Roušky a děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Badboda
18.3.20 15:21
@Cuddy píše:
tak vztekani nevadi, ne? Fakt si myslite, ze v Cine by toto take resili? Deti z narizeni nebyly vyjmute, tak bud si to dite necha nandat nebo bude rvouci pod plastenkou. Take to na me 21 mesicni dite zkousi, ale cim driv to pochopi, tim lepe. Mame pred sebou radu navstev doktoru, tak ma smulu.

Pravila matka sekernice :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17472
18.3.20 17:56
@brisco píše:
No, moje ADHD dítě si na tu roušku sahat bude a sundávat taky. A to je už školní. Tak holt nikam nepůjde. Stejně má chodit nakupovat jeden člen domácnosti. A na zahradě nebo v lese bude bez roušky.

pravda, hádě nesneslo roušku už při zkoušení, tam nevím, co budu dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
18.3.20 17:58
@Anonymní píše: Řeším to taky, dítě 3,5. PAS, roušku na něj nedostanu, chytá hysak, i když jí mám já, tak nám asi konci procházky a já asi směřují do Bohnic..

u nás chytá hysterák pes, jak mě vidí v roušce, tak se ani nepřiblíží a štěká na mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
18.3.20 19:46

Některý tipy jsou dobrý :-) Jinak jsem mu šila zatím jednu s obrázky. Ještě se pustím na další. Všechno jsem ještě teda nedočetla a na reakce všem nemám čas. Dneska jsem šla a nakonec si jí vzal a sundal až u pokladny :-) A to máme obchod vzdálený pěšky asi 20 min, s ním je to na hodinu skoro. Tak teď dlouho zase nemusíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
19.3.20 11:19

Tak jsem zkoušela zdejší tipy a můj 7 měsíční je asi retardovaný! Vůbec nechápe co jsou ninjové a piráti, že si teďka s mamkou hrajeme na mumie, popř. četníky a bandity a roušku si neustále vztekle sundává. Pak mi to dává řádně sežrat třičtvrtěhodinovým řevem, až na mě bouchá sousedka seshora. Vedlejší efekt je intenzivní plicní nedostatečnost, kdy se dítě vzteky dusí. Jsem z toho na švestku, asi mám prostě opožděné dítě. Co nejdřív se budu muset objednat do pedagogicko-psychologické poradny, protože tohle není normální. Snad nemá nějakou vadu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
19.3.20 11:37

@Cuddy Mně by třeba vztekání vadilo. Moje holka když se rozeřve, tak to je síla, fakt z toho bolej uši a nechtěla bych to poslouchat třeba 20 minut, než bychom někam dojely :lol: To by už možná ani nedejchala, protože při řevu lapá po dechu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.3.20 11:53

@hopsalka já vůbec nevěděla, že máš mimino, gratuluju :srdce: dámy buďte v klidu, jestli to vůbec někdo bude kontrolovat, zbrzdí ho ty důchodci a pejskaři bez rousek. Já ji nosím, dítě má nakrcnik cca po pusinu a sedí v kočárku směrem ke mě :mavam: teda ještě jsme venku nebyli teď dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
19.3.20 11:55
@Kristynka22 píše:
@Cuddy Mně by třeba vztekání vadilo. Moje holka když se rozeřve, tak to je síla, fakt z toho bolej uši a nechtěla bych to poslouchat třeba 20 minut, než bychom někam dojely :lol: To by už možná ani nedejchala, protože při řevu lapá po dechu :lol:

Někdo tu psal, že naloží děti do auta a řídí a dvě hodiny řev… Obdiv 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
19.3.20 11:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5097
19.3.20 13:25

@hopsalka sedmiměsíční se ještě vejde do bejbyboxu. Vrátit a udělat nový lepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
19.3.20 13:42
@vedma007 píše:
@hopsalka sedmiměsíční se ještě vejde do bejbyboxu. Vrátit a udělat nový lepší :mrgreen:

připíšu to na seznam, dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
19.3.20 16:30

Tak jsem taky na 11 cti měsíční zkoušela fígle a hry, bohužel nic nezabralo. Ta pláštěnka na kočárek je dobrá dokud nejsou vedra. Já dnes volala na policii, ohledně těch miminek. Paní mi řekla. Paní mi řekla, že pokud bude v kočárku a jen přes něj plena, je prý nedostatečné- plena nemusí doléhat. Takže my teď ven nechodíme, a doufám, že to nebude trvat třeba další tři měsíce.

Příspěvek upraven 21.03.20 v 07:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
19.3.20 17:10
@smajlik40 píše:
Tak jsem taky na 11 cti měsíční zkoušela fígle a hry, bohužel nic nezabralo. Ta pláštěnka na kočárek je dobrá dokud nejsou vedra. Já dnes volala na policii, ohledně těch mimin a roušek. Paní mi řekla, že pokud bude v kočárku a jen přes něj plena, je prý nedostatečné- plena může nedoléhat. Jinak i u takto malých budou vyžadovat překrytí nosu a pusy. Takže my teď ven nechodíme, a doufám, že to nebude trvat třeba další tři měsíce.

A když to bude tři měsíce trvat tak jako co? Já jsem z toho nešťastná, a asi se i připravuju na tu možnost dostat pokutu. Ven chodit musíme a roušku na puse nesnese. A teď babo raď. Dnes jsme teda jeli do lesa, ale to není řešení na celou dobu.

• Citovat
  • Upravit
248
19.3.20 19:23

@Badboda
Já opravdu nevím, roušku taky nesnese. Fakt nevím co budeme dělat. Navíc bydlíme v bytovce a k lesu to máme pěšky tak 30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
19.3.20 21:08
@smajlik40 píše:
@Badboda
Já opravdu nevím, roušku taky nesnese. Fakt nevím co budeme dělat. Navíc bydlíme v bytovce a k lesu to máme pěšky tak 30 minut.

Já vím, že pro malou je nemyslitelny byt celej den doma zavřená. Byla by protivná a doma ona usne opravdu zřídka. Navíc i čerstvý vzduch a slunko. Při bydlení v bytě si nejde říct, tak ven nebudu chodit :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix