Rodičovský příspěvek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.6.20 19:03

Ahoj, mužů se zeptat když jsem na mateřské od 1.6. tak peníze dostanu následující měsíc?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.20 19:04

Teda omlouvám se na rodičovské dovolené, mateřská mi skončila 14.5.

• Citovat
  • Upravit
42
4.6.20 05:04
@Anonymní píše:
Teda omlouvám se na rodičovské dovolené, mateřská mi skončila 14.5.

Pokud jste si byla zažádat na úřadu práce o rodičák tak by tento měsíc měl přijít. Teď to prý mají sehráno, že stačí podat jen žádost o rodičovský příspěvek a nemusíte nic nosit že sociálky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102511
4.6.20 05:39
@vrabshak píše:
Pokud jste si byla zažádat na úřadu práce o rodičák tak by tento měsíc měl přijít. Teď to prý mají sehráno, že stačí podat jen žádost o rodičovský příspěvek a nemusíte nic nosit že sociálky.

Nemusí, pokud mela pani ppm za kveten vyssi nez rodicak, nebo pokud i s mensi ppm o rodicak pozadala az od 1.6. (jak konec konců píše), tak prvni rodicak prijde az v červenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
4.6.20 06:09
@j.a.n.i1 píše:
Nemusí, pokud mela pani ppm za kveten vyssi nez rodicak, nebo pokud i s mensi ppm o rodicak pozadala az od 1.6. (jak konec konců píše), tak prvni rodicak prijde az v červenci.

Oj to se omlouvám, mě právě tvrdily na úřadě totok, ale je fakt že se to pořád mění nebo to kolikrát řekne jedna paní tak, druhá tak.
Ale aspoň jsem moudřejší i já a nebudu se divit kdyby by to nedošlo hned :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.20 09:08

@vrabshak no byla, už mi i minuly týden přišel dopis o schválení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 12:16

Holky přišel vám už rodičovský příspěvek za říjen? Nám chodit vždy 4 v měsíci a teď ještě nepřišel :cert:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.23 13:29

Mně tedy chodí vždycky až 10. den a ještě většinou, pokud to vyjde na pátek, tak jako teď, tak klidně až pondělí, úterý. :think:

• Citovat
  • Upravit
16939
9.11.23 13:31

Taky mi chodil kolem 10., postupně klidně až 13., takže do 15. to bude určitě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat