?: :?: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...