Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
15.6.17 21:40

Zatim to nehrotim, at se ma mala dobre a uvidime po porodu ;) pak tomu pomuzeme, kdyz to nepujde samo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
15.6.17 21:46

@Girls96 Přesně, jak říkáš. Nějaký kilo navíc za ty drobečky vážně stojí. A člověk se povalovat určo nebude. :palec: Ježda mně je pořád takový hic. :zed: Už nevím, jak ležet, co dělat… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
16.6.17 05:50
@Girls96 píše:
@Verunecka289
A poznala jste rozdil behem tehotenstvi mezi klukem a holkou? Spousta lidi rika, ze to jde poznat (jeste kdyz nevi co cekaji, ze to bude opak pohlavi) treba moje sousedka ma doma 3,5 leteho kluka - tehotenstvi uplne bez problemu, nemit bricho nevi ze je tehotna a ted ma mesicni holcicku a tehotestvi mela uplne opacne (asi si to vybrala i za toho kluka) :D

Ne, nepoznala, každý těhotenství bylo úplně jiný ;) pokaždý mi bylo prvních pár měsíců zle, ale u každýho teda jinak :lol: jinak tohle těhotenství je mi asi „nejhůř“, záda mě bolí snad od začátku a břicho mi taky začalo tvrdnout hrozně brzo :jazyk: u syna jsem přibrala asi 15 kg, z toho tak 10 byla voda, u dcery jsem zas neměla ještě v 7. měsíci skoro žádný břicho a přibrala jsem asi 7 kg, z toho většinu na konci a opět hrozně nateklá, no a teď mám velký břicho snad od začátku a nahoře 7 kg, ale kupodivu jsem nateklá ze všech těhotenství nejmíň (ťuk ťuk) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.6.17 05:50

@Destiny4974
To mi povidej s tim horkem… Chtelo by to klimatizaci :D takbmam aspon ventilator a otevrene okno, jenze to taky neni zadna slava, jelikoz jsme v podkrovi, tak mame stresni okna a kdyz prsi, musime zavirat a jsme bez vzduchu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.6.17 05:53

@Verunecka289
To si clovek vazne nevybere :D ta ma znama u kluka pribrala asi 15kg a u holky jen 5kg, ale je pravda ze u ni nemela skoro zadne brisko a u kluka zase naopak hrozne veliky :) je zajimave, jak je kazda zena jina a hlavne i jednotliva tehotestvi u stejnych zen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
16.6.17 05:58
@Destiny4974 píše:
@Verunecka289 Tak to je nádherný. A jak to zvládáš? :) Děti jsou sluníčka a někdy to musí být ale náročný. :O Promiň, že se tak ptám. Čekám první, takže si zatím neumím představit ani to. :) Co jméno? Já pořád tápu. :)

Jo, jsou to naši miláčci, i když někdy by je člověk plácnul :lol: zvládat musím, děti tě nenechají nezvládat ;) :lol: u prvního jsem si taky nedokázala představit, jak to všechno bude, u druhýho taky ne a teď jsem taky zvědavá, jak to zvládnem :D tohle miminko si k nám našlo cestu tak nějak samo, tak doufám, že bude hodný :D jméno máme vybraný už od první dcerky, to nám ho „vyfoukl“ kamarád, narodila se jim holčička asi 14 dní před náma, dost se stýkáme a jsme i ze stejné vesnice, tak jsme dali „náhradní“ a teď budeme mít Terezu :) jinak doma máme Marka a Romanu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
16.6.17 06:13
@Girls96 píše:
@Verunecka289
To si clovek vazne nevybere :D ta ma znama u kluka pribrala asi 15kg a u holky jen 5kg, ale je pravda ze u ni nemela skoro zadne brisko a u kluka zase naopak hrozne veliky :) je zajimave, jak je kazda zena jina a hlavne i jednotliva tehotestvi u stejnych zen :think:

No jasně, člověk stárne, je „použitej“ jak řekl můj manžel :lol: a to mi ještě není ani 30 :lol:

Jinak doma máme zatím krásně, tak max kolem 23° s otevřenýma oknama, slunko nám svítí jen do jednoho a to ráno zavírám, dneska teda prší konečně, ale o klimatizaci teda uvažujeme. Naši mají a je to fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
16.6.17 06:30
@Destiny4974 píše:
@zudina Z boku ho takové mám. Jako mně nepřijde nejmenší a snažím se to nehrotit. Jak naroste, takové bude. Ale je to někdy na zabití ty řeči. :zed:
Řeči budou pořád :roll: to je lepší filtrovat, i když mě to taky moc nejde :D to máš takový věčný otázky, čekáš první dítě: A budeš kojit? A kdy bude druhý? Nemáš nějak malý/velký břicho? (Případně ty čekáš dvojčata/spolklas meloun?) Pak kolem termínu se najdou i tací, kteří denně bombardují zprávama, nebo voláním, jestli jsi teda jakoještě 2v1. Přenášela jsem skoro 14 dní, takže těch lidí postupněpřibývalo :roll: :lol: Pak čekáš druhý: a co to bude? Jee vy budete mít páreček, tak to máte splněno :roll: vy jste blázni, dvě děti/takhle brzo po sobě. První bude chudák, protože na něj nebudeš mít tolik času (za to jsem měla chuť fyzicky ubližovat :zed: ) Pak čekáš třetí: já vás obdivuju :lol:

No a po porodu to je teprve bájo: a kojíš? A nekojíš nějak často? A proč mu nedáš párek/čokoládu… ideálně doprovázený řečma, jaký je půlroční dítě chudáček, když mu to maminka nedá :roll: Není oblečený nějak málo/moc? A jakej byl porod? (Tohle mě teda zarazilo od lidí, se kterýma se člověk vídá jednou za půl roku 8o )

Takhle bych mohla pokračovat asi dva dny :lol: holt si to člověk nesmí moc pouštět k tělu, jinak by se zbláznil, i když moc dobře vím, jaký to je, tohle poslouchat, pod vlivem hormonů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.6.17 06:54

Tak prikladam novou fotku (nelekejte se, je to po ranu) 29+3tt první těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.6.17 07:39

@Verunecka289
Takove kecy jsou nejhorsi a bohuzel byli, jsou a budou porad, to si clovek nevybere. I kdyz se snazis sebe vic a delas cokoli tak se vzdycky najdou rypalci… Ja zase treba posloucham reci typu - ty jsi mit to dite jeste nemela, jsi moc mlada, ty by jsi nemela mit dite vubec (nejsem uplne zdrava - mam od narozeni detakou mozkovou obrnu - narozena 29tt a tusiz mam malinkatybproblem s chuzi) atd… Takze ono je to fakt se vsim to rejpani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
16.6.17 07:53

@Destiny4974
Napisu to sem - ty vis o cem mluvim… Tak jsme na kontrole, misto dlahy ma chosici sadru a lecba muze trvat az do vanoc :? Ma prekrvacene vazy nebo co to rikal, nebyl to otok, ale nahromazena krev… Ja z nej doma asi zesilim :? Ted uz chlapec alespon zjistil sam, ze bude muset byt v klidu a hold to nejak oba budeme muset zvladnout… Snad dostane neco z pojistky, protoze dlouho asi do prace nepujde… Sice neco malo nasetreno mame, ale nic moc a do vanoc (pokud to fakt bude tak dlouho) to urcite nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
16.6.17 08:12
@Girls96 píše:
@Verunecka289
Takove kecy jsou nejhorsi a bohuzel byli, jsou a budou porad, to si clovek nevybere. I kdyz se snazis sebe vic a delas cokoli tak se vzdycky najdou rypalci… Ja zase treba posloucham reci typu - ty jsi mit to dite jeste nemela, jsi moc mlada, ty by jsi nemela mit dite vubec (nejsem uplne zdrava - mam od narozeni detakou mozkovou obrnu - narozena 29tt a tusiz mam malinkatybproblem s chuzi) atd… Takze ono je to fakt se vsim to rejpani

Tak to je teda síla, že někdo tohle řekne 8o jako kdyby ti bylo 15, tak neřeknu, ale takhle 8o nebo kdybys třeba měla vážnou, dědičnou chorobu, ale dětská mozková obrna přeci nijak tvýmu dítěti ublížit nemůže, snad chápeš jak to myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 08:30

@Girls96 Ahojky. Tak to je masakr. :,( To mě moc mrzí. Ježda mane… Třeba to půjde lépe a bude se to hojit. :? Ne fakt když se má něco po… tak se to po… pořádně. :zed: Budu držet palce. Musí být v klidu, aby si to nějak nepo… ještě víc, ale chápu, jak je to pro něj těžký. :think:

A těch keců si nevšímej. Ty narážky na věk bych normálně taky… Fakt bych za to ubližovala. A úplně nejlepší je, když tě partner (jako mě) opustí a někdo ti řekne: To si to dítě jako necháš? Dyť v něm uvidíš i jeho. :pocitac: No… K vraždě nebylo daleko. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 08:35

@Verunecka289 Ahojky. Vidíš a to jsem se taky zeptala, jak to zvládáš. Haha. :lol:

Ne ty řeči někdy člověk až čumí, co lidi dokážou z pusy vypustit… A já v tu chvíli nevím, zda se smát, nebo brečet, protože mi občas zůstává rozum stát. :? :lol:

Tak jsem zvědavá, co si najdou po porodu. :lol: Nejlepší je úplně, když tě v MHD nebo vlaku oslovují cizí (většinou důchodkyně) a spustí vyptávání a pak celý jejich rodokmen a jak to měly ony. :zed: Naposled jsem tohle absolvovala ve vlaku do Phy a to je cesta pro mě 2.5 hodiny. :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.6.17 08:38

@Verunecka289 Moc pěkný jména! Už se taky musím probrat a něco vybrat. Našlo samo? To je krásný. Tak to bude miláček. :hug: :srdce:

Je mi jasný, že když mají svůj den, že to může být zajímavý. Ale jak říkáš. Nedovolí nezvládat a ono je to dobře. Jak by to pak vypadalo. No jsem zvědavá na sebe, protože se zatím bojím miminko aji pochovat. Tak snad to přijde samo. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí