Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
408
30.12.18 19:49

Ahoj holky, taky na vas hodně myslim jak se vam i drobeckum daří :srdce: .. U nás taky vse super, malej je hodně tvrdohlavej a svuj, ale to ma po mamince, takze to mu nemuzu mit za zlé :D . Jinak.je to zlaticko, doma taky pomaha, nejradsi zameta a utira prach.. a miluje pusinkovani, hlavně kdyz potkame nejakou holcicku :lol:

Ted čekám druhé miminko, tak jsem zvedava jak si na segru nebo brasku ten nas broucek zvykne, snad to pujde dobre :)

A do noveho roku vam taky preju moc moc zdravicka, stesticka a splnenych přání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
21.1.19 16:19

@Krtiinka moc gratuluju. Nějak jsem teď nestíhala a příspěvku si všimla až dnes. Kdy se má sourozenec narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
21.1.19 16:25

@Destiny4974 tak to je kus chlapa. Barunka je na holčičku také kus. Má cca 82 a 11,5 kila. Je to smíšek, ale umí se i pěkně vztekat. Bráchy srovná na jednu hromadu :D Také chodíme plavat. Když jsem v práci je s tatínkem nebo dědečkem. Od září možná půjde na 2 max tři dny v týdnu do dětské skupinky.
Strašně to letí, nejstarší se chystá k zápisu do školy.

Máme za sebou náročný konec prosince. Před Vánoci měla Barunka laryngitidu, tak jsme jeli rychlou do nemocnice. Naštěstí jsme tam nebyli dlouho. No a asi 11 dní na to měla vysoké horečky a pak se z toho vyklubala angína. Už je naštěstí zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
22.1.19 15:46

@Kejdík termin mám srpen/zaří,uz se moc těšíme, ale zároveň mam docel strach, jak to budu zvládat, malej je hroznej mamanek :lol:.. ani teď když je mi spatne a jsem unavena, tak me nenechá odpocinout, u vseho musí mit mou asistenci :D , ale snad si to pak nejak zajedem a pujde to :andel: ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
31.10.19 15:01

Ahojky holky! Tak jak se máte, jak se daří? :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
31.10.19 16:39

Ahojky, nám krásně, k nasemu raraskovi pribyla teď uz dvouměsíční princezna, tak mame krásnej páreček. Malej je úžasnej brácha, porad by se o sestricku jen staral a pusinkoval jo :srdce:.. A co u tebe? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
31.10.19 16:52

@Krtiinka moc gratuluji. Užívej si je. Tak rychle rostou. My už máme doma prvňáčka, prostřední je druhým rokem ve školce a Barunka chodí do dětské skupinky 3 dopoledne v týdnu. Už je to slečna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
4.1.22 15:23

Po téměř pěti letech

Ahojky holky. Tak jsem se sem po opravdu dlouhé době přihlásila. Malý má už téměř 4.5 a já se tu teď bavím pročítáním našich diskuzí.

Jak se všechny máte? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
30.8.22 07:10

@Destiny4974 ahojky, je hrozný jak to letí, prijde mi to jako včera, když jsme si tady psaly a teď už je z té mojí malé velké lásky předškolák :zed: (já chci zase zpátky to miminko :D

Já se za těch 5 let mám asi střídavě oblačno :D stihla jsem se vdát (R. 2020), stihli jsme letos neplánovaně založit na další, ale to skončilo v červnu mimodelozním a teď jsme zkusili založit na další (poprvé planovaně), tak uvidíme jak to všechno dopadne…

A jak se máte vy ostatní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.1.23 15:57

@Girls96 Ahojky! Tak to je paráda, to jsou pěkný změny! Je mi moc líto, že sis musela projít ztrátou miminka, tak snad to bude teď už všechno dobrý!

Já se mám dobře, jak říkáš, z „malého“ je předškolák, chodí plavat, hraje fotbal a je to pěkný rozumbrada. :mrgreen: Občas mám chuť jej poslat jednosměrnou letenkou na měsíc. :D

Jinak já jsem si v roce 2020 našla partnera, bydlíme společně v Praze, malý ho miluje a on malého, jsem zasnoubená a plánujeme mimčo. :srdce: :)

Tak nějak ale vše letí, až je mi to někdy líto. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.1.23 08:15

@Destiny4974 ahojky, tak to moc gratuluji k zásnubám a přeji, ať se vše vydaří na jedničku :)…hned bych se šla vdávat znovu :lol: u nás se teď zdařilo a v červenci se trošku rozrosteme. Malý fotbalista, tak to už máme asi nápadníka :mrgreen: - malá když vidí fotbalisty, tak je jak opařená a neuděláš s ní nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí