Rodičovský příspěvek - potvrzení?

5.6.12 13:05

rodičovský příspěvek potvrzení?

Ahoj chtěla jsem se tak informativně zeptat co dál :nevim: zhruba před měsícem jsem si byla vyřídit rodičovský příspěvek, mateřskou jsem měla do 9.5. takže čekám že mi dorazí za těch pár dní mateřská a nevím co ten rodičák paní na úřadě říkala že mi dojde potvrzení a pořád mi nic nepřišlo tak mám teď obavy aby mi vůbec rodičák přišel tento měsíc safra :nevim: myslíte že tam mám zavolat nebo je normální že to tak trvá? :nevim: a kolem jakého data zhruba dostáváte rodičák díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2435
5.6.12 13:16

no já s tím zkušenost nemám, ale kamarádka dostala rodičák v cca 4 měsících stáří mimča a to si žádala hned po porodu. druhá kamarádka ho dostala dva měsíce po porodu. takže si myslím, že času mají dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
5.6.12 13:19

Já žádala na začátku května a přišlo mi už za duben (malý je posledního dubna) ve výplatní termín 20. v měsíci. Jinak potvrzení dorazilo až včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1795
5.6.12 13:54

Ahojky, ono většinou potvrzení atd, dochází až později :-)
Myslím, že se nemáš čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
5.6.12 14:37

Ahojky,řešila jsem podobný problém.O rodičák jsem si byla žádat dýl než jsem měla teda spíš pozdě.A měli mi doplácet týden(březen)a pak normálně celý měsíc duben.a přišlo mi to 25. května a potvrzení mi přišlo v pátek.A žádala jsem 29.dubna:)a stihlo se to.Tak bych být tebou byla v klidu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat