Poradna duly
Jana Čurdová
Anabellka píše:
Bessinko to tě dost obdivuju, že chceš rodit v Ivančicích. Mě by tam nikdo nedostal ani párem volů. Já budu rodit už potřetí v Bohunicích.
Kdybych cekala nejake komplikace, tak bych jela taky do Brna, ale zatim vse nasvedcuje tomu ze ma byt vse v poradku. Libi se mi, ze je to tam takove rodinne, na rodicky se tam tolik nespecha, hodne nechavaji porody prirozene plynout, aniz by do nich zbytecne zasahovali, coz se mi libi. V Buhunicich a v Brne celkove, mi to prislo jako pasova vyroba. Kdyz jsem byla v Ivancicich na exkurzy dost me prekvapilo, kolik budoucich rodicek se tam slo podivat s tim ze tam chteji porodit. Rodilo tu spousta mych znamych a nikdo si nestezoval. Personal docela prijemny. Jediny zadrhel vidim v panu primari, ktery je sice odbornik, ale s lidmi jednat neumi. A dalsi pro pro Ivancice, je to, ze to mam ani ne 10 minut od baraku, Brno pres pul hodiny.
Tak koukám, že tu jsou skoro samé moravačky:-)
Gabka: s tím rychlejším krokem to tak mám skoro celé těhu.. zácpa u mě opravdu nehrozí. Tak to jsi asi ani moc nepřibrala, když nemůžeš moc jíst? U mě je to ke 20kg a z toho 5kg jen za prosinec.. taky mám nožky pěkně nateklé.. bude to snad dost vody..
Ivančice jako porodnice totiž byly vyhlášený, ale to už je pěkných pár let zpátky. Já jsem rodila v Bohunicích už 2× a přístup naprosto úžasnej, všichni skvělí
Ahoj, já mám první termín 18.1. a druhý hned 19.1. a musím říct, že se cítím jako by nic nebylo, až na to bříško, které už překáží
Těším se až malý bude venku a já se vyspím na bříšku
jinak bolesti žádné a o poslíčkách ani nemluvím jsem zvědavá zda je poznám ![]()
ahoj holky,když jste tu už skoro maminy,řekněte mi,máte nějáká zkušenost s tím,že vám vzali krev,test byl pozitivní,ale byla nízká hladina??? já jsem teprve asi na začátku a chtějí ještě další odběr příští týden ![]()
sweetdummy: s tím Ti bohužel neporadím.. mě žádnou krev na začátku těhu nedělali.. mně vyšel pozitivní test a když jsem přišla, tak už bylo vidět miminko na ultrazvuku..
áááha…tak já budu muset ještě vydržet,protože jsem začala asi brzo…tak snad bude HcG stoupat
Mě sice krev odebírali, potvrdili mi těhotenství a že mám přijít za týden na ultrazvuk
také nevím…
xKristinkax píše:
Ahoj, já mám první termín 18.1. a druhý hned 19.1. a musím říct, že se cítím jako by nic nebylo, až na to bříško, které už překážíTěším se až malý bude venku a já se vyspím na bříšku
jinak bolesti žádné a o poslíčkách ani nemluvím jsem zvědavá zda je poznám
To víš že poznáš
Já je mám každý večer už asi týden. Je to takový tvrdnutí břicha až do bolesti, ale nepravidelně.
ne ne já už budu teď v lednu rodit… jen co jsem měla na začátku těhotenství ![]()
jo takhle…ale vzhledem k tomu,že budeš rodit,tak to naštěstí dopadlo dobře ![]()
teď už je aby jsi byla ty i prcek v pořádku ![]()
Holky a když už tady řešíme to naše za pár.. čekáte holčičky nebo chlapečky? Nebo někdo překvápko jako já?
Měly jste v těhu nějaké problémy?
Anabellka píše:xKristinkax píše:To víš že poznáš
Ahoj, já mám první termín 18.1. a druhý hned 19.1. a musím říct, že se cítím jako by nic nebylo, až na to bříško, které už překážíTěším se až malý bude venku a já se vyspím na bříšku
jinak bolesti žádné a o poslíčkách ani nemluvím jsem zvědavá zda je poznám
Já je mám každý večer už asi týden. Je to takový tvrdnutí břicha až do bolesti, ale nepravidelně.
Mishuge píše:
Holky a když už tady řešíme to naše za pár.. čekáte holčičky nebo chlapečky? Nebo někdo překvápko jako já?![]()
Měly jste v těhu nějaké problémy?
No my s přítelem jsme to chtěli vědět už kvůli jménu abysme se dohadovali jen na jednom
a dále abych věděla jaké oblečky mám kupovat a jak připravit pokojíček
mimochodem čekáme malého Jakoubka ![]()