Víkendy u babiček - domluva

1057
6.1.14 15:41

vikendy u babicek-domluva

Ahoj, potrebuju pohled z druhe strany a treba i radu :) moji i manzelovo rodice bydli skoro ve stejne vesnici.my bydlime 60 km daleko. Jezdime tam na vikendy cca 1 za 3 tydny. JENZE-malej je treba vic tam nebo tam, spi vic tam nebo tam atd.uz mi z toho hrabe. Jezdime tam s nim, takze ja treba 3 dny sedim jen u nasich a nemam co delat. S tchyni se uz 3 roky nevidam. Napadlo me, ze bych poslala maleho samotneho na vikend k nasim, pak dalsi vikend k nim.ja bych byla doma. Manzel to moc nechape, ale ja uz toho tam mam plne zuby.Taky teda s tim, ze by to obe strany vedely a nelezly si do tech vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
6.1.14 15:43

A v čem je problém? Kolik je dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
6.1.14 15:44

Idealni. Pokud s tím budou obě babičky souhlasit. Manzel to nechape, protože on tam byt nemusí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
6.1.14 15:47

Já takhle jezdila k babičce skoro každý víkend. Naši mě odvezli na autobusový nádraží u nás a babička mě čekala na její zastávce (bydlela asi 30km od nás) a v neděli naši přijeli na oběd a odvezli mě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 15:49

@zelenaprisera prave ze on je taky u svych rodicu, ale on tam ma co delat, tak se tam nenudi. ruzne opravuje auta atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
6.1.14 15:50
@inthense píše:
@zelenaprisera prave ze on je taky u svych rodicu, ale on tam ma co delat, tak se tam nenudi. ruzne opravuje auta atd.

ideální situace - na víkend je vykopej oba a máš vegáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 15:51

@jenny.fields jeden syn, zvykly je na ne dobre.ze manzelovi se to nelibi.jemu nevadi, ze tam je u rodicu.ted pres svatky jsme tam byli 4 dny.mne uz tam hrabalo a on byl spokojeny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 15:52

@Maden no a prave tak to dopadne.ja ke svym rodicum se synem jezdit nebudu a manzel zase k tem svym ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 15:54
@Maden píše:
Já takhle jezdila k babičce skoro každý víkend. Naši mě odvezli na autobusový nádraží u nás a babička mě čekala na její zastávce (bydlela asi 30km od nás) a v neděli naši přijeli na oběd a odvezli mě. :)

ja taky rikala manzelovi rikala, ze my nejsme normalni, ze to takhle delaji vsichni a my vysedavame u rodicu uplne zbytecne. maleho si neuziji, protoze beha za nama atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
6.1.14 15:59

Jezdila bych ke svým i s malym, nebo aspoň castecne-taky bych je chtěla vidat, ke tchanovcum muzes posilat manžela se synem a ty byt v klidu doma.. jeden vikend doma, jeden babi, jeden doma, jeden druha babi..tzn ty jsi tri víkendy doma :mrgreen: když uz teda musite jezdit na cele víkendy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3370
6.1.14 16:02

Poslala bych manžela a syna ke tchýni a pak manžela ke tchýni a syna k tvým rodičům a je po starostech, tak bych to udělala já :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 16:08
@Gituš píše:
Poslala bych manžela a syna ke tchýni a pak manžela ke tchýni a syna k tvým rodičům a je po starostech, tak bych to udělala já :mrgreen:.
:mrgreen: jestli by mi pak nebylo doma smutno :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 16:11

@verrru my bysme na cele nejezdili, jenze to mame dal a na otocku se nam to nevyplati.pak obe strany ho chteji co nejvic a to bysme na otocku nezvladli.ja bych to teda takhle delala, ale manzel je uplne proti.to uz tady jednou bylo, kdyz ho jeho rodice videli mene nez moji :zed: jinak asi jo, stridat vikendy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
6.1.14 17:44

No vidíš, zrovna zítra odjíždím s dcerou ke svým rodičům, budeme tam až do soboty. Dopoledne s námi bude můj taťka (má tento týden odpolední), odpoledne mamka. Beru to jako dovolenou, dcera je mamánek (necelé 2 a půl), ale jelikož mě bude mít „pod dohledem“, tak si bude hrát s prarodiči a mě nechá prostor na čtení a na filmy, co jsem neviděla, chtěla bych a naši je mají nahrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
6.1.14 18:22

@LucieJ3 to malej neni, vydrzi se vsema.ja bych to taky nehnala, ale hadky uz me nebavi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová