Rodičovský příspěvek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Teda omlouvám se na rodičovské dovolené, mateřská mi skončila 14.5.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Teda omlouvám se na rodičovské dovolené, mateřská mi skončila 14.5.
Pokud jste si byla zažádat na úřadu práce o rodičák tak by tento měsíc měl přijít. Teď to prý mají sehráno, že stačí podat jen žádost o rodičovský příspěvek a nemusíte nic nosit že sociálky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vrabshak píše:
Pokud jste si byla zažádat na úřadu práce o rodičák tak by tento měsíc měl přijít. Teď to prý mají sehráno, že stačí podat jen žádost o rodičovský příspěvek a nemusíte nic nosit že sociálky.
Nemusí, pokud mela pani ppm za kveten vyssi nez rodicak, nebo pokud i s mensi ppm o rodicak pozadala az od 1.6. (jak konec konců píše), tak prvni rodicak prijde az v červenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Nemusí, pokud mela pani ppm za kveten vyssi nez rodicak, nebo pokud i s mensi ppm o rodicak pozadala az od 1.6. (jak konec konců píše), tak prvni rodicak prijde az v červenci.
Oj to se omlouvám, mě právě tvrdily na úřadě totok, ale je fakt že se to pořád mění nebo to kolikrát řekne jedna paní tak, druhá tak.
Ale aspoň jsem moudřejší i já a nebudu se divit kdyby by to nedošlo hned ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky přišel vám už rodičovský příspěvek za říjen? Nám chodit vždy 4 v měsíci a teď ještě nepřišel
.
- Citovat
- Upravit
Mně tedy chodí vždycky až 10. den a ještě většinou, pokud to vyjde na pátek, tak jako teď, tak klidně až pondělí, úterý. ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky mi chodil kolem 10., postupně klidně až 13., takže do 15. to bude určitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mužů se zeptat když jsem na mateřské od 1.6. tak peníze dostanu následující měsíc?