Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dostala jsem výherní losos Rondo. Mám tam napsáno, že tento losos vyhrává. Víte o tom něco blíže? Nechce se mi někde přihlašovat kvůli nějaké blbosti.
@Sára 1 píše:
Dostala jsem výherní losos Rondo. Mám tam napsáno, že tento losos vyhrává. Víte o tom něco blíže? Nechce se mi někde přihlašovat kvůli nějaké blbosti.
Ahoj, já měla losy dva, oba „výherní“. Na jednom jsem získala nějaké rondony do té jejich hry a na druhý jsem vyhrála stříbrnou odměnu v Brumbambuli - dáreček cca v hodnotě 150kč-200kč, který si tam můžeš sama vybrat v určitém regálu…
@Sára 1 máš tam nějaký výherní kód, který je třeba zadat na jejich stránkách.
Ano, je to blbost, chtějí registraci, jméno, datum narození, email.
Já vyhrála jen nejake rondo body ![]()
Musíš se zaregistrovat, pak buď vyhraješ jen body do hry Rondo nebo dáreček v hračkářství. Když vyhraješ v tom hračkářství, tak si tam musíš s tím losem skočit a vybereš si tam hračku, ze speciálního regálu. My měli jen bronzové losy, tak jsme vyhráli jen takovou blbůstku za 50 Kč a 2× jen Rondo body.
@pikola Hele, nesměj se, ono se to fakt jmenuje výherní losos. ![]()
@iziwolvie Jojo taky jsem měla výherní loSOS, myslela jsem že je to překlep
Výhra taky rondo body..pro mě blbost ![]()
Holky já vyhrála rondo body, použila je a vyhrála 1000kc, které mi poslali do tří dnů na účet. A to podotýkám, že jsem tomu ani za mák nevěřila. Nikdy jsem nic nevyhrála, tak mne to opravdu udělalo velikou radost.
Taky jsme pár těch losů dostali. Většina byla jen rondo body, za které můžeš soutěžit o různé ceny, ale výhra je velmi nepravděpodobná. Ale za dva jsme vyhráli i cenu, první stavebnici lega a pak zlatý los, pletení nějakých korálků za 400,–, ale protože máme kluky, je nám to k ničemu. Ani jsme si to nevyzvedli.
My jsme na něj vyhráli Barbie s koněm v hodnotě 2700 kč, takže nádherný dárek bude pod stromečkem. ![]()
Kdyz jsem mela prvni, zkusila jsem to. Za body muzes hrat na jejich strankach o ruzne ceny, nevyhrala jsem nic a bronzova cena v Bambuli byla jen nejaka nalepka s Krteckem na zed, tak jsem si ji ani nevzala a hned pred hrackarnou los vyhodila. Ted mam doma asi 3 lososy a asi je vsechny vyhodim. Prijde mi to jako blbina.
My vyhráli cenu z bronzového regálu - malé lego autíčko.
Pokud chce někdo lososy vyhazovat, tak mi radši pošlete kódy v sz. Si aspoň zatočím. ![]()
Kdyby Mel nekdo losy navic, rada je za malou uplatu koupim. Hraju o auto chybi mi body. Dekuji