Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, pokud bratr nereaguje ani na prosby, ani na natlak, tak ti toho moc nezbyva… ty navrh podat nemuzes, matka ho podat nechce ![]()
nejde si uprimne z oci do oci promluvit s matkou, ze takhle to dal nejde a at to k soudu aspon zkusi podat? jenze ja mam obavy, ze i tak by to nebylo jednoduche. pokud on je pravnik a vy si pravnika nevezmete, tak to muze byt bud marne anebo to bude aspon na hodne dlouhou dobu.
To je na houby. maminky syny milují, ta neudělá nic, raději bude o hladu a přiměje tebe, protože ty máš dobré srdce, aby ses vydala z peněz a hladověla taky…musíš myslet na vlastní život! najít si partnera, na mimčo. Co sociálka? Nebo nějaký mediátor?
Pane bože, to je ale ho…,prosímtě, ty budeš muset mamince na rovinu říct, že takhle to nepůjde, za chvíly budeš mít dítě a co jako pak? Budeš muset mamku postavit před jasné rozhodnutí, nebo by chtěla at padneš na hubu? chápu, že 70let už je dost a možná to vnímání okolí už není moc soudné, ale tak ty se staráš přece, úplně se mi otevřela kudla v kapse, prostě nemám slov
![]()
Promluvila bych si s maminkou… měla by pochopit tvou situaci-miminko, pes, ona-buď zažádá nebo se prostě bude muset něco změnit a ty peníze budou někde chybět.
Za prvé. musím ti říct, že jsi úžasná žena a to co děláš pro maminku je hezký.
To s tím bratrem, pokusila bych se maminku přesvědčit tím, že to sama nedáváš a měla by podat ten návrh..tvůj bratr je teda docela no nebudu to komentovat..moje mamka vždy říká..holka tobě se to jednou vše vrátí a je v tom pravda..jednou se mu to vrátí..tím nepřeji nic špatného, ale je to hrůza..
No tak to je síla…asi bych se být tebou pokusila s maminkou promluvit aby sepsala návrh k soudu že to jinak bohužel nejde
…pak si zkusit ještě jednou promluvit s bratrem ale nevím jestli to má ještě smysl… a jak je na tom maminka psychycky? Já vím že to vyzní asi hnusně ale pak mě napadlo jestli by se nedala zbavit svéprávnosti a návrh bys tí pádem mohla podat ty
![]()
to že ho maminka, živila a díky ní je tam kde je, ona mu umožnila vystudovat, a starala se o něj, je to hnus
![]()
Brácha je pěkná svině
![]()
Bohužel asi neporadím. Zkus si o tom promluvit s maminkou a ten návrh podejte co nejdříve. Drž se
![]()
Ještě mě napadlo, říct mamince, že teda bude muset pejsek z domu, je to hnus, ale přece kvůli nim nebudeš hladovět a stebou tvoje dítě, uvidíš jak se ti malé narodí, budeš to mít úplně v hlavě jinak nastavený a budeš nucena nedělat si servítky bohužel, je mi to strašně líto opravdu, ale nesoudnost maminky mě šíleně rozčiluje
@klarushka píše:
No tak to je síla…asi bych se být tebou pokusila s maminkou promluvit aby sepsala návrh k soudu že to jinak bohužel nejde…pak si zkusit ještě jednou promluvit s bratrem ale nevím jestli to má ještě smysl… a jak je na tom maminka psychycky? Já vím že to vyzní asi hnusně ale pak mě napadlo jestli by se nedala zbavit svéprávnosti a návrh bys tí pádem mohla podat ty
![]()
duševně je čilá
Zakladatelko pejska se nevzdávejte, mamince by to mohlo psychicky ještě víc ublížit. Vždy se i to zvíře dá uživit. ![]()
@belik píše:
Ještě mě napadlo, říct mamince, že teda bude muset pejsek z domu, je to hnus, ale přece kvůli nim nebudeš hladovět a stebou tvoje dítě, uvidíš jak se ti malé narodí, budeš to mít úplně v hlavě jinak nastavený a budeš nucena nedělat si servítky bohužel, je mi to strašně líto opravdu, ale nesoudnost maminky mě šíleně rozčiluje
jestli maminka miluje syna, a to asi jo, když ho živila z mála peněz do 29,tak se obávám, že na tom nic nezmění ani teď. Jestli je brácha zaměstnanec, udělala bych mu ostudu v práci, ať vědí, co tam mají za hajzlíka. K soudu bych to stejně dala-nebo ať mu právník aspoň napíše dopis, ať vidí, že necouvneš a máš sílu to řešit. MYSLI NA SEBE A DITE A RODINU!
@Anonymní píše:
duševně je čilá
tak to mě už bhohužel nenapadá nic jiného než přemluvit maminku aby podala návrh ona
…hlavně se drž si strašně hodná ženská že se o maminku takhle staráš
![]()
Ahoj holky, jsem sama, čekám miminko. Mám starší maminku, bude jí 70,je vdova. Má malý důchod, něco přes 6 tis. Bydlela ve zchátralém domku (který není ani její),dnes už neobyvatelném. Vzala jsem ji k sobě. Má psa 60 kg, pes má dietu, je to finanč. náročné, mamka ho miluje (i já),proto mu maximálně přispívám. Za mámu platím spotřeby, jídlo, léky, oblečení. Je to a do budoucna i bude už finančně nad mé síly! Jí koupím a sama pak škrtím každý halíř a vařím si suché brambory. Mám bráchu, je advokát v Praze, má luxus.byt,drahé auto. Máma ho živila na právech do jeho 29 let, blbé mu to nebylo. Matce odmítá přispět, snažila jsem se o komunikaci 4 roky.Rekl mi, ze to je ma dobra vule, ze neco ji davam (!).Ze on tu potrebu nema.Vzit si ji k sobe tez nechce.Dala jsem pripad uz v prosinci pravnikovi, ktery ale sdelil, ze zatimco loni jsem mohla podle zakona bez problemu ja jako sourozenec dat jako navrh k soudu a ten by mu stanovil podle zakona o rodine posilat ji mesicni prispevek (bracha bere kolem 50 tis. mesicne),od 1.1.se zakon zmenil a navrh by musela podat k soudu matka-ktera to neudela.Co byste radily? Děkuju a
všem!