Rostoucí bolavá prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1010
5.10.14 11:25

rostoucí bolavá prsa

Ahoj holky, z niceho nic mi zacala rust prsa. Behem měsíce o číslo dost mě bolí.
Těhotna nejsem, ani jsem nepribrala a antikoncepci beru porad stejnou, Mate podobnou zkusenost? Jit bez podprsenky je ted uplne nemyslitelne a kdyz je partner chce pomazlit tak se cukam protoze mne to proste boli. Citim jak tezknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
5.10.14 11:39

Divne…a tu antikoncepci beres uz delsi dobu? V kazdem pripade za tim hormony nejspis budou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.10.14 11:41

Nevim proc to pisu anonymne…:D no beru ji asi tri roky. Zadny bulky nic jen proste najednou rostou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15414
5.10.14 11:48

Asi nějaký hormonální výkyv, ale určitě bych se poradila na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
5.10.14 12:30

Měla jsem to samé, po cca 5ti letech braní antikoncepce, akorát se bolest prsou dostavovala asi 14 dni před MS a odeznela s ms. Antikoncepci jsem vysadila a byl klid, žádnou už brát nemůžu, chráníme se kondomem ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
5.10.14 12:48

Měla jsem stejný problém, u mě to byl vysoký prolaktin. Prsa mi vyrostla i o 2 velikosti za měsíc. Srovnalo se to léky. Velikost zůstala, ale dál už nerostli. Chce to zajít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
5.10.14 13:00

No jeste pockam a uvidim…me se ani ta velikst nejak uz nelibi.mam rada mala prsa a tohle uz je na hranici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí