Rodina přítele mě nesnáší

1472
20.1.14 17:18

Rodina přítele mě nesnasi

Ahoj, mám přítele se kterým jsem od sprna. Zezacatku jsem myslela, že jsou vztahy s jeho rodinou hezké ale opak je pravdou. Vygradovalo to teď v prosinci, kdyz jsem u nich s moji dcerou(není otec) trávila svátky. jeho sestra zamnou přišla a tvrdě oznámila umřela ti dcera protože si špatná máma. Byla jsem v pritelove pokoji a řekla at jde pryč, byla sem v šoku. Samozřejmě ji nic nebylo, provokovala. Nato zacla přímo hystericky rvát at vypadnu z jejich domu.. Přítel se mě zastal ale ona se s nim dokonce poprala, tak jsme odešli. Je ji 20 let.. Na to jsem se dozvěděla že jsem s přítelem kvůli penězum, že prý ho chci okrást, že jsem hloupá češka.. Oni jsou z rakouska. Že prý chci s ním dítě abych měla alimenty atd. Teď se jeho sestra zacla scházet s mým ex a vyzvida od něj aby mohla doma dělat zle. On si samozřejmě taky vymýšlí a ja už jsem psychicky na dně.. Máma přítele na něj pořád tlačí a hádá se at mě nechá atd.. Přítel ma dům tak jsme o víkendu tam, ale už jednou čekali v autě jen aby si mě mohli,,podat.. Že mám jet do čech, na to jeho matka at rychle napíše jeho dům na ni než mu ho seberu. Že prý mám dluhy, přitom nemám.. Ja s ním jsem opravdu z lásky ale nevím jak dlouho to vydržím, nebo on.. Ikdyz říká že chce semnou byt a ví že jsou to pomluvy.. A taky jeho máme vadí, že nedokážu pracovat v lese, ona kaci obrovský stromy ja na to prostě nemám.. Jak byste tohle všechno řešily, ja už opravdu nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.1.14 17:23

@yasmine5 asi bych se porozhlédla po někom jiném. Jestliže se Tě chlap pořádne nezastane a nepošle je doháje, tak je to o ničom :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.1.14 17:24

Ano on se zastává každou chvíli ale oni pořád rypou.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
20.1.14 17:25

Nemyslím si, že to má budoucnost… budeš se kvůli tomu trápit pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@yasmine5 píše:
Ano on se zastává každou chvíli ale oni pořád rypou.. :-(

tak proč je nepošle do háječka? To nechápu… :think: on bydlí u nich? nebo je mamlas, že nedokáže prostě říct, už k nim nepůjdem, nebo ať oni se neukazují, dokud se nezačnou chovat slušně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959

Řekla bych, že sestra je vylízaná.. asi má nějakou psychickou poruchu.. a matka je taky malinko ujetá.. Nic víc k tomu říct nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
20.1.14 17:27

Pokud se vůči ním tvrdě nevymezi, neuděláte s tím asi vůbec nic a čeká tě peklo na zemi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.1.14 17:28

Me taky nesnasi. Tchyne mi pred nasim synem rekla, ze doufa, ze se vrati ke sve byvale. Ze si se mnou nici zivot a ze jeho byvalou meli, narozdil ode me radi. :pocitac: Nas syn ji nezajima „pac ma hodne ze me“
Upozornuju, ze nejsem zadna furie. Muze jsem zmenila k lepsimu. Byl to flakac co rad pil. Diky me je z neho odpovedny otec, ktery se pili vypracoval na managerskou pozici.
Manzel se me zastal, pohadali se a nevidame se.
Omlouvam se za anonym, nemusi to vsichni vedet

• Citovat
  • Upravit
2597
20.1.14 17:28

Vyhybat se setkani s jeho familii, schazejte se u tebe a nemuzou rict ani popel. Neres to, nic s tim neudelas, to musi srovnat chlap a pokud to neudela tak ti za to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.1.14 17:29

Musi si on vybrat. Jinak tohle bohuzel nema cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
20.1.14 17:31

To mi rekla jeho matka taky, že chce aby byl šťastnej ne nestastnej a že takovou jako ja může mit denně jinou a ještě k tomu ne česku.. Že prý nic nemám co bych mu mohla dát a my rodiče nemaj taky nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
20.1.14 17:34

@yasmine5 To je smutné. Myslím si, že tohle nejde dlouho ustát. Jedině, že on svou ségru a mámu pošle do háje či se ty dvě umoudří :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.14 17:46

Holka, nemáš to lehký. Moje tchýně je taky blázen (porucha osobnosti) - akorát že o tom jaksi neví :lol: Je to peklo. A pokud tvůj přítel neudělá nějaký „řez“ a úplně to s nimi neutne, bude to stejné, ne-li horší. U nás to graduje už 4 roky. A že jsem se doslechla věcí na mou osobu (zlá, zákeřná, nestarám se o dítě, o všechno ho oberu, seberou mi dítě, pí** atd atd..). Mohla bych pokračovat donekonečna. Manžel se to snažil řešit, nicméně bezvýznamně, ona si stojí za tím, že nic neprovedla a že si za vše můžu sama. Na to, aby je úplně odřízl nemá odvahu, neb u nich i pracuje (jako bonus). Teď se momentálně nebavíme, nechci aby vídala mé dítě (i když to dlouhodobě asi není možné). Nezbývá než doufat, že dá konečně pokoj (myslím, že mě bude strašit i z hrobu). Držím palce!! Ať se to u vás nějak vyřeší. A jestli ne, tak snad utíkej dokud můžeš!! :kytka: ---- omlouvám se za anonym

• Citovat
  • Upravit
34473
20.1.14 19:58

Šla bych od něj, ve vztahu je důležitá celá rodina a jestli jsou na hlavu tak ty budeš brzy taky, ale z nich.
Jinak obecně vzato by mě u těhle diskuzí vždycky zajímal názor i druhé strany. Mám jednu kamarádku kterou rodina partnera nesnáší a ona se strašně diví proč, já se nedivim, chová s k nim strašně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.1.14 20:00

Jak se může sestra scházet s tvým ex? Ona za ním jezdí do ČR? Nějak nechápu kdo kde bydlí

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová