Rodinná dovolená do 50 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
16.8.14 14:13
To nevím, mám bratránka v Kanadě, Vancouver, v USA jsme nikdy nebyla, a letenky do Vancouveru přes Němce nekupujeme nikdy, nevychází zrovna levně.
@neila píše:
@Darcakarca máš ten nejlepší důvod se to teď naučit :think: :lol:@terinka4444 ta Srí Lanka zní lákavě :think: Na Mauritiu byla jedna pláž v rezortu taky „divoká“, koupačka v podstatě na vlastní riziko, ale pokud oceán úplně neblbnul, bylo to výborný. Byly tam další dvě pláže, klidné, plytké, ale nám chyběl šum moře a výhled „do nekonečna“ :lol: Navíc jsem na ní měli svatbu, tak to byla naše srdeční záležitost :lol:
Prosím tě, nevíš, jestli se dá přes ty Němce nějak rozumně pořešit i NY?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.14 14:15
O tom tuhle byl pořad, že sem tam udělají chybu a fakt se dají koupit letenky jako za pár tisíc, chybou systémů a ty letecké společnosti to prý často nechají. 5000 NY, to by se oplatilo zaletět si tam na prodloužený víkend :mrgreen:
@El-Brno píše:
Na těch stránkách bývají upozornění na různé akce, slevy, ale třeba i chybné tarify, kdy musíš být fakt rychlá, často je to hned vyprodané :mrgreen: známí tak byli v NY za cenu kolem 5 tisíc/osoba, ale chvilku trnuli, aby jim tu letenku nezrušili, protože šlo o chybnou cenu ze strany aerolinek. :lol: odlety v řádu měsíce tam najdeš v klidu…někdy je to last minute, někdy ne, je třeba to hlídat
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 19:11

@neila low costy přes oceán nelítají, teda nevím o žádným. jinak HK je myslím teďka v nabídce taky za nějakých 13 tisíc. tak cestování zdar, s našima malýma prťatama se moc daleko nekoukneme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 19:13
@terinka4444 píše:
To nevím, mám bratránka v Kanadě, Vancouver, v USA jsme nikdy nebyla, a letenky do Vancouveru přes Němce nekupujeme nikdy, nevychází zrovna levně.

jé, zrovna dneska tam letí taťka a ségra :mrgreen: zrovna jsou v letadle, prý je to hezký město, já byla v Seatllu, taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 19:15
@terinka4444 píše:
O tom tuhle byl pořad, že sem tam udělají chybu a fakt se dají koupit letenky jako za pár tisíc, chybou systémů a ty letecké společnosti to prý často nechají. 5000 NY, to by se oplatilo zaletět si tam na prodloužený víkend :mrgreen:

na těch stránkách, co jsem dávala, psal admin, že si udělal výlet do Japonska na víkend za 2 tisíce. já jsem nejlevněji letěla za 5 korun do Londýna :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.14 19:18

Ty jo, za 5 korun do Londýna, bledá závist no a o Japonsku ani nemluvím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 19:19
@terinka4444 píše:
Ty jo, za 5 korun do Londýna, bledá závist no a o Japonsku ani nemluvím

a já už od loňska závidím tvoje dovolený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.14 19:21

Jo, jenže to ležím na pláži a plácám bábovky. Ale shopping v Londýně za 5 korun, to je tedy :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
16.8.14 19:24
@neila píše:
@Meha taky :mrgreen: to :mrgreen: když už tam budeme, mám pocit, že budu zrovna akutně potřebovat hodně nových věcí :lol: Chceme se jít prostě podívat, jen ještě nevíme jestli to bude Hong Kong nebo NY, do HK se slibujeme už 4 roky za jedním tamním kamarádem. Musíme to ještě promyslet. NY nás vždycky lákal, takže dostane asi přednost :jazyk: Byla si tam pracovně, nebo na dovču?

Jo ještě k těm nákupům… Fakt se vyplatí tam „pár peněz“ pronakupovat. S manželem jsme nakupovali jako diví a je fakt, že všechno, co jsme si tam před těmi 2 lety koupili, nosíme do teďka, takže kvalita. Koupili jsme si tam i kufr Calvina Kleina za hubičku, tak jak se to dělá, prostě letíš tam s pár věcma a při zpáteční cestě máš co dělat, abys to utáhla! :-D
Oba jsme nakupovali jen značkové věci, já teda i kabelky, pásek, sluneční brýle, spodní prádlo, atd. atd. No co Ti budu povídat, jen za nákupy jsme tam nechali skoro 40tis., ale vyplatí se, fakt. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 19:27
@terinka4444 píše:
Jo, jenže to ležím na pláži a plácám bábovky. Ale shopping v Londýně za 5 korun, to je tedy :palec: :palec:

heh, shopping chudé studentky? :lol: jsem byla ráda, že mám na metro (nocleh jsme měli u známých) :lol: a teď už taková akce nebývá, teda alespoň o ní nevím, na druhou stranu teď už si naštěstí můžu dovolit i letenku za litr a výš, jen se mě nechce tolik platit, když vím, že to šlo i jinak :lol: a z Londýna jsme si tehdy udělali jednodenní výlet do Dublinu - za 5 euro :lol: :lol:

terrinko, chtěla bych v září k moři, co myslíš, vlezla bych se na týden, klidně i s polopenzí, 2dospělí+tříleté+infant do dvacky? :think: jenže jsme z Moravy, tak nejlépe ta Vídeň, Německo je draho… klidně odlet ten den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 19:28

My už jsme na dovče byli, manžel brblá, nikam moc nechce, že by to bylo drahý, dokonce odmítl letět i na Tenerife v prosinci za 3,5 na osobu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.14 19:39

Tak vezmi mě, za 3,5 na osobu letím i v Prosinci :mrgreen:

jinak ano, myslím, že do dvacky se v září vejdeš, :mrgreen: ale s Vídní nevím, na tu já nekoukám, to mám šíleně daleko a spoustu letišť mnohem blíž. A i známí Rakušani jezdí na lasty do Mnichova :think:
@El-Brno píše:
My už jsme na dovče byli, manžel brblá, nikam moc nechce, že by to bylo drahý, dokonce odmítl letět i na Tenerife v prosinci za 3,5 na osobu :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 20:25

@terinka4444 tam je právě i v prosinci na koupání, sice asi pro otužilejší, ale tam nění nikdy extra teplo jako třeba v Egyptě apod., jsou to ostrovy věčného jara :lol: tak se právě nehodí jet přes léto, to rovnou člověk může zůstat tady. ale nakonec jsme se rozhodli, že tak dlouhý let dětem prostě nemůžeme udělat, je to 5,5 hodiny, to už je moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
16.8.14 20:28

Koukni třeby Linec-Tenerife od Ryanair termín 26.2-5.3, sice za necelé 4, ale i tak to celkem jde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
16.8.14 20:34

5,5 hodiny by děti daly, ale pro dospělé je to očistec :mrgreen: škola mi pustí Terku žźe školy jen 14 dnů, to šetřím na moře, kvůli ekzému. A v zimě já miluju hory a lyže, to je moje srdcovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí