Rodina přítele mě nesnáší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1474
20.1.14 20:09

Ja se k nim chovala od začátku slušně, pomáhala s varenim, praci.. Jinak ano oni se schází tak že ona za ním jede do čr nebo naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.1.14 20:10
@yasmine5 píše:
Ja se k nim chovala od začátku slušně, pomáhala s varenim, praci.. Jinak ano oni se schází tak že ona za ním jede do čr nebo naopak.

to je hodně divné, že jí stojí za to cestovat kvůli tomu :think:

• Citovat
  • Upravit
8781
20.1.14 20:11
@G12 píše:
to je hodně divné, že jí stojí za to cestovat kvůli tomu :think:

To je celý propletený že? :mrgreen: Ono totiž jejich rodiny se znají od mala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
20.1.14 20:12

Taky mi to vrtá hlavou, zvláště když ona u nich v rakousku přítele má a ja to i ex rekla ale ona mu tvrdí že je sama, tak sem to nechala plavat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.1.14 20:13

Že by jako byli celá rodina na hlavu?

• Citovat
  • Upravit
8781
20.1.14 20:17

Mě teda přijde dost divný, že tvůj ex se stýká se sestrou tvého next :mrgreen: Už jen to, že jako se vubec nejak poznali.
A ono kdo ví, jak to všechno je. V srpnu jsi šla na rande s rakušákem a v říjnu už jsi řešila, že se za ním přestěhuješ. Tak rodiče si asi pro syna představovali nějakou slečnu bez závazků, bez dítěte. A najednou se tam hrozne rychle objevíš ty a ještě s cizím dítětem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.1.14 20:18

Aha, já neznám ty okolnosti kolem..napadá mě, umíš dobře německy? nemohla jsi třeba blbě rozumět to s tou smrtí?

• Citovat
  • Upravit
1474
20.1.14 20:21

Ano poznali se tak, že si ho našla na facebooku. Už dřív se ji líbil to je fakt. A přiznávám že je to dost zamotany ale dřív žádná hádka s rodinou nebyla vše až teď najednou, počínaje jeho sestrou kdy mě začínala obviňovat až si nakonec zacla s ex.. Prostě je to zmatený ale je to tak. A jo, chtěli jsme bydlet spolu akorát teď už se s nimi nestykam jen s ním u něj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1474
20.1.14 20:22

Slyšela jsem dobře i přítel mi to potvrdil ikdyz se mu moc nechtělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.1.14 20:24

@yasmine5
jo ok, jen mě to napadlo. nevěděla jsem jak dobře umíš jazyk

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie