Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
přemýšlím o tom, nechat si na stará kolena srovnat „hubu“
a nevím kam zajít. Kdysi jsem chodila na Lochotín k paní doktorce Šámalové, pamatuji si jen, že byla milá, ale moc mi nepomohla (i když to byla spíš moje vina). Na stránkách „známý lékař“ je jen pár doktorů a také jen pár názorů, což mi nepřijde jako směrodatné, tak bych se ráda zeptala na Vaše zkušenosti s lékaři v Plzni případně blízkém okolí. Díky ![]()
Květuš, malej taky chodí k šámalové, potvrzuji to, že je strašně hodná, počítám, že bere i dospělé, ale jak je na tom co se týká schopností, to fakt nevím. malej má rovnátka na noc, má zuby rovné, ale má špatný skus a tedy dost na to dlabe, to přiznávám, takže žádné výsledky zatím nemáme. rovnátka má asi půl roku.
@Šája Šári, no takhle nějak jsem to měla jako malá, moc jsem to nenosila, tak se nedivím, že to nic neudělalo
a čekací doba? Někde jsem četla, že i když je člověk objednaný, tak čeká ještě další hodinu, než přijde na řadu
Tak jen jestli je to pravidlo, nebo výjimka?
edit: A ještě prosím Tě, dá se tam i s kočárem? ![]()
Nás vždycky vezmou téměř na čas, nikdy jsme nečekali dýl jak dvacet minut po objednací hodině. s kočárkem naprosto v pohodě, taky sebou beru emičku. je to v přízemí a široký chodby, takže úplně v pohodě.
J chodila k Samalove a dokud jsem mela na pevno rovnatka, bylo to ok, kdyz mi dala vyndavaci, abych je nosila jak to jen pujde, celkem to i slo, pak jsem sla k zubarce, ktea mi predelavala plombu a udelala ji vetsi, nezabrousila to dle rovnatka a mne uz tam pak neslo dat a jak pak rychle se mi zase zuby vratily do ouvodniho stavu. kazdopadne, ja bych uz do toho tedy nesla, pri pomysleni, jak jsem se tim trapila… kdepak, uz nikdy vice:-)
Díky za názor
Já to zatím jen zvažuji, každpádně musím někam dojít, aby mi řekli co a kolik to bude obnášet, pak se rozhodnu ![]()
Nemate nekdo zkusenosti jeste s jinym doktorem nez dr Samalovou v Plzni?
Idealne aby delal keramiku. Diky