Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3511
23.10.17 12:10

@Krtiinka :hug: on by třeba nebyl tak uplakaný, kdyby neměl tak složitý začátek na světě (operace a oddělení od Tebe). Kdy toho broučka čeká ta další operace? Už víte?
Nám se daří dobře. Barunka už má 5 kilo, dneska jdeme znovu na kyčle (minulý týden nedorazila doktorka, měla nehodu). Starší je nemocný a já mám praxi, tak se to snažíme nějak skloubit. Naštěstí můžu chodit třeba jen na hodinku, jak se mi to zrovna hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
24.10.17 13:53

@Kejdík to jsme si rikali taky, ze to muze byt tim tezkym zacatkem. No meli bysme jit pristi tyden, ale malej je ted nemocnej, mame i antibiotika :(, tak budu doufat ze se to zlepsi a nebude nutnej odklad :think:. Tak to taky nadherne roste beruska :hug:. Tyjo nam kycle kontrolovali jenom kdyz mel malej tyden, jinak nic :nevim:.

Jinak dneska jsme byli i na 3mesicni prohlidce a prcek ma uz 7kg a 64cm, takze uz to neni ani prcek neni :D, ale spis je takovej celkove vetsi ne ze by byl nejakej spekounek :).

Uplne te obdivuju jak to zvladas vsechno, ja nemam ani cas si poradne uklidit a to mam jenom jednoho spunta :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.10.17 17:18

Ahoooj holky moje. Jak se máme? Vše v pořádku? Miláčci rostou a dělají radost? :)

My jsme přestáli první očkování dvěma vakcínama jen se zvýšenými teplotami. Akorát pak dva dny měl horečky a zvracel, asi sem bráchova malá dotáhla střevní virózu. Tak to byly nervy… :)

A co budete kupovat na Vánoce? Co dětem a co jinak? Potřebuji typy! Všichni už s Vánocemi otravují tak budu taky. :D Já mám pro malého hrací deku s hrazdičkou. Je hodně vnímavý, tak snad se mu bude líbit. :) A dál nemám tušení. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.10.17 17:21

@Krtiinka Moc na tebe a malého myslím. Bude to vše v pořádku. Jste stateční bojovníci. :srdce: Vždycky říkám malému, že držíme miminku palce, aby bylo v pořádku. :) A koukám, jak krásně roste! :) Jedlík. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
25.10.17 17:30

@Girls96 Ahoooj. Nemá ta tvá beruška dneska svátek? :srdce: Jak se máte holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
26.10.17 11:24

@Krtiinka držím palečky, ať už to máte vše za sebou :hug:
Krásně roste, je to kus chlape ten váš kluk. :hug:
Je to zvláštní, já chodila i s klukama na sono kyčlí. U všech to bylo prvně kolem 5 - 7 týdne a pak ještě 2× vždy myslím po 2 měsících vždy. S mladším jsem pak byla asi ještě 2×. Déle se mu vyvíjela jadýrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
26.10.17 12:16

@Destiny4974 to je šikula s tím očkováním. No hlavně, že už to má chudáček za sebou a nebyly nějaké komplikace u té virózy. :hug:
Máme se dobře. Zítra starší jede s tatínkem k babičce, mrňousové zůstávají doma. Dneska jsem narychlo šila kostým na pondělí do školky, mají strašidelný den. Musíme ho ještě ozdobit obrázky. Máme razítka z brambor. :) Prý to bude strašidelnej sloup ten kostým. Nevím jak ho to napadlo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
26.10.17 15:38

To je ten náš strašidelnej sloup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.10.17 14:00

@Destiny4974 ahojky, jojo svátek mela a den na to 2 mesice :) hrozne ten cas leti… Mame se celkem fajn, uz nam teda zacalo obdobi kdy se zacina vztekat u oblekani (a to jeste neni poradna zima) :lol: a nejvic nesnasi cepicku a cokoli na hlavne… To je jak kdyby ji zabijeli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.11.17 16:25

Ahoj holky. To nám to letí co? My budeme mít tři měsíce. Šílený. 8o :) Dneska jsem byla s malým na kyčlích. Nemá ještě jedno jadérko. Tak jdeme zase za šest týdnů.

Začal se mi vztekat u oblékání. Nenávidí čepice a zakrytý ruce. :mrgreen: Za to miluje koupání a deku s hrazdou. :mrgreen:

A co u vás miláčci? Dobrý?

@Girls96 Letí to děsně. A to oblíkání mi ani nemluv. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.11.17 16:27

@Kejdík Kostým je parádní. Šikulka. Sloup je super. Na co oni nepřijdou. :mrgreen: :lol:

Co malá? Jak se má? A co kluci? Jsou to velcí bratři? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
16.11.17 17:31

@Destiny4974 Ahoj, máme se dobře. Barunka roste jako z vody, už má skoro 6 kilo. Kluci si jí užívají. Je s nimi sranda. Malá je zvědavka a na bráchy se směje a pozoruje co provádějí :) A co vy? Jak se daří? Jadérko brzy bude neboj. Mladší je celkem dlouho neměl. Byli jsme myslím 5× místo 3× na kyčlých. Některé děti jen potřebují čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
22.11.17 19:41

@Kejdík

Tak to je kus ženský! My byli dneska na druhém očkování. Docela to šlo. Malý je teď takový ukňouraný, ale chápu ho. :)

Takže máš doma veselo s broučkama. :hug: To je dobře. Stejně tě obdivuji. :srdce: Jinak se máme celkem dobře. Jsem nějaká nachlazená, ale malý se drží. Na kloubky jdeme 14.12.

Kdy budeš začínat s příkrmy? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
23.11.17 07:30

@Destiny4974 nás čeká druhé očkování 11.12. a také kyčle. Příkrmy začnu někdy kolem 5. měsíce předpokládám.
Krásně malá dohnala to zpoždění na bříšku, prý je motoricky napřed. Rehabilitaci se prý vyhneme s největší pravděpodobností a to díky tomu, že poctivě cvičíme.
Držím palce, ať je nachlazení brzy pryč a malý ať to nechytne. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.11.17 20:22

@Kejdík Nás čeká 27.12. třetí očkování. Právě mně říkal doktor, že od 4. měsíce mohu postupně začínat dávat kašičky, bílý jogurt atd. Tak jsem si říkala, zda není brzy.

Ježda tak to mám moc moc moc radost! Je to šikulka jedna! :srdce: :hug:

Už nakupujete na vánoce? Už děti psaly Ježíškovi?  :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí