Začátek užívání antikoncepce

700
4.10.14 11:22

Tohle je otázka spíš na gynekoložku. Tady ti sto bab dá sto rad…a pak hledej, která je ta správná… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
4.10.14 11:29
@Anonymní píše:
@ChochaR No jo ale je sobota

No pokud už jsi jedno začala brát, tak bych ho už dobrala, co se týče toho druhého platíčka, tak tam si fakt nejsem jistá a je rozhodně lepší zeptat se na gyndě… Do pondělka to první platíčko nedobereš! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.10.14 11:47

Pokud vubec nebyla menstruace, tak behem brani celeho plata nejsi chranena. Po dobrani udelej normalne pauzu a od dalsiho plata budes chranena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.10.14 12:11
@Anonymní píše:
@Fjodorka Jj, že nejsem chráněná vím. Víš tedy jistě, že mám udělat tu pauzu? Psala jsem i do několika poraden, ale kdo ví, jestli odepíšou vůbec.

Podle me urcite ano. A i kdyby, ted si nacala plato, mas temer 3 tydny na to, zavolat k lekari a zeptat se jeho :) ackoliv mam zkusenost, ze gynekologove casto jen tipuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.14 12:29

Normálně udělej pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.14 12:34

Ano. I když já si myslím, že chráněná jsi i teď. Ale ruku do ohně za to nedám. Přemýšlím, proč bys chráněná být nemohla :think: Asi mi to moc nemyslí takhle po obědě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.10.14 12:40
@PetiteFillette píše:
Ano. I když já si myslím, že chráněná jsi i teď. Ale ruku do ohně za to nedám. Přemýšlím, proč bys chráněná být nemohla :think: Asi mi to moc nemyslí takhle po obědě :)

Pokud zacne uzivat 1. den menstruace, je chranena hned. Pokud 2. - 5. den menstruace, tak je ochrana po tydnu. Pokud jindy, je ochrana az od dalsiho plata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.10.14 12:42
@PetiteFillette píše:
Ano. I když já si myslím, že chráněná jsi i teď. Ale ruku do ohně za to nedám. Přemýšlím, proč bys chráněná být nemohla :think: Asi mi to moc nemyslí takhle po obědě :)

Já taky nevím, proč by neměla být chráněná :nevim:
Když jsem já kdysi začínala brát HA, tak jsem čekala na tu ms a ona, potvora, ne a ne přijít. Až snad po 2 měsících jsem začala špinit, tak šup, hned první prášek, ale ani teď si nejsem jistá, jestli to byla už menstruace, nebo jen špinění. Špinila jsem potom celé první plato, udělala 7 denní pauzu, nové krvácení a pak začala brát další plato, už bez špinění. Ale neotěhotněla, tak nějak nevím, proč bys nemohla být chráněná… :think: Že bys v sobě pořád měla vajíčko? Omlouvám se, fakt mě nic jiného nenapadá :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.14 12:44
@Fjodorka píše:
Pokud zacne uzivat 1. den menstruace, je chranena hned. Pokud 2. - 5. den menstruace, tak je ochrana po tydnu. Pokud jindy, je ochrana az od dalsiho plata.

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.10.14 12:45
@oveckaK píše:
Já taky nevím, proč by neměla být chráněná :nevim:
Když jsem já kdysi začínala brát HA, tak jsem čekala na tu ms a ona, potvora, ne a ne přijít. Až snad po 2 měsících jsem začala špinit, tak šup, hned první prášek, ale ani teď si nejsem jistá, jestli to byla už menstruace, nebo jen špinění. Špinila jsem potom celé první plato, udělala 7 denní pauzu, nové krvácení a pak začala brát další plato, už bez špinění. Ale neotěhotněla, tak nějak nevím, proč bys nemohla být chráněná… :think: Že bys v sobě pořád měla vajíčko? Omlouvám se, fakt mě nic jiného nenapadá :oops: :oops:

To si nikdo necte pribalove letaky leku, ktere uziva? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.14 12:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.14 12:47

Tak třeba v letáku mých tabletek nic o nestandartním začátku užívání není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
4.10.14 12:47
@PetiteFillette píše:
Proč?

To ja nevim, ja ty leky nevyrabim. Ridim se pribalovou informaci a kdyby to tak delalo vic lidi, nebylo by tolik otehotneni „pres HA“ :nevim: Nemyslim si, ze by to tam psali jen proto, aby si z lidi delali dobry den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
4.10.14 12:49

Jakou ATK bereš, že je to tam napsáno? Já to vážně nikdy neviděla, a to jsem jich vystřídala dost a vždy leták četla. Tak že bych se podívala do tvého.. Navíc jsem „tak trochu“ z oboru, i když už jsem pár let mimo, ale nikdy jsem o něčem takovém neslyšela, tak že bych se poučila.. (není míněno ironicky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
4.10.14 12:57
@Fjodorka píše:
To si nikdo necte pribalove letaky leku, ktere uziva? :think:

Já příbalové letáky čtu, dokonce i u „blbého“ spreje do nosu. Ale nevím o tom, že bych tohle někdy četla, a to jsem četla příbal. leták u každé nové HA :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie