Rodinná dovolená do 50 tisíc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KackaDoup
15.8.14 17:08

@Meha verim ze terinka jen stezi lze ;)

• Citovat
  • Upravit
1180

Taky dáme 70tis za týden u moře, a je to většinou tak že zájezd platíme cca55tis 2dosp.+2děti all inc. A zbytek tam utratime, levněji prostě nesezenu nebo bych musela slevit z nároků a to radši budu doma…na němcích nehledam, jazyk neumíme ani jeden na takové úrovni, kdyby se něco stalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
@neila píše:
@terinka4444 no dobře, ale kde tě to zaujme? Chodí ti nějaké newsletters? Koukáš na německou tv a vidíš to v reklamě? Nebo jak? :nevim: Nepředpokládám, že si děláš pravidelné výlety do Deutschlandu, abys okoukala výlohy… :think: :mrgreen:
Potřebu delegátů nechápu ani já, my si obvykle řešíme cesty bookingom a emirates.com. Ale při dětech bychom to radši zastřešili cestovkou, ovšem ne českou…

my bydlime s Terinkou skoro v nemecku vis ;)

• Citovat
  • Upravit
Meha
15.8.14 17:11

@neila Třeba my dost často vyrážíme na vlastní pěst, úplně bez cestovek (to ale nejsou pobyty u moře, ale spíše poznávací zájezdy, ale i tak nás vyjdou na hodně, protože si dost dopřáváme :lol: ).
Ale třeba naši by tak prostě nikdy nejeli, nejeli by ani s německou cestovkou, chtějí mít jakousi jistotu, nechtějí letět ze zahraničí apod., takže pro ně jediná varianta je letět s českou cestovkou nebo s námi :).

• Citovat
  • Upravit
16186
15.8.14 17:12

@KackaDoup tak to máte dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Dělám tedy pravidelné každý týden výlet do Deutchlandu :mrgreen: ale cestovky neokukuju, to je fakt. Koukám na stránky německých cestovek. Ale skutečně létáme jiným systémem. Neřeknu si, že letos poletím do Řecka do tohoto hotelu a nesrovnávám nabídky cetovek na konkrétní hotel. Řeknu si, že letos můžeme v tomhle termínu, v úvahu připadají tyhle země v téhle doletové vzdálenosti a hledám nabídku, komplikovaněji, protože mám dvě děti už platící, takže rodinné pokoje, když najdi dobrou cenu, pročtu recenze a letíme. Manžel se vždycky po oznámení, že jsme koupila dovču ptá, kam že to bude :mrgreen:

Ale já se nechtěla nikoho ditknout, pokud někdo rád lítá do super luxusu za 70.000,– budiž mu to ze srdce přáno. Já umím utratit 70.000 jinak. To bylo pro zakladatelku, že je to reálné, pokud není z Ostravy a nemusí 8 hodin sedět v Pendolinu.
@neila píše:
@terinka4444 no dobře, ale kde tě to zaujme? Chodí ti nějaké newsletters? Koukáš na německou tv a vidíš to v reklamě? Nebo jak? :nevim: Nepředpokládám, že si děláš pravidelné výlety do Deutschlandu, abys okoukala výlohy… :think: :mrgreen:
Potřebu delegátů nechápu ani já, my si obvykle řešíme cesty bookingom a emirates.com. Ale při dětech bychom to radši zastřešili cestovkou, ovšem ne českou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
@KackaDoup píše:
my bydlime s Terinkou skoro v nemecku vis ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 17:13
@KackaDoup píše:
@Meha verim ze terinka jen stezi lze ;)

Tak jsem to vůbec nemyslela, mě upřímně zajímá, kde shání levnější zájezdy, ze lži bych ji opravdu nepodezírala.

• Citovat
  • Upravit
Meha
15.8.14 17:14

@terinka4444 A můžeš sem napsat stránky německých cestovek, kde hledáš?
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
15.8.14 17:17

Třeba www.rudolfreisen.de Ovšem základ je, nehledat v srpnu :mrgreen: to totiž má většina celonárodní dovolenou :mrgreen: A navíc je všude horko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
15.8.14 17:18
@terinka4444 píše:
Třeba www.rudolfreisen.de Ovšem základ je, nehledat v srpnu :mrgreen: to totiž má většina celonárodní dovolenou :mrgreen: A navíc je všude horko :mrgreen:

Zkusím, děkuji za tip. Já také raději létám v červnu nebo v září.
Anebo v zimě, to se také ráda někde ohřeju ;).

• Citovat
  • Upravit
1180
15.8.14 17:20
@terinka4444 píše:
Hm a já byla na Korfu, dva dospělý a tedy jen jedno pětileté dítě, na 8 dnů, AI čtyřhvězda letecky a komplet jsem platila 13500,–
Za 50.000 což je nějakých 2000EUR už pořídím dopředu pro všechny super dovču. Zakladatelko, hledej v Německu, nikoliv v Čechách, tady jsou ty ceny totálně přemrštěné.

můžeš dát odkaz na ten hotel na korfu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.8.14 17:20

@terinka4444 no už mi bylo vysvětleno, jak to máte :mrgreen: hele, já ráda super luxus, ale proč za něj platit majlant, když se dá sehnat za rozumnější peníze, že… :pankac: u nás asi tak, nemáme problém dát penízky za dobrou dovolenou, ale nesnáším zbytečné vyhazování a krmení darmůžráčů, navíc služby některých cestovek jsou opravdu k :poblion:… Takže proto mě to zajímá :palec: my se o dovolené bavíme tak týden před, obvykle není možné naplánovat ji dopředu, takže to hledání a srovnávání opravdu neznám :mrgreen:
Ten rudolfreisen má docela zajímavé nabídky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:21

My za bezdětna a dělají to tak naši bezdětní rakušani i němci, jeli na letiště, větší, třeba Frankfurt, tam mají cestovky své stánečky, tam si většinou manžel sedl a číhal na superlasty, chápu, že tohle není pro nikoho, kdo to potřebuje koupit půl roku dopředu. To jsou teprve ceny neuvěřitelné. Jenže s dětma už to není úplně ono. Taky s nimi musíme rozunou doletovou vzdálenost, a rozumné země, jsme omezeni. A taky už neoplýváme toliko finacemi, takže máme radost, když se 14 dnů povalujeme u moře za slušný peníz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
15.8.14 17:24

@neila jo jo jo, luxus, ten se tam dá taky najít a pěkný. Já se tedy nepohybuju v takových výdělcích, aby mi nebylo líto vyhzovat peníze, takže my se v Evropě držíme 4hvězd a uspokojuje nás to vysoce, ale luxus je z Německa taky a fakt levněji. Ale bavíme se o lastech. Nicméně i dopředu jsou ty ceny jiné, jen prostě člověk musí tu dovolenou hledat obráceně, ne stylem, chci tenhle hotel a hledám, ale hledám kategorii hotelu a podle ceny zjišťuju, jestli by se mi tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí