Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
7.4.18 13:07

Ahojky holky. Omlouvám se za absenci. Byla jsem s malým v nemocnici tak nebyla nálada ani čas. Měl nějakou těžkou virózu a sedlo mu to na slezinu a játra. Šíleně hubnul a vše zvracel. Zítra snad už půjdeme domů. Ale pořád má kilo a kousek míň, než měl. Teď bude mít 8m a 11kg, nosí velikost 86. Naštěstí měl z čeho brát.

Jinak milostpán si ještě nesedne, nechce se mu. Leze jen když je nutno, jinak si vystačí na bříšku. :mrgreen:

Konečně když začíná být pěkně tak my se válíme v nemocnici. Už mi tu hrabe. :) Copak provádíte když je tak pěkně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
8.4.18 09:52

@Destiny4974 to je mi líto, že máte takové lapálie. :( Hlavně ať už je dobře a užijete si krásně dny :hug:
U nás se zase ubytovala rýma, mají jí mladší děti a já a je to tedy pěkný hnus.
U nás lezení 0, jen se slečna koulí a sedá do šikmého sedu, úplně si nesedne, neb je lenošná a neopře se o ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.4.18 16:55

@Kejdík @Destiny4974 ahojky, tak se taky přidáváme s nemocí - taky nás postihla rymicka a kaslik :/ :D ale dobrý, pořád je vysmátá.

Ty jo 11kg v 8 měsících tak to je mazec, malá měla v 6m 6980g :D

Jinak my jsme pořád někde venku, když je tak krásně, doma už nám z toho hrabalo a malá miluje kočárek, takže jsem pořád někde, ať už zahrada, procházky nebo obchody (ale to se tatínkovi moc nelíbí) :D už jsme zahájili i sezónu grilování, tak uvidime, jestli už nám bude počasí přát pořád nebo ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
9.4.18 09:43

@Girls96 taky se snažíme být hodně venku. Kluci se pohrají na písku nebo jede starší na kole. Malá by se nejradši na písek podívala také. Musím ji nosit, aby viděla. V kočárku kluky nevidí. Až bude teplejší země vezmeme deku ať se může koukat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
6.7.18 13:33

Ahojky holky. Jak se daří. Jak se máte? :srdce: Co miláčkové? Vše v pořádku? :)

@Kejdík Ty jsi pekla malým dorty viď. Nějaký typ na dobrý a zdravý? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
8.7.18 16:13

@Destiny4974 ahoooj, tak u nás momentalne nic moc… Už 14 dni prujmujume (původne jsem myslela že zuby) ale žádný nový jsem neobjevila a ted v patek se přidalo i zvracení, v patek to bylo nejhorší to zvracela 6× včera a dnes jednou (dnes zatim) no a aby toho nebylo málo tak ti včera přišlo i na me a v noci jsem začala zvracet i ja no a ráno se pridaly průjmy. Ještě že tatka je ready a postará se o malou, protože ja nejsem schopna a hlídací babička či uživa od čtvrtka u more 14 dní. Do toho jsem dostala své dny takže super a Teče to ze me ze všech stran :/

Ale jinak super, za týden nás s láskou čekají 3 roky spolu, 17.7 má jeho mladší dcera z předešlého vztahu 8, takže se bude parit, do toho ex prudí o zvyseni alimentů (z 3800 na 7500) a tím ze bydli na Slovensku tak to má nějakýchuť 360km ted v utery - takže pokud me se ne uleví tak nikam nemůže, malou ted fakt nezvládnu. No a taky mám ještě jednu novinku a konečne si udělal ten řidičák, takže od středy je opet řidič :)

Mala je ďábel, neposedi v klidu, porad povídá - mamá, tAta, ka no a ted i mňam a ham :D takže to je pořád jen máma ham, mňam mňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
9.7.18 21:25

Ahojky holky, u nás vše super, malej uz pomalu chodí a je to desnej rarach :lol:. Akorát mame porad problem se spaním v noci, jeste se asi za celej skoro rok nestalo ze by spal celou noc, momentální standart tak 4 probuzeni za noc :roll: a kdyz rostou zuby nebo je nejakej problem,.tak to radsi ani nemluvím :lol: ..

Jinak ja se stihla vdát a momentalne se pokousime s manželem o druhé miminko :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
9.7.18 22:39

@Destiny4974 dělala jsem klukům lehký piškot bez pečícího prášku a na to domácí pribináček ztužený želatinou a mladšímu piškot s mascarpone. Barunce asi taky něco takového. Doplňovala jsem ovocným želé nebo čerstvým ovocem.

@Krtiinka velká gratulace :hug: s tím buzením to máme taky, budí se tak 3 - 5× na kojení :roll: a občas se budí i prostřední, tak je veselo.
@Girls96 doufám, že už je vám dobře.

U nás také vše v pohodě, užíváme si prázdniny. Naháníme ovečky zpět na déčko :lol: Já zdárně dokončila studia a pomalu se chystám na září a pracovní proces (jen kratší úvazek, chci si užívat dětí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.7.18 08:48

@Krtiinka ahoooj, jeee tak to moooc gratuluju :) Já se snad jednou taky dočkem, že budu „jejich“ :D S tím spinkám jsem to mela s malou asi od půl roku do 9m, silene. Ted už je to zase ok, postýlku mam u postele, přes den spí 2× a je po problému :D me mala lítat kolem nábytku a za ruce jako ďábel, kdyz se zapomenw tak se i pusti a stoji, tak jsem zvědava kdy začne.

@Kejdík no vidíš jak jsi šikovný a gratulace i tobě k zdárnému ukončení studia. Já se chystám v květnu na maturitu, tak uvidíme jestli mi plány vyjdou :D

Jinak už nám je celkem fajn, ještě u male sem tam nějaký to hovínko je, ale už je to porad samé ham ham máma ham :D tak už vím že je v pohodě :D a ja jsem takova celkem unavena, ale uz se to da, je to lepší než to bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.7.18 22:17

@Girls96 Ty brďo vy tam máte veselo. S tím zvracením mi ani nemluv. Je to děsný, když dítěti něco a je a ještě horší, když pak člověk nefunguje. :/ Snad jste si to vybraly holky. :srdce: A se studiem držím palce. To dáš!

@Krtiinka Obrovská gratulace, přeji mnoho štěstí na společné cestě životem, ať se vám trable a problémy vyhýbají, a kdyby si náhodou našly cestu, tak ať je rychle a ruku v ruce vyřešíte. :srdce: A s miminkem držím palce. Přiznám se, že bych taky brala další, ale mám smůlu. :D

@Kejdík Ty jsi moje motivace jít dál studovat, jsi dobrá, gratulace! :srdce:

Já pracuji a dělám si kurz překladatele, jak je člověk sám, tak se oháním, aby se malý měl dobře. :) Ale docela jsem si zvykla a zajeli jsme si takový řád.

Jinak Páťa už má přes 14kg, nosí velikost 86/92, obchází nábytek, pusu nezavře. :D Říká máma, mňam, teta, děda, baba, bum, brm (auto) atd. Někdy mám hlavu jak pátrací balón. :lol: A je teda neunavitelný. :roll:

Holky to tak utíká, že je mi až někdy do breku, když si projdu starší příspěvky. :oops: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.7.18 07:04

@Destiny4974 tyyyyyjo 14 kg? Mala mela v 10m 7930g a 70cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
11.7.18 07:59

@Destiny4974 to je prima, překládat se dá doma, tak můžeš být s Páťou. Já jdu do práce jen proto,že na to místo čekám víc jak 10 let. ta nabídka už by znovu nemusela přijít. Barunka si užije prarodiče a tatínka a kluci budou oba ve školce.

Barča taky chodí kolem nábytku, lítá s kočárkem. Odlečení má kolem 80 (dle výrobce), v 10 - ti měsíčích 77 cm/ 9600g. Ukecená je stejně jak bráchové. Umí máma, táta, bába, děda, ham, brm (auto), ještě, pes a bé. Možná je toho mnohem víc, ale jak mluví jeden přes druhého, tak vše nestihnu postřehnout :D
Letí to jak blázen, užívejte si cvrčky :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.11.18 08:50

Ahojky holky. Tak jak se máte? Jak se daří? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3511
4.12.18 22:32

@Destiny4974 zrovna nedávno jsem si říkala, jak se asi všechny máte. Nám se daří dobře. Barunka roste jako z vody, lítá jako drak a pořád breptá. Kluci chodí oba do školky a já na částečný úvazek do práce. Je to hukot :) Už se nemohou dočkat Vánoc, tak zdobíme byt, pečeme cukroví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
30.12.18 17:11

@Kejdík Já na vás všechny myslím často. Jak jsme se poznaly, prožívaly těhotenství, rodily a najednou je to skoro rok a půl. Mazec.

Patrik si vánoce užil, dárky potěšily, hlavně knížky. Hrozně rád čte. Jinak já pracuji, pár dní v týdnu, jinak navštěvujeme dětské herny a programy - říkanky, zpívání, cvičení. Jsem za to ráda, Páťa je hezky socializovaný. Občas jdeme do solné jeskyně a plavat. Doma je přece jen nuda. :)

Jinak mi úplně roste před očima, ale to ty znáš. Už je to takový velký chlap. V roce měl už 90cm a přes 15kg. Už je to takový parťák. Pomáhá doma, dá se s ním dohodnout. I když je paličák.

Přeji všem hodně zdravíčka do nového roku, splněná přání a sny. ♥️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky