Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Pokud je syn normální, zdravé dítě, tak mi to přijde jako zbytečný overkill ![]()
@bara.r89 píše:
Dobrý den, narazila jsem na tyto dětské respirátory a roušky https://www.wildgame.cz/zdravi/
Co na to říkáte? Mám dvouletého syna a nevím jestli ten respirátor pro něj nebude bezpečnější než látková rouška…
co na to říkáme? Když pominu trapnou a zakázanou reklamu, tak říkáme, že dvouleté dítě nic na puse mít nemusí.
Je mi divny ze rouska je za 159 a respirator za 139. Ja bych to koupila treba pro pripad nutne navstevy nemocnice. Ale kdovi jak to bude sedet.
@tini píše:
Je mi divny ze rouska je za 159 a respirator za 139. Ja bych to koupila treba pro pripad nutne navstevy nemocnice. Ale kdovi jak to bude sedet.
Já bych to brala jako tahání peněz. Máme menší látkovou a víc neřeším. Naštěstí už to malá mít nemusí. Ještě teď léčíme ekzém.
Se synem chodím ven minimálně a roušku má se šmoulou, co mu ušila moje mamka a nebo mu dám přes pusu nákrčník, takže fakt žádný pitchoviny nenakupuju
@Lekninka91 píše:
Se synem chodím ven minimálně a roušku má se šmoulou, co mu ušila moje mamka a nebo mu dám přes pusu nákrčník, takže fakt žádný pitchoviny nenakupuju
Fakt minimálně? My každý den dopo a odpo. Aspoň na hodinu.
Holky a davate to detem co maji malo pres 2’roky? Malej ma 2,5 a premyslim ze mu rousku davat nebudu
@zudina píše:
Holky a davate to detem co maji malo pres 2’roky? Malej ma 2,5 a premyslim ze mu rousku davat nebudu
My chodíme hlavně mimo lidi. 5ady po louce, po cestách, kde moc lidí nejde, tak to neřeším. Do obchodu bych dala, i když je malá mladší.
@P4ja píše:
My chodíme hlavně mimo lidi. 5ady po louce, po cestách, kde moc lidí nejde, tak to neřeším. Do obchodu bych dala, i když je malá mladší.
Taky se snazime chodit mimo lidi, myslela jsem prave ze venku bych mu rousku nedala, ale do obchodu a tak urcite jo. Akorat tady v Praze jsou lidi vsude, I v okolnich lesich..
@zudina píše:
Taky se snazime chodit mimo lidi, myslela jsem prave ze venku bych mu rousku nedala, ale do obchodu a tak urcite jo. Akorat tady v Praze jsou lidi vsude, I v okolnich lesich..
Jj, taky bych to tak řešila.
@zudina Dcera má taky 2,5, ušila jsem jí nějaký látkový náhubky a pokud v okolí nikdo není, tak jí říkám, ať to sundá. MHD nejezdíme a snažím se děti nebrat do obchodu, tak to moc nehrotím.
Já se nejdřív obávala, jak k nošení roušky budu přemlouvat osmileté adhádě a nakonec mám problém s pětiletým, adhádě by nejradši roušku nosilo i doma
netahám je mezi lidi, takže trvám na zakrytí v bytovce, vyjdeme ven, rozhlédnu se, na ulici ani noha, tak má dovoleno se odkrýt, ale jakmile se objeví člověk, byť v dálce, okamžitě nandává..
Dobré ráno, dneska jsem našla na seznam.cz zase nějaké změny a nevím jestli jsem to pochopila dobře. Je pravda, že předškolní děti nebudou Vůbec muset nosit roušky? Děkuji za odpověďi
Dobrý den, narazila jsem na tyto dětské respirátory a roušky https://www.wildgame.cz/zdravi/
Co na to říkáte? Mám dvouletého syna a nevím jestli ten respirátor pro něj nebude bezpečnější než látková rouška…