Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
holky, tuhle diskuzi zakladam pro všechny nastávající mlade (neni podminkou) maminky, které mají termín porodu srpen 2016. Rada bych tu našla dívky, které jsou na tom podobně a mohli si vyměnit názory, zkušenosti a jen tak pokecaly Budu ráda, když se někdo přidá ![]()
Ja mam 21 let, neplanované těhu ![]()
Ahojky kočko. Tak se ti sem vetřu, jo.
Super nápad. Taky budu ráda, když se nás sejde více. ![]()
Jinak já termín 7. 8. a je mi 22. Malé neplánované, ale je to můj největší zázrak. ![]()
Příspěvek upraven 15.06.17 v 17:05
A je mi teda 26,ale povazuji se za mladou:D. Doma mam uz jednoho sviste, 16m, tak nas ceka 18mrozdil veku. No, trochu se bojim. Copak dneska delate, v tom hicu? Ja drepim na terase a nastesti malej po me nic moc nechce.
@NapoleonovaDesire To opravdu mladá jsi.
Já dneska prala něco dětskýho a začnu žehlit. Ono se nic moc nedá. Mně pak natíkají nohy z těch veder. :/ Takže ty už mimíska máš. Super.
To zvládneš. Ale chápu, že se bojíš. A víš, co čekáš? Jméno máš? ![]()
Jinak jak se cítíte holky? Povídejte. Kde se chystáte rodit, odkud jste.
Cvičíte nějaký ty dechový cvičení a tak, nebo dáte na intuici?
Jinak taky jsem starší. V září mi bude 25 a už mam jednoho syna, tomu budou v září 3 roky. ![]()
Ahoj holky. Tak já jsem z vás nejmladší
37
dělám si legraci. Přijmete mně?
termín máme 10.8. Čekáme holčičku. Doma máme 12.letou ségru.
Urcite jste vitany vsechny, cim vice lidi tim lepe
my mame prvni termin 27.8 a druhy - pravdepodobnejsi 29.8 tak jsem zvedava kdy budeme
jinak cekame holcicku a zatim to vypada na Beátku a jaké jména planujete vy, pochlubte se
my jsme ze severu moravy -
kousek od Opavy. S temi vedry to je silene, nohy mam jak balony, takze vetsinou sedime na balkone s nohama v lavoru a je nam fajn
dneska uz jsem taky zacala probirat oblecky pro malou a pomalu, ale jiste zacne babicka (sama se nabidla) prat a zehlit, tak se branit nebudu
A co vy a vybavicka? Mate porizeno? My uz viceme neme ano, akorat nam chybi komplet postylka, vanicka (ale tu mam jeste po sobe, takze asi ani kupovat nebudu) a chtela bych si poridit i chuvicky ![]()
@Stestii
Nahodou to je super a stara urcite nejste/nejsi.. Jste v nejlepsich letech a treba nam mladym i poradite jako zkusena maminka ![]()
Tak já mám termín konec července - začátek srpna
bude to naše třetí, máme kluka 4 roky, holku 2 roky a tohle má být zase holka ![]()
@Verunecka289
A poznala jste rozdil behem tehotenstvi mezi klukem a holkou? Spousta lidi rika, ze to jde poznat (jeste kdyz nevi co cekaji, ze to bude opak pohlavi) treba moje sousedka ma doma 3,5 leteho kluka - tehotenstvi uplne bez problemu, nemit bricho nevi ze je tehotna a ted ma mesicni holcicku a tehotestvi mela uplne opacne (asi si to vybrala i za toho kluka) ![]()