Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
18.6.17 12:03

No to me prave taky napadlo, ze bych spise sla jen kvuli toho abych si to tam omrkla…myslim, ze stejne to co by me naucili si na to v tu chvili (kdyz budu rodit) ani nezvpomenu (podle meho nazoru teda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
18.6.17 12:12

@Girls96

asi nevzpomeneš :lol: já toho načetla a pak jsem stejně tak nějak jela na autopilota :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 13:33

@ASAndrea Já už naštěstí obě nemocnice, které připadají v úvahu navštívila. Takže vím, co se týká prostředí a tak, co mám čekat :palec:

Teď jsi mě pobavila s tím autopilotem. Prostě intuice, že? :) Ono to stejně asi ani nejde nalajnovat a naučit vše dopředu, jak a kdy co přesně udělat. :roll:

@Girls96 To není špatný. Aspoň budeš vědět, jaké prostředí atd. máš čekat. Je to první miminko, tak proč aspoň v něčem nemít jistotu a neudělat si obrázek. Porod to už pak nějak zvládneme. :palec: :hug: Instinkty. :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
18.6.17 13:51

@Destiny4974

Mě to tak nějak osobně víc zajímá, jsem takový člověk, který, když ví, do čeho jde, je takový klidnější. Třeba než jsem tam vůbec šla, koukala jsem na mapy, kam se chodí na monitor, do poradny, na záchod, kde je výtah :lol: prostě se nerada ptám, ale zjišťuju vše sama :pankac: ofotila jsem si tehdejší zástup na gyndě a projela ty lékaře googlem…Ted už tolik času není, ale mám ráda dost informací. A beru to jako spojení příjemného s užitečným - mládě si bude hrát ve školce, pak ho vyzvedne můj manžel, a já se něco dozvím na kurzu :mavam:

A s tím autopilotem - ono to tak nějak šlo vše automaticky. Ikdyž já měla porod komplikovanější, jak jsem se později dozvěděla ze zprávy z porodnice, možná tím, jak mě nikdo neděsil, ale čekali, co z toho bude, jsem byla klidná taky a vše dopadlo dobře (syn měl hypoxii, nebrečel, já na kyslíkové masce, pupečník několikrát omotaný, naštípnutí klíční kost synka…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 14:06

@ASAndrea Tak to jsme na tom stejně. Taky se vždy snažím vyhrabat co nejvíce detailů a informací. Jsem nerada pak vyloženě zaskočená a překvapená, když vím, že jsem si to mohla vyzjistit sama. :palec:

Jejda, tak na jednu stranu dobře, že tě nestrašili. 8o To mě mrzí, že jsi měla s malým takové komplikace. Můžu se zeptat, k tomu naštípnutí došlo jak? :( Každopádně jsem ráda, že vše dopadlo dobře. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.6.17 14:30

To ja taky porad sedim na netu a brouzdam… I kdyz jsem jela na ten screening, zjistit kde presne to je, jak vypada ta budova, kde se da a neda v blizkosti zaparkovat, jaci jsou a nejaou ti doktori tam… :lol: az mi pritel rikal, jestli nejsem trosku blazen :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 14:39

@Girls96 Naši mi taky říkali, že jsem trošku blázen. :D Nemám ráda vyloženě překvapení, co můžu ovlivnit.

Jak se máš dnes? Co přítelova noha? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.6.17 17:21

@Destiny4974
Ale jo dneska celkem fajn, uz jsme doma (byli jsme na vikend u mamky) a slecna uz se zase rozjizdi, tak mi asi „pohodicka“ opet zkoncila :D no uz na to chodi uplne bez berli, neboli ho to a tak machruje… Pritom zacit postupne zatezovat mel az od zitrka :/ proste tvrdohlavej byk a hlavne chlap… Tak uvidime jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 18:29

@Girls96 Jo tak to bude malá fotbalistka. :D I když je fakt, že to moje je taky pěkný boxer. :D

Tak to mě nepřekvapuje. Chlap no. :lol: Hlavně, aby to bylo v pohodě. :lol:

Já jdu zítra na KO, tak drž palce. Hodlám ho vyzpovídat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.6.17 19:09

@Destiny4974
Urcire budu, pak dej vedet jak jsi dopadla :) a dej mu co proto :) ja ted brouzdam po internetu a zjistuji informace… Uz asi hodinku mi je chvili horko, chvili hrozna zima… Do toho mam uplne tvrde cele bricho :/ snad brzy zase zmekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 19:44

@Girls96 Děkuji. Určo dám vědět. :hug: Si piš, dostane sodu. :lol:

Neprofoukla jsi včera? Bylo docela chladno. Mě se drží pořád hic, hic, hic. A bříško mi taky dost tvrdne, lehni si, hoď nožky nahoru, dej si čaj a odpočívej. Víš, že máme odpočívat. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.6.17 19:51

@Destiny4974
Jojo valime se :) rikam mladymu, sahni, jak je tvrdy… Vyplestil oci a pry nebudes rodit, ze ne :D :D rikam, copak mas strach? Porad rikas jak ji chces videt, tak bys mel moznost :lol: se na me tak blbe podival a nic nerekl :D chlap proste, nevi co chce… Nebo spis neco chce a kdyz „to ma prijit“ tak z toho ma strach a nejradeji by vycouval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 20:08

@Girls96 To je dobře holky. Jen se válejte.  :hug:

Hele dokážu si to živě představit. :D Byla jsem se projít s mým kamarádem, co se známe od mala. A jak jsme chodili, tak mi dost tvrdilo břicho a malý mi ještě rvalo nožky do žeber, no úžasný to bylo. :D A tak jsem si jen tak pro sebe řekla: „Au, to bolí.“ A on hned taky: nehodláš rodit, že ne. Víš co já tě radši hodím do špitálu. :D Říkám vy jste všichni trubky. Hned se děsíte. :D

Neplánuješ na něj nějaký prank, že ti praskla voda nebo tak? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
18.6.17 20:18

@Destiny4974
Jo to mi rikal i bracha… Nejak jsme se bavili i s mamkou, ze jestli pred porodem budeme doma nebo u nasich (kilometeove to je skoro stejne)… Rikam ze jeste nevim… A bracha ji na to rika: " a ty si jako myslis, ze ji povezu do porodnice a ona mi celou cestu bude hekat v aute? Co kdyz uz tam zacne rodit, co si s ni pocnu. Si upadla ne" ja se zacala tak chlamat :D ty vis ze uz me to taky napadlo, ale na druhou stranu si rikam, ze nevim jestli je to uplne dobrej napad, protoze se to pak treba fakt stane a on si bude myslet, ze si z nej zase strilim… Takze nevim no :lol: ale jako takle v predstavu bych nejakou mela, jen si nejsem uplne jista, ze je to dobrej napad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
18.6.17 21:14

@Girls96 Jo oni se ti chlapi brání. :lol: Já byla na UTZ se srdíčkem, a tam byla paní, její manžel za žádnou cenu nechtěl k porodu, no a musel si ženu odrodit v autě, protože to šlo šíleně rychle. :lol: A to dokonce 2×. Říkala, že vyjeli hned při prvních kontrakcích a stejně nedojeli. :lol:

Jo zní to skvěle, ale mohl by se i vystresovat zbytečně nebo tak. Jen, že jsem viděla pár videí, docela sranda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí