Rodíme v lednu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
836
5.1.12 18:25
Anabellka píše:
Bessinko to tě dost obdivuju, že chceš rodit v Ivančicích. Mě by tam nikdo nedostal ani párem volů. Já budu rodit už potřetí v Bohunicích.

Kdybych cekala nejake komplikace, tak bych jela taky do Brna, ale zatim vse nasvedcuje tomu ze ma byt vse v poradku. Libi se mi, ze je to tam takove rodinne, na rodicky se tam tolik nespecha, hodne nechavaji porody prirozene plynout, aniz by do nich zbytecne zasahovali, coz se mi libi. V Buhunicich a v Brne celkove, mi to prislo jako pasova vyroba. Kdyz jsem byla v Ivancicich na exkurzy dost me prekvapilo, kolik budoucich rodicek se tam slo podivat s tim ze tam chteji porodit. Rodilo tu spousta mych znamych a nikdo si nestezoval. Personal docela prijemny. Jediny zadrhel vidim v panu primari, ktery je sice odbornik, ale s lidmi jednat neumi. A dalsi pro pro Ivancice, je to, ze to mam ani ne 10 minut od baraku, Brno pres pul hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 18:38

Tak koukám, že tu jsou skoro samé moravačky:-)

Gabka: s tím rychlejším krokem to tak mám skoro celé těhu.. zácpa u mě opravdu nehrozí. Tak to jsi asi ani moc nepřibrala, když nemůžeš moc jíst? U mě je to ke 20kg a z toho 5kg jen za prosinec.. taky mám nožky pěkně nateklé.. bude to snad dost vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.1.12 18:39

Ivančice jako porodnice totiž byly vyhlášený, ale to už je pěkných pár let zpátky. Já jsem rodila v Bohunicích už 2× a přístup naprosto úžasnej, všichni skvělí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 18:39

Ahoj, já mám první termín 18.1. a druhý hned 19.1. a musím říct, že se cítím jako by nic nebylo, až na to bříško, které už překáží :) Těším se až malý bude venku a já se vyspím na bříšku :lol: jinak bolesti žádné a o poslíčkách ani nemluvím jsem zvědavá zda je poznám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.1.12 18:43

ahoj holky,když jste tu už skoro maminy,řekněte mi,máte nějáká zkušenost s tím,že vám vzali krev,test byl pozitivní,ale byla nízká hladina??? já jsem teprve asi na začátku a chtějí ještě další odběr příští týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 18:47

sweetdummy: s tím Ti bohužel neporadím.. mě žádnou krev na začátku těhu nedělali.. mně vyšel pozitivní test a když jsem přišla, tak už bylo vidět miminko na ultrazvuku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.1.12 18:48

áááha…tak já budu muset ještě vydržet,protože jsem začala asi brzo…tak snad bude HcG stoupat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 18:50

Mě sice krev odebírali, potvrdili mi těhotenství a že mám přijít za týden na ultrazvuk :nevim: také nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.1.12 18:52

takže ty taky teprve čekáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
5.1.12 18:53
xKristinkax píše:
Ahoj, já mám první termín 18.1. a druhý hned 19.1. a musím říct, že se cítím jako by nic nebylo, až na to bříško, které už překáží :) Těším se až malý bude venku a já se vyspím na bříšku :lol: jinak bolesti žádné a o poslíčkách ani nemluvím jsem zvědavá zda je poznám :D

To víš že poznáš :D Já je mám každý večer už asi týden. Je to takový tvrdnutí břicha až do bolesti, ale nepravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 18:54

ne ne já už budu teď v lednu rodit… jen co jsem měla na začátku těhotenství 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
5.1.12 18:55

jo takhle…ale vzhledem k tomu,že budeš rodit,tak to naštěstí dopadlo dobře :dance:

teď už je aby jsi byla ty i prcek v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
5.1.12 18:57

Holky a když už tady řešíme to naše za pár.. čekáte holčičky nebo chlapečky? Nebo někdo překvápko jako já? ;) :?: Měly jste v těhu nějaké problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 18:58
No tvrdnutí bříška jsem také ještě nezažila… malý je pořád aktivní a stále pěkně kope… ale fakt se těším až si ho pochovám :hug: a až si ho vezmu domů :andel:
Anabellka píše:
xKristinkax píše:
Ahoj, já mám první termín 18.1. a druhý hned 19.1. a musím říct, že se cítím jako by nic nebylo, až na to bříško, které už překáží :) Těším se až malý bude venku a já se vyspím na bříšku :lol: jinak bolesti žádné a o poslíčkách ani nemluvím jsem zvědavá zda je poznám :D
To víš že poznáš :D Já je mám každý večer už asi týden. Je to takový tvrdnutí břicha až do bolesti, ale nepravidelně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
5.1.12 18:59
Mishuge píše:
Holky a když už tady řešíme to naše za pár.. čekáte holčičky nebo chlapečky? Nebo někdo překvápko jako já? ;) :?: Měly jste v těhu nějaké problémy?

No my s přítelem jsme to chtěli vědět už kvůli jménu abysme se dohadovali jen na jednom :lol: a dále abych věděla jaké oblečky mám kupovat a jak připravit pokojíček 8) mimochodem čekáme malého Jakoubka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí