Rodinná dovolená do 50 tisíc

622
15.8.14 15:25

Rodinná dovolená do 50 tisíc

Holky, prosím Vás, chtěla bych v v létě 2015 na dovolenou k moři. Stačí mi Evropa..Španělko, Řecko, Kréta, Itálie..atd Je to pro čtyřčlennou rodinu: dvě děti 8 a 5 let. Chci all inclusive a na 14 dní. Chci to dát rodině pod stromeček, takže objednat nejdelé v prosinci. Nemůžete mi některá doporučit nějakou dobrou destinaci a cestovku? Třeba kdo byl teď někde dokud to máte v živé paměti.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4254
15.8.14 15:29

My byli letos tady http://www.ckneckermann.cz/…-u-more.html

Rezervovala jsem to loni v říjnu a byla akce děti úplně zdarma - 14 dní s polopenzí nás teda vyšlo na 38 tis. All inclusive bylo o pár tisíc dražší, tuším kolem 45…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
15.8.14 15:37

Kdybys chtěla do 10 tis. beze stravy, věděla bych toho spoustu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
15.8.14 15:39
@malinika píše:
Kdybys chtěla do 10 tis. beze stravy, věděla bych toho spoustu. :mrgreen:

tak nějak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.8.14 15:47

To je uplne mimo moje sfery, doporuciji brouzdrat po netu na cestovkach, nebo si napujcovat katalogy a vybirat…co jineho ze jo, recenze jsou tam urcite taky.Tech 50 000 si uzit tedy naplno, neudelat chybu.Ale kazdemu se libi a vyhovuje neco jineho, urcite taky mas nejaky sen kam s epodivat..

• Citovat
  • Upravit
Kili22
15.8.14 15:53

@Darcakarca nevím jestli seženeš do 50. tisíc pro 4 členou rodinu s all in na 14 dni, bude to těžké. My kdysi letěli dva za tu cenu s all taky Řecko. Jedině jít rovnou přímo docestovky a poptat se tam.

• Citovat
  • Upravit
15436
15.8.14 16:05

Bojím se, že za těhle podmínek bude výběr hodně omezený a když už tak spíš Egypt nebo Turecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11343
15.8.14 16:10

Taky si myslím, že za tu cenu nic pořádného neseženeš, max. hodně mimo sezónu nebo do neatraktivního hotelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
15.8.14 16:13

No, neco nejspis sezenes, ale velky vyber mit nebudes. Pravda, ja hledala last minute a mela zrejme vic pozadavku, ale do 50 jsem se nevesla, musela jsem limit zvysit. A to mame obe deti jen za cenu letenky. Kdybych slevila( treba na tri hvezdy hotel, nebo polopenzi), tak bych sehnala. Egypt Turecko, Bulharsko mozna v teto cenove relaci najdes i slusnejsi.
MY na takove dovolene nejezdime, letos se to tak nejak hodi( nemuzeme se stridat v rizeni a jet daleko), takze netusim, jaky rozdil je v cenach na first a last minute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
15.8.14 16:16

Pro ctyrclennou rodinu je to malo, pokud chces 14!! dni a AI. My letos byli na 7 dni na Rhodosu a stalo to 70 tisic a to mame jedno sestilete dite. Kamaradka byla taky se dvema detmi a manzelem na Zakynthosu a meli apartman bez stravy na 10 dni a stalo je to 45 tisic + 1000 euro tam ( jidlo apod). Spis se divej na Egypt a podobne destinace za ty penize, Evropa je draha, pokud to ma mit uroven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.8.14 16:19

@Darcakarca Podotýkám, že jsem záměrně vybrala first minute a chtěla konkrétně tento hotel - měla jsem typ od známé, která je milovníkem ŘEcka a pracuje v cestovní agentuře - hotel je dobrý právě v poměru cena/výkon…
Nic jiného jsem nesháněla, ale když jsem se podívala na ostatní nabídky od CK, podle našich parametrů, většina začínala kolem 50 tis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4254
15.8.14 16:21

A recenze třeba tady…http://recko.name/recenze.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.8.14 16:24

Nevim, mame dve deti 6 a 11 let, je fakt, ze jsme kupovali na last minute a vzdy jsme se vesli do 50 tisic. A bylo to na 12 dni, hotel 4* a all inclusive, konkretne Kos (Řecko) a Turecko.

Na first minute podle mne neco sezenes. Nejsem magor jako sousedi, kteri jeli na tyden do Recka s 18 m. ditetem zdarma, takze dva lidi a dali za to 70 tisic a ted knuci jak to bylo drahe a kratke, hlavne potom, co na last minute by za to same dali 38 tisic, aneb kdyz je nekdo blby… :zed:

• Citovat
  • Upravit
35487
15.8.14 16:24
@mroe píše:
No, neco nejspis sezenes, ale velky vyber mit nebudes. Pravda, ja hledala last minute a mela zrejme vic pozadavku, ale do 50 jsem se nevesla, musela jsem limit zvysit. A to mame obe deti jen za cenu letenky. Kdybych slevila( treba na tri hvezdy hotel, nebo polopenzi), tak bych sehnala. Egypt Turecko, Bulharsko mozna v teto cenove relaci najdes i slusnejsi.
MY na takove dovolene nejezdime, letos se to tak nejak hodi( nemuzeme se stridat v rizeni a jet daleko), takze netusim, jaky rozdil je v cenach na first a last minute.

Jo, jeste jsem pravda pominula fakt, ze my mame jen 7 noci. Ale i tak neco malo nejspis sezenes, ale bude to bida.
Mam pocit, ze to letos je i s last minute slabota, sousedi tvrdi, ze lonskou dovolenou by letos poridili o tretinu draz. Tak nevim.

Příspěvek upraven 15.08.14 v 16:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.8.14 16:26
@Hanka1 píše:
Nevim, mame dve deti 6 a 11 let, je fakt, ze jsme kupovali na last minute a vzdy jsme se vesli do 50 tisic. A bylo to na 12 dni, hotel 4* a all inclusive, konkretne Kos (Řecko) a Turecko.Na first minute podle mne neco sezenes. Nejsem magor jako sousedi, kteri jeli na tyden do Recka s 18 m. ditetem zdarma, takze dva lidi a dali za to 70 tisic a ted knuci jak to bylo drahe a kratke, hlavne potom, co na last minute by za to same dali 38 tisic, aneb kdyz je nekdo blby… :zed:

vyprasakat 70 litru za tyden? to bych se sla obesit..umim si tedy lip uzit kazdou kac ku..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix