Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, prosím Vás, chtěla bych v v létě 2015 na dovolenou k moři. Stačí mi Evropa..Španělko, Řecko, Kréta, Itálie..atd Je to pro čtyřčlennou rodinu: dvě děti 8 a 5 let. Chci all inclusive a na 14 dní. Chci to dát rodině pod stromeček, takže objednat nejdelé v prosinci. Nemůžete mi některá doporučit nějakou dobrou destinaci a cestovku? Třeba kdo byl teď někde dokud to máte v živé paměti.
Děkuji
My byli letos tady http://www.ckneckermann.cz/…-u-more.html
Rezervovala jsem to loni v říjnu a byla akce děti úplně zdarma - 14 dní s polopenzí nás teda vyšlo na 38 tis. All inclusive bylo o pár tisíc dražší, tuším kolem 45…
Kdybys chtěla do 10 tis. beze stravy, věděla bych toho spoustu. ![]()
@malinika píše:
Kdybys chtěla do 10 tis. beze stravy, věděla bych toho spoustu.
tak nějak
![]()
To je uplne mimo moje sfery, doporuciji brouzdrat po netu na cestovkach, nebo si napujcovat katalogy a vybirat…co jineho ze jo, recenze jsou tam urcite taky.Tech 50 000 si uzit tedy naplno, neudelat chybu.Ale kazdemu se libi a vyhovuje neco jineho, urcite taky mas nejaky sen kam s epodivat..
@Darcakarca nevím jestli seženeš do 50. tisíc pro 4 členou rodinu s all in na 14 dni, bude to těžké. My kdysi letěli dva za tu cenu s all taky Řecko. Jedině jít rovnou přímo docestovky a poptat se tam.
Bojím se, že za těhle podmínek bude výběr hodně omezený a když už tak spíš Egypt nebo Turecko.
Taky si myslím, že za tu cenu nic pořádného neseženeš, max. hodně mimo sezónu nebo do neatraktivního hotelu.
No, neco nejspis sezenes, ale velky vyber mit nebudes. Pravda, ja hledala last minute a mela zrejme vic pozadavku, ale do 50 jsem se nevesla, musela jsem limit zvysit. A to mame obe deti jen za cenu letenky. Kdybych slevila( treba na tri hvezdy hotel, nebo polopenzi), tak bych sehnala. Egypt Turecko, Bulharsko mozna v teto cenove relaci najdes i slusnejsi.
MY na takove dovolene nejezdime, letos se to tak nejak hodi( nemuzeme se stridat v rizeni a jet daleko), takze netusim, jaky rozdil je v cenach na first a last minute.
Pro ctyrclennou rodinu je to malo, pokud chces 14!! dni a AI. My letos byli na 7 dni na Rhodosu a stalo to 70 tisic a to mame jedno sestilete dite. Kamaradka byla taky se dvema detmi a manzelem na Zakynthosu a meli apartman bez stravy na 10 dni a stalo je to 45 tisic + 1000 euro tam ( jidlo apod). Spis se divej na Egypt a podobne destinace za ty penize, Evropa je draha, pokud to ma mit uroven.
@Darcakarca Podotýkám, že jsem záměrně vybrala first minute a chtěla konkrétně tento hotel - měla jsem typ od známé, která je milovníkem ŘEcka a pracuje v cestovní agentuře - hotel je dobrý právě v poměru cena/výkon…
Nic jiného jsem nesháněla, ale když jsem se podívala na ostatní nabídky od CK, podle našich parametrů, většina začínala kolem 50 tis…
Nevim, mame dve deti 6 a 11 let, je fakt, ze jsme kupovali na last minute a vzdy jsme se vesli do 50 tisic. A bylo to na 12 dni, hotel 4* a all inclusive, konkretne Kos (Řecko) a Turecko.
Na first minute podle mne neco sezenes. Nejsem magor jako sousedi, kteri jeli na tyden do Recka s 18 m. ditetem zdarma, takze dva lidi a dali za to 70 tisic a ted knuci jak to bylo drahe a kratke, hlavne potom, co na last minute by za to same dali 38 tisic, aneb kdyz je nekdo blby… ![]()
@mroe píše:
No, neco nejspis sezenes, ale velky vyber mit nebudes. Pravda, ja hledala last minute a mela zrejme vic pozadavku, ale do 50 jsem se nevesla, musela jsem limit zvysit. A to mame obe deti jen za cenu letenky. Kdybych slevila( treba na tri hvezdy hotel, nebo polopenzi), tak bych sehnala. Egypt Turecko, Bulharsko mozna v teto cenove relaci najdes i slusnejsi.
MY na takove dovolene nejezdime, letos se to tak nejak hodi( nemuzeme se stridat v rizeni a jet daleko), takze netusim, jaky rozdil je v cenach na first a last minute.
Jo, jeste jsem pravda pominula fakt, ze my mame jen 7 noci. Ale i tak neco malo nejspis sezenes, ale bude to bida.
Mam pocit, ze to letos je i s last minute slabota, sousedi tvrdi, ze lonskou dovolenou by letos poridili o tretinu draz. Tak nevim.
Příspěvek upraven 15.08.14 v 16:27
@Hanka1 píše:
Nevim, mame dve deti 6 a 11 let, je fakt, ze jsme kupovali na last minute a vzdy jsme se vesli do 50 tisic. A bylo to na 12 dni, hotel 4* a all inclusive, konkretne Kos (Řecko) a Turecko.Na first minute podle mne neco sezenes. Nejsem magor jako sousedi, kteri jeli na tyden do Recka s 18 m. ditetem zdarma, takze dva lidi a dali za to 70 tisic a ted knuci jak to bylo drahe a kratke, hlavne potom, co na last minute by za to same dali 38 tisic, aneb kdyz je nekdo blby…
vyprasakat 70 litru za tyden? to bych se sla obesit..umim si tedy lip uzit kazdou kac ku..