Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny houbařky,
u nás v Beskydech snad nikde nerostou
. Letos je to skutečně bídné ![]()
Rostou vůbec někde? Máte tip na místa, kde vyrazit a nějaké najít?
Došly už všchny zásoby zavařených a usušených ![]()
Katka
Někdo u nás jakési tři včera přinesl, ležely na stole. Ale asi to není žádná sláva (Vsetín)
Taky bych potřebovala, aby drahý chodil, jinak nebudem mít nic na zimu ![]()
Nevíte někdo, jak to vypadá v oblasti přehrady Šancí, Hamry, Bílá, směr ke slovenským hranicím, tam vždycky rostli, ale mám strach vyrazit tak daleko a pak se vrátit s prázdnou ![]()
Ani tam nemusis jezdit my byli v Nedeli jak uz cosi malo poprselo a nasli jsme velke Ho*no…
jezdime az pod Ebeku tam byly vzdicky a ted ani tuk…(jsem z Krmelina okr.F-M)
Je zima, neviděla bych to růžově… Možná, až se oteplí - bude vlhká zem + teplo… A můj děda vždycky říkal, že hřiby rostou, když jde měsíc do úplňku - ten byl včera, takže podle této teorie zase až po 10. srpnu
![]()
. To jste mě nepotěšily, doufala jsem, že snad někde porostou. Ale jsem blázen stejně vyrazíme, zkusíme Kysuce ![]()
Tak hlásím po sobotní výpravě , že rostou - modráčky, křemenáče, kozáky i praváci a hodně lišek
. Sice bylo dost mokro, ale stálo to za to ![]()
Zdravim všechny! Nebyli jste někdo na houbách na Bílé Konečné v okolí Klokočova? Chcem se zítra vypravit s bráškou, tak pro zajímavost jestli rostou.?díky za odpovědi.
Tento týden jsme tam nenašli nic
Před 14 dny tam bylo požehnaně. Zkoušíme znovu v neděli ![]()
Ahoj, zrovna včera jsem ráno byla u nás v lese za domem, bydlím v Jablonci a tady jsem jich pár našla, ale třeba tchýně v Liberci říká, že u nich nerostou skoro žádný houby.