Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den v létě jsem se oženil s Ukrajinkou v Kyjevě za pár dní se nám narodí miminko nevíte zdali máme nárok na rodičovskou někde čtu že zde musí být přihlašena rok děkuji
Tak snad vám nejlíp odpoví na úřadech ne? Už jste jich přeci pár museli oběhat kvůli jiným věcem.
Nebo je to jen provokace ![]()
@Malineka píše:řekla bych, že provokace.
Tak snad vám nejlíp odpoví na úřadech ne? Už jste jich přeci pár museli oběhat kvůli jiným věcem.
Nebo je to jen provokace
Proč provokace celou dobu jsem myslel že je to ok dnes jsem otevřel článek a tak trochu znejistil
@Malineka i když koukám, že je to spíš blázen, v červenci píše, že je zamilovaný, jak ji sem dostat. Tak si ji pro jistotu hned vezme a udělá jí dítě.
@MK2677 píše:
Chci jen vědět jestli někdo náhodou nezažil něco podobneho
zajdi si na úřad, to bude nejlepší
@vokishka píše:
@Malineka i když koukám, že je to spíš blázen, v červenci píše, že je zamilovaný, jak ji sem dostat. Tak si ji pro jistotu hned vezme a udělá jí dítě.
Blázen jsi ty!!!
@MK2677 píše:
Dobrý den v létě jsem se oženil s Ukrajinkou v Kyjevě za pár dní se nám narodí miminko nevíte zdali máme nárok na rodičovskou někde čtu že zde musí být přihlašena rok děkuji
Musí mít dítě i manzelka u nás trvalý pobyt.
@MK2677 přinejhorším můžeš mít rodicak ty. Jinak záleží, zda tu bydlí, má doklady, pojištění atd
@MK2677 píše:
Zajděte na úřad, tam budou vědět na 100% jak to je. Kdyby neměla nárok ona, tak můžeš jít na rodičák ty.
@arinecka píše:
Zajděte na úřad, tam budou vědět na 100% jak to je. Kdyby neměla nárok ona, tak můžeš jít na rodičák ty.
Ono je jedno zda bude na mě nebo na ni je mi šlo o to zda to můžou zamitnout ![]()
@MK2677 píše:
Ono je jedno zda bude na mě nebo na ni je mi šlo o to zda to můžou zamitnout
Dítě se narodí tady? Budeš v RL? Máš tady TP? Jestli jo, tak není důvod k zamítnutí ![]()