Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potrebuju pohled z druhe strany a treba i radu
moji i manzelovo rodice bydli skoro ve stejne vesnici.my bydlime 60 km daleko. Jezdime tam na vikendy cca 1 za 3 tydny. JENZE-malej je treba vic tam nebo tam, spi vic tam nebo tam atd.uz mi z toho hrabe. Jezdime tam s nim, takze ja treba 3 dny sedim jen u nasich a nemam co delat. S tchyni se uz 3 roky nevidam. Napadlo me, ze bych poslala maleho samotneho na vikend k nasim, pak dalsi vikend k nim.ja bych byla doma. Manzel to moc nechape, ale ja uz toho tam mam plne zuby.Taky teda s tim, ze by to obe strany vedely a nelezly si do tech vikendu.
Idealni. Pokud s tím budou obě babičky souhlasit. Manzel to nechape, protože on tam byt nemusí
Já takhle jezdila k babičce skoro každý víkend. Naši mě odvezli na autobusový nádraží u nás a babička mě čekala na její zastávce (bydlela asi 30km od nás) a v neděli naši přijeli na oběd a odvezli mě. ![]()
@zelenaprisera prave ze on je taky u svych rodicu, ale on tam ma co delat, tak se tam nenudi. ruzne opravuje auta atd.
@inthense píše:
@zelenaprisera prave ze on je taky u svych rodicu, ale on tam ma co delat, tak se tam nenudi. ruzne opravuje auta atd.
ideální situace - na víkend je vykopej oba a máš vegáč ![]()
@jenny.fields jeden syn, zvykly je na ne dobre.ze manzelovi se to nelibi.jemu nevadi, ze tam je u rodicu.ted pres svatky jsme tam byli 4 dny.mne uz tam hrabalo a on byl spokojeny ![]()
@Maden no a prave tak to dopadne.ja ke svym rodicum se synem jezdit nebudu a manzel zase k tem svym ano ![]()
@Maden píše:
Já takhle jezdila k babičce skoro každý víkend. Naši mě odvezli na autobusový nádraží u nás a babička mě čekala na její zastávce (bydlela asi 30km od nás) a v neděli naši přijeli na oběd a odvezli mě.
ja taky rikala manzelovi rikala, ze my nejsme normalni, ze to takhle delaji vsichni a my vysedavame u rodicu uplne zbytecne. maleho si neuziji, protoze beha za nama atd.
Jezdila bych ke svým i s malym, nebo aspoň castecne-taky bych je chtěla vidat, ke tchanovcum muzes posilat manžela se synem a ty byt v klidu doma.. jeden vikend doma, jeden babi, jeden doma, jeden druha babi..tzn ty jsi tri víkendy doma
když uz teda musite jezdit na cele víkendy..
Poslala bych manžela a syna ke tchýni a pak manžela ke tchýni a syna k tvým rodičům a je po starostech, tak bych to udělala já
.
@Gituš píše:
Poslala bych manžela a syna ke tchýni a pak manžela ke tchýni a syna k tvým rodičům a je po starostech, tak bych to udělala já.
@verrru my bysme na cele nejezdili, jenze to mame dal a na otocku se nam to nevyplati.pak obe strany ho chteji co nejvic a to bysme na otocku nezvladli.ja bych to teda takhle delala, ale manzel je uplne proti.to uz tady jednou bylo, kdyz ho jeho rodice videli mene nez moji
jinak asi jo, stridat vikendy.
No vidíš, zrovna zítra odjíždím s dcerou ke svým rodičům, budeme tam až do soboty. Dopoledne s námi bude můj taťka (má tento týden odpolední), odpoledne mamka. Beru to jako dovolenou, dcera je mamánek (necelé 2 a půl), ale jelikož mě bude mít „pod dohledem“, tak si bude hrát s prarodiči a mě nechá prostor na čtení a na filmy, co jsem neviděla, chtěla bych a naši je mají nahrané.
@LucieJ3 to malej neni, vydrzi se vsema.ja bych to taky nehnala, ale hadky uz me nebavi ![]()