Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky pochlubte se bříšky. Já mám někdy schízu, jak každá říká, že měla už dávno buben atd. Jako já vím, že velikost bříška nesouvisí s velikostí mimi a je to strašně individuální. Ale někdy mě to mrzí, jak toho mýho pupíka hned potápí.
![]()
Přikládám fotku 32+5tt. ![]()
@Destiny4974 to he pěkný
a souhlasím, nové věci stačí spíš tak pro radost. Jinak 32 tt a 10 kg nahoře. Teď to pojede myslím ještě pěkně rychle nahoru ![]()
@Destiny4974
No prave, spoustu veci mi nakoupilo okoli, hooodne mi dala svagrova, babicka ta ma horecky + nam hooodne na zimu uplete, takze vlastne ja i kdybych nakupovat chtela, tak nemuzu ![]()
@Girls96 Přesně. Teď jsem chtěla koupit nějakou dečku a volala kámoška, že mi koupila nádherný deky do postýlky, že neodolala.
Říkám tak já vlastně jen porodím a zbytek nechám na okolí. ![]()
@Stestii
Presne tak, jen tak pro radost a at mam neco „slusneho a pekneho“ k dr - i kdyz pekne jsou i z druhe ruky, ale pro muj pocit ![]()
Jinak fotka blba, ale zatim nejnovejsi 28+4tt, az bude lepsi, tak prilozim ![]()
@Girls96 Přesně. Taky to tak mám.
![]()
Pupík krásný. By mě zajímalo, kam nám lezou ta kila.
![]()
@Destiny4974
Me asi uplne vsude, do niceho nevlezu, v ramenou jsem hrozne siroka a v obliceji jsem pribrala taky… Porad tajne doufam v to, ze mam hodne vody a ze mala bude mit alespon 3 kila a ze zbytek necham na sale ![]()
@Destiny4974 píše:
Holky pochlubte se bříšky. Já mám někdy schízu, jak každá říká, že měla už dávno buben atd. Jako já vím, že velikost bříška nesouvisí s velikostí mimi a je to strašně individuální. Ale někdy mě to mrzí, jak toho mýho pupíka hned potápí.![]()
Přikládám fotku 32+5tt.
Jako ze ti rikaji ze mas male bricho?
@zudina Jojo, že nic moc, že mám takový malý a že budu mít malý miminko… ![]()
Máte krásný pupíky holky. A nebojte, po porodu to půjde samo dolů, věřte mi. Bude to takovej fofr kolem miminek, že se ani neotočíte a budete zpět na své váze. Zvlášť, pokud budete kojit. Já při malé v 25.letech přibrala 16 kg
a za 2 a půl měsíce bylo 20 dole. Ale je fakt, že jsem byla pořád venku na procházkách. Pořád. Přikládám fotku z minulého týdne. Teď už je zase větší
@Girls96 Tak to stoprocentně zadržuješ vodu. Jsou vedra, trpíš na otoky. Takže ty kila příkládej tomu.
Mně sám doktor řekl, že mám dost vody v sobě.
Cítím to na nohách. Jsou jak ošklivé sloupy bez kolen a kotníků někdy. ![]()
@Stestii Já doufám, že kojit budu. Docela na tom lpím. Samozřejmě, když to půjde. ![]()
Krásný pupík máš.
Jak říkáš. Člověk to vyběhá. Buď snadněji nebo hůř. Ale určitě to nebudu hrotit. Ty miminka za to stojí a nějaký kilo navíc se nepo… ![]()
@Destiny4974 píše:
@zudina Jojo, že nic moc, že mám takový malý a že budu mít malý miminko…[/
Me teda prijde ze mas velke dost ale mozna je to fotkou
@zudina Z boku ho takové mám. Jako mně nepřijde nejmenší a snažím se to nehrotit. Jak naroste, takové bude. Ale je to někdy na zabití ty řeči. ![]()