Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
20.6.17 10:12

@Girls96 Přesně. Najdou si vždycky něco, do čeho si budou moci rýpnout. :lol: Tak ať. :lol:

Tak to buď v klidu. Nemám komplet postýlku, nemám lékárničku, nemám kosmetiku, nemám odsávačky a takový ty věci. :D A mám necelých 7 týdnů do porodu, když budu brát porod v termínu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.6.17 10:44

@Destiny4974
Ja nemam komplet postylku, lekarnicku, kosmetiku, vanicku, chuvicky, zavinovacku… No proste jeste toho chybi dost :D i kdyz uvazuju, jestli tu zavinovacku vubec porizovat… Abych ji v tom horku „neuvarila“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 10:59

@Girls96 A hele ještě chůvičky. :lol: :palec: Díky. :lol: No já jsem nad tím taky přemýšlela, že asi nějakou jo, ale bůhví, jak ji využiju. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.6.17 11:19

@Destiny4974
Zase kdyz uz se nevyuzije jako zavinovacka, tak se treba da vyuzit jako deka… Takze to mozna uplne tak zbytecne nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 11:23

@Girls96 Teď jsem se tu pobavila sama nad sebou. Uvažuju tady nad zavinovačkou a možná bych ji vážně zvládla využít pouze jako deku. :lol: :potlesk: Protože nemám tušení, jak se používá. To bude novinek. Přijdu si jak pako. :lol: Doufám, že člověk do toho nějak přijde sám. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.6.17 11:43

@Destiny4974
Do toho to miminko zavines - zabalis a kdyz to reknu blbe, tak mu bude videt jen hlavicka a ono se bude ze zacatku citit bezpecneji a jako v brisku :)… Znam spoustu maminek, kterym malicke plakalo, nevedely proc… Daly do zavinovacky a byl klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 11:47

@Girls96 Jo to já vím. :lol: Znám zavinovačky. Jen si nedokážu představit, že takový malý uzlíček budu chovat a zavinovat a tak. Ne, že bych miminko nikdy nedržela, ale než se do toho člověk dostane. :lol: Bude to všechno taková novinka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.6.17 12:28

@Destiny4974
No z toho mam hruzu taky… Pritom ja miminka uplne zeru a kamkoli prijedu kde jsou deti tak jsem „chuva“… Ale tohle bude jine… Ale ja myslim, ze to prijde samo, az se narodi… Moje spoluzacka ta deti nikdy nemela v lasce, nikdy je nedrzela ani nic a rikala, ze kdyz se ji narodila mala, tak hned tak nejak vedela… Sice ji to treba troaku dyl trvalo, ale to bylo vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 12:35

@Girls96 No právě já taky. Vždycky jsem byla ta hodná teta. :lol: Děti miluji. To máš asi pravdu, přijde to samo nějak, kdyžtak tomu pomůžeme. :hug: Hrozně se těším. Naštěstí na nás nastoupí mateřský pudy a instinkty. :lol: Tak by to mělo být v pohodě. :lol:

Ty brďo. Taky máte dneska takový vedro? Já jsem jen vyprala, za hoďku suchý a víc nic dělat nebudu, venku určo ne. Ani na jídlo nemám pomyšlení. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
20.6.17 12:46

Holky, zavinovačku jsem vyřadila až nyní u 19m syna. Spal nejdříve zabalený, pak vybalený, pak to měl už jen jako deku v postýlce. :palec: Chůvičku nemáme, místo toho jsem byla na kurzu první pomoci novorozencům, to mi přišlo efektivnější.

Destiny, já nyní přežvýkávám oběd (rajskou, vepřový a těstoviny), prádlo se suší od večera a dítě spí. Mám v plánu plést deku pro mládě, chybí mi už jen pár řádků a hotovo…Na ven to dnes nevidím a večer chceme jít obhlédnout nové auto s manželem 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 12:53

@ASAndrea Ten kurz mám taky. Už ze školy. :palec:

Taky mám udělanou rajskou. :lol: No, zatím jsem si nic moc nedala. Jen ovesnou kaši a ovoce. :think: Tak to je super. Nějakou pořídím. Nějaké typy máš?

Tak to máte pěkný plány. :palec: Tak snad dobře vyberete. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
20.6.17 13:09

@Destiny4974
Presne, vse to prijde samo… Ale je fakt, ze od tatove sestry dcera ma 3 miminko (zacatkem kvetna) a dostala nejaky ten syndrom, u kteryho vlastne to miminko jakoby nechces, mas k nemu uplne odpor…atd… Tak se ted leci nekde na psychiatrii… Tak snad to bude brzy dobre… Cetla jsem o tom, ze se to muze stat, i kdyz se na to miminko tesis, tak te ten porod muze „zmenit“

S tim horkem mi povidej, 29°C ve stinu, sileny dusno… Uplne hnus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
20.6.17 13:10

@Destiny4974

jelikož je syn listopadový, tak máme tyto, ty slabší stály kolem 300 Kč, ta silná kolem 700 Kč, tuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 13:16

@Girls96 Jo nějaká ta poporodní psychóza? :( Mamka ji měla chvíli u mě. Takovou slabší formu. Do měsíce se srovnala. Neublížila by mi a nic, ale neměla potřebu se o mě starat a tak… Přitom jsem byla třetí mimčo. :think:

Věřím, že někdy to s člověkem dokáže zamávat. Naštěstí toho není moc, snad. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
20.6.17 13:20

@ASAndrea Tak super. To mně teď budou stačit nějaké slabší, pak až bude chladnější počasí, tak dokoupím. :palec:

Vůbec netuším, jak v těch vedrech budu malý oblíkat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky