Rodíme v srpnu 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1519
21.6.17 09:59

@Girls96 Vím, jak to myslíš no. To víš že by bylo lepší aby se dal dohromady a pak může doma řádit. Ale to jim už horko těžko vysvětlíš. :roll: :) Prostě jak to není teď a v tuto chvíli, tak je to blbě. :lol:

Jo je to otravný a hnusný. Nejhorší je, že se tomu neubráníš. A mít pořád zavřený okna, zvlášť, když si večer člověk rozsvítí, to bych tady umřela. Je to tu pak jak v sauně… Takže mrknu na net a něco objednám. Myslím, že se to přidělává na suchý zip nebo jak. Už jsem to jednou měla. Tak to snad zvládnu. :) :lol:

Taky mě trošku děsí ty vedra, jak budu malý oblíkat a abych poznala, že je mu teplo nebo chladno. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.6.17 16:58

@Destiny4974
Je to sileny… Nejhorsi na tom je, ze on ted fakt jen lezi, protoze ho to jinak boli (za to jsem fakt rada), ale na druhou stranu nevim jak mu pomoct od bolesti, bere injekce na redeni krve a nevim, jestli k tomu muze brufen nebo tak neco a hlavne on prasky neji ani jindy, je pak nepouzitelny, zvraci… No silene s nim. Za to ted trpim i ja, tim, ze mi ted bohuzel s nicim nepomuze a v tech vedrech je to fakt masakr… Nejhorsi je asi vareni, to mam co delat abych to ustala a neslozila se, vse ostatni jde pomalu a postupne… Uz z toho zacinam byt pekne nervni i ja :/ :D jsme ted jak Pat a Mat :D jsme se hledali az jsme se nasli, fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.6.17 17:25

@Girls96 Ty jo, na jednu stranu dobře, že nic nezobe na bolesti normálně. Zkusila bych se zeptat v lékárně na něco a řekla bych, že má přítel citlivý žaludek, že pak zvrací, tak něco šetrného. :oops:

Hlavně, že leží a nesnaží se ještě i přes bolest s tím někde tancovat a pracovat. :/

Je mi to jasný. Mně je na omdlení co chvíle. Naši makají, takže doma je to na mně. Postupně se snažím každý den něco udělat, hold to nejde tak rychle, jak jsem byla zvyklá. Člověk musí znát hranice. A určo neohrozím mimčo jen aby bylo uklizeno a vypráno… :roll:

Je to někdy o nervy co? S tím pupkem, zavazí, vedro je, do toho ještě ty návaly vedra. :lol:
Já dokážu být protivná i sama na sebe teď. :lol: Vždycky se někde otřu tričkem a mám špinavý pupek, to mě štve neskutečně. Třeba ve skleníku nebo tak. :D

Hele zase dobrý, že jste se našli. Teď se parádně doplňujete. :lol: :hug:

Chtěla jsem dneska něco vyžehlit malýmu a ani ň. Asi si otočím režim a budu fungovat v noci. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.6.17 18:14

@Destiny4974
Musi lezet, protoze mu bolest nic nedovoli, ale k dr ho nedostanu a muzu mu rikat jak chci, ze radsi 10× zbytecne nez 1× pozde… No i ty injekce s nim mavaj celkem a to neni na bolest, u zubarky mu dala injekci na umrtveni a pak ho tam musela liskat a krisit… Ja jen doufam, ze v tomhle mala nebude po nem + alergie na prach a roztoce jako ma on…
Vis ze nad tim nocnim fungovanim jsem uvazovala taky? :D jenze ono se ani pres den v tom vedru neda spat, tak nwm nwm jak dlouho bych to vydrzela :lol: s tim pupkem mi ani nemluv, vecne do neceho bouram, otiram ji o linku, roh skrinky s umyvadlem, no proste porad nekde :D ta bude tak „omlacena“ chudak az vykoukne :D vecne fleky od jidla/vareni (jsem hrozny prase :/ )… Obcas i pri obede neco kypne (omacka, polivka nebo tak) a ted kdyz tam je to bricho tak to vzdycky schyta), ale vcera nam babicka koupila bryndak, ze pry zatim ja a pak mala :D :D nechapu, co tim chtela rict :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.6.17 18:14

15.8.2017

Zdravím všechny těhu, co prožívají to, co já :-) Nemám žádné komplikace v těhu a věřím, že vše půjde jak má až do konce, a že se malá Viktorka v bříšku stihne i otočit hlavou dolů. Není tu mezi vámi náhodou mamina ze západních Čech?
Jinak Girls96 gratuluji. A držím pěstičky. Moje první těhotenství jsem také neplánovala a bylo mi 20, když jsem rodila. A dneska nelituji ani náhodou. Ba naopak. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.6.17 18:34

@oliez.
Tak to tehu bez komplikaci zavidim :)
Ze zacatku jsem byla dost v soku a uprimne jsem uvazovala i o tom, ze si necham malou vzit, ale nakonec jsme to zvladli a nelituji toho :srdce: uz ted bych malou nikdy za nic nedala a nedam :) a nakonec jsem vlastne i rada, protoze si rikam, ze lepsi driv nez pozde… Jasny v 15ti je moooc brzo a ve 30 uz na prvni pozde (je neco jineho kdyz nekdo chce a nejde to)… Vlastne tak uvazuji nad tim, jestli je „lepsi“ planovat nebo ne…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
21.6.17 18:45

@girls96

Ty máš nějaké komplikace?
Chápu, že ta novina byla dost šokující. U mě to bylo stejné. Nebýt přítele, taky bych se možná rozhodla jinak. Nakonec jsem s malou stejně zůstala sama. Dneska už je všechno jinak. Taky si řikám, že je daleko lepší, aby měla holka dítě ve 20 než ve 35. Myšleno to první. Hlavně, když kolem je spoustu neplodných párů. Navíc, máš víc energie na to malé a myslíš i na sebe. Ty starší maminy jsou většinou na své děti dost upnuté.
Teď čekáme s manželem druhé a musím říct, že si to víc užívám. Plánovali jsme to a mám takový klídek v duši, že víc do čeho jdu a že máme vše připravené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.6.17 18:51

@oliez.
No krom tech co k tomu patri (nevolnosti atd) mam tehotenskou cukrovku, tim, ze mam detskou mozkovou obrnu - postihnuty DK ale uplne minimalne, tak celkem trpi i me klouby a dost silene trpim na zada (jsem narozena 29tt ukinceny) a tim padem nemam pater uplne tak jak bych mela (jsem dole hrozne prohnuta)… Ale nelituji niceho a na malou se hrozne tesim :srdce: presne tak, ted na ni budu mit mnohem vice energie nez za 10, 15 let. Jo jinak jak jsi psala odkud jsi, tak ja jsem severni morava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.6.17 18:52

@Girls96 Tak je citlivý no. Někdo to tak má. :( Chjo. A ještě ty vedra… No a tvrdohlavost je další kapitola, že. :? :lol:

Jo přesně, jak říkáš. Břicho slouží jako brindák a utěrka v jednom. :D :lol:

Jo to je pravda, asi bychom dlouho nevydržely. Jenže přes den skoro nic nejde a v noci spát nemůžeme. Tak co už. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.6.17 18:56

@oliez. Ahojky. Tak to moooc gratuluji. :hug: Taky nejsem ještě nejstarší. :lol: Je mi 22, za chviličku 23 už. A čekám první, neplánovaně. A též jsem zůstala sama. Což mě mrzí, že i ty, ale jsem hrozně ráda, že máš u sebe chlapa, se kterým to klape a čekáte druhý. :srdce: Takový zprávy mi dávají naději. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.6.17 19:01

@oliez. Jinak s tím šokem naprosto souhlasím. U mě to bylo ještě podmíněné tím, že jsem nikdy neměla přirozeně otěhotnět. :hug:

Každopádně nelituji ať je to jakkoliv a na malý se strašně těším. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.6.17 19:01

@Destiny4974
Nemam rada tvrdohlave lidi :D a nejvetsi sranda je, ze muj ex byl 20.4 a pritel je 20.4 taky - akorat teda kazdej je jinej rocnik

Presne, takovej univerzalni hadr :D jeste bych mohla treba skusit vytrit aby to melo opravdu vsestranne vyuziti :lol:

Hold si asi nevybereme a budeme to muset pretrpet :? Ale uz se nam to krati, tak to snad bude pohoda a ve zdravi to vsichni prezijeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.6.17 19:08

@Girls96 Mně naši vždycky říkají ať si hodím na pupek utěrku a to, co mi nachytá břicho si schovám na další jídlo. Takže tím asi chtěli říct, že jsem pěkný prase. :lol: :lol:

Tak to je gól haha. Pěkně jsi to natrefila. :lol: To víš že to ve zdraví zvládneme, jsme přece holky šikovný. :hug:

Hele to jo, je to dobrý jako odkládací stůl, vždycky vydlabu meloun na talíř a jsem v polosedu a břicho slouží jako malý stolek. :D Myslím, že je potřeba to využít, jak to jen jde. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
21.6.17 19:18

@Destiny4974
No nejvetsi sranda je, ze vzdycky byl pritel hrozny cune - vecne prevlikal tricko bo byl jak cune, nebo drobecky vsude atd - takove moje prasatko a ted to rika on me, tak bud se to otocilo jako vsechno a nebo ja jsem mnohem casteji ted cune nez on a proto to ted pouziva proti me :D

Achjoo, ten ma zase naladu :/ seka se mu mobil, nic nemuze delat, nemuze si dat ani pivo, jak ma nervy tak „skocil“ celou vahou na gauc a ten krupl… Jak jsem chtela at je semnou doma, tak uz si preju, aby sel do prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
21.6.17 19:27

@Girls96 Jenže my na to máme nárok. :D Prostě se s tím musí smířit a nepoužívat to proti tobě, protože za chvíli se to zase otočí a uvidí. :lol:

Je protivný, co? Dokážu si to představit. Otrávený… Ale měl si na tu nožku dávat větší pozor a věřit tobě… :potlesk: Teď bude trpět a když se něco sere, tak prostě se vším všudy, to známe… :think: :/

Ještě, že se to nestalo už s malou na světě, to bys asi začala bláznit víc. :zed: Snad to bude mít brzy dobrý, už jen kvůli němu, když neumí chvíli posedět. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí