Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Destiny4974
Ted berle zahodil a ze uz to je dobry, ze to neboli… Ze pry musi jit uplne az na dno bolesti a pak je to dobry… No a ze to asi neni kotnik, ze ty krece a to nejde od nej, ale nekde na boku… Mozna si s tim neco udelal, kdyz mu po te noze jel ten strom… Tezko rict, to bez doktora nezjisti..
@Girls96 To je jouda fakt. Může mít nějaký natržený sval nebo tak. Snad to má jen hodně obražený. :/
Jak říkáš, bez doktora těžko něco zjistíte. Chjo… No není to někdy o nervy… ![]()
Bože jak já se modlím za déšť. Je tu šílený sucho. Zalívala jsem a není to poznat.
Mám plný skleník dobrot a jestli to pochcípe… ![]()
Nejdeš teď někdy k dr.?
![]()
Holky, ty vedra jsou priserny
, nikdy jsem si neprala vic, aby bylo skarede
. Venku se mi po chvilce dela spatne, takze to nehrozi..doma taky nemuzu nic delat pomalu, protoze tu mame taky desny horko
. Ted me do toho pekne chytly zada, takze si pripadam docela neschopne a jelikoz jsem normalne docela akcni, tak jsem z toho takova nesva. Uz aby to uteklo a prcek tady byl s nama
i kdyz verim tomu ze to bude taky docela makacka, ale snad se uz aspon budu moct lip hybat
.
@Destiny4974
Natrzeny sval ne, to uz pozna, z posilovny ma porad neco, spise si myslime ze asi naprasklou kost… Ono kdyz ti po noze sjede 100kg tak se to nekde vetsinou projevit musi…
K dr jdu pristi tyden v utery, tak snad tam bude. Mamka byla vcera odpoledne - objednana a dr tam nebyl, ze nahle onemocnel nebo co, protoze znama tam byla pry vcera dopoledne a jeste tam normalne byl… Sice zaskok za sebe ma, ale on tam nema utz ani nic :/
@Krtiinka
Pripominas mi meho chlapa… Je taky akcni a ted kdyz nemuze (uraz) tak je to s nim fakt o nervy
:/ o tom vedru mi ani nemluv, je to silene, podkrovni byt, plechova strecha
vzdycky jswm teplo milovala, ale ted ho nenavidim. Vecne jsem nalozena ve vane nebo ve sprse, ale nic moc to nepomaha. Dychat se neda, hybat se taky neda… Uz se fakt tesim az tu malou lasku vyplivnu, zacnu hubnout a snad zit trosku normalne jako do tehotenstvi, protoze je to fakt sileny
:/
@Girls96
ona to fakt neni sranda nekdy
, ale tak neni to naporad a nebyt tech veder, tak si myslim ze by to ani nebylo tak hrozny. Mit zahradu a bazen, tak z neho snad nevylezu
. Jeste necelych 7 tydnuu
. Jeste ze uz mam vice mene vsechno nakoupene, jenom nejake drobnosti z lekarny a melo by byt hotovo ( doufam ze jsme na nic nezapomeli
), nedokazu si predstavit ted litat nekde po obchodech.
@Krtiinka Taky mám necelých 7 týdnů do konce.
![]()
Hele ty vedra… Já odjakživa milovník léta, ale jak říkáš. Venku se mi začne dělat zle, na omdlení. Blbý prádlo věším dobu, protože se mi u toho motá škeble. ![]()
Já byla zvyklá na určitou váhu a hodně sportu a teď jsem jak vorvaň. Nemotorná, dýchat se nedá.
Snad to půjde pak dobře dolů, abychom se fakt mohly alespoň pohybovat. ![]()
Se zády trpím taky. Bohužel od samotného začátku těhotenství.
A nějak nic na to moc nezabralo. Spíš se to horší.
Jo to bude taky nápor, ale až bude venku, nebudeme do ničeho narážet pupkem a nic otírat pupkem a možná budeme moci i lépe dýchat. ![]()
@Girls96 Tak snad ne bože.
Ještě to tak. Tak snad budete po kontrole chytřejší. Už má lepší náladu? ![]()
Tak to je taky dobrý. Snad tam bude. Má ti dělat měření a tak, to by bylo zas akorát oddalování a člověk je zvědavý, viď?
![]()
Můj má dovolenou od nějakýho 24. července nebo tak něco, abych nekecala, takže já na KO budu dojíždět do nemocnice. :/ Což nemám moc radost. Takto to k němu mám pár minut vlakem nebo busem. Do nemocnice než se dosoplím… :/
Jinak ty nákupy závidím @Krtiinka, protože mně ještě chybí výbava do postýlky, kosmetika, lékárnička, zavinovačka, odsávačky… :/ Nemůžu se v tomto vedru nikam dokopat… ![]()
@Destiny4974 ja taky vzdycky milovala leto a teploucko, ale letos bych ho opravdu ozelela..
Taky mam pocit ze se zachvilku neunesu
. Ono jak ses zvykla na nejakou svoji vahu a pak najednou v tak kratke dobe priberes, tak to musi byt pro to telo taky poradnej napor
. Ja mam chvilkama pocit ze jsem vyrostla i do vysky
.
Taky jsem si rikala ze pri tom kojeni si musis na to jidlo davat vetsi pozor nez treba ted, takze si myslim, ze me to v podstate donuti se hlidat vic… ted kolikrat treba necemu neodolam, nekdy jenom i z nudy
, ale pak to bude jinaci, to se asi jen tak nudit nebudu, tak to snad pujde
![]()
Holky mw toho jeste chybi… :/ ja nemam jeste ani tu postylku, natoz vybaveni do ni a plno dalsiho :/ vubec nevim kdy to zvladneme… Ted mame tatu indisponovaneho, ja funim cim dal tim vice… No bude to jeste asi dost zajimave
Prinejhorsim pres internet a je po starostech
@Destiny4974 vidis, odsavacku taky nemam jeste, uz to zacina
. Ja nemam zase jeste veci pro sebe do porodnice, ani podprsenky kojici, nocni kosile atd.. ale to si objednam asi z internetu, protoze nikde nemuzu nic sehnat
a doma jsem byla zasadne pyzamova, takze kosile ani nevedu ![]()
@Krtiinka Jo přesně. Jsem to říkala. Hezky ať je, když si vyperu, aby mi to uschnulo. ![]()
Ale taky bych tyhle vedra oželela. Mně totiž nepomáhá vůbec nic. ![]()
Jo to já si váhu držela, jsem pako no, navíc mám nemocnou štítnou, takže o to hůř mi to jde. ![]()
Jo jak říkáš, ono nás přejde si mlsat až se malý bude svíjet v křečích a mít prdíky.
Teď taky občas papám, protože zrovna jdu okolo lednice nebo tak.
Ale je fakt, že jak je hic tak jím málo, až je mi prcka líto, zda nehladoví.
U mě teď vede ovoce, saláty a teplý jídla minimálně. ![]()
Jo tak děkuji za rozšíření seznamu. Potřeby pro sebe nemám absolutně.
Achjo. ![]()
@Girls96 Netrap se tím, něco ještě určo objevíme.
Já nakupuji přes net hodně, je to pohodlný. Protože teď nevydržím někde courat. ![]()
A ty teď obzvlášť, když přítel nemůže, to budeš mít z netu nejlepší, než se někde tahat. ![]()
Každopádně pořád objevuji věci, co nemám. Sakra. ![]()
@Girls96 ty jo tak to je síla. Jsi statečná a silná holka. To dáte
a neboj, věřím, že až se překlene tohle období těhu, kdy jsme jak balvani a všechny klouby trpí, pak přijde zasloužená odměna formou roztomilých a hodných dětí
Hlavně to zdravíčko aby bylo. a malá se narodila v termínu.
Tvrdohlavost nemusí být vždy na škodu, jen komunikace je s námi občas náročná ![]()