Rovnátka u dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10486
17.8.23 10:11

@terien super, tak díky za tip…naše malá z toho má celkem strach, ale snad si brzy zvykne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.24 15:23

Dobrý den chtěla bych se zeptat kam jezdíte na rovnátka jihočeský kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
9.4.24 17:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.5.26 10:27

Ahoj! 👋

Nám paní zubařka doporučila pro Elišku rovnátka, když jí bylo 8 let. Bylo to proto, že bylo potřeba připravit prostor na prořezání stálých zoubků. 8o

Sama jsem předtím už rovnátka měla, a to neviditelná od Světa Rovnátek, kde jsem byla moc spokojená, takže jsem se tam s Eliškou hned objednala na konzultaci. :)

Tam nám vysvětlili, že neviditelná rovnátka jsou vhodná právě i pro děti a přípravu na prořezání stálých zoubků. Po své zkušenosti jsem tak měla jasno, že Eliška bude mít neviditelná rovnátka. :palec:

Stálo nás to kolem 70 tisíc. Uhradit jsme to mohli ve třech splátkách, nebo do 90 dní, za což byla sleva 8 tisíc. Jelikož jsem Češka a Češi jsou národem slev, šli jsme po slevě. :lol:

V léčbě měla Eliška 24 rovnátek. Na konci pak byla závěrečná kontrola, kde nám paní doktorka potvrdila, že léčba byla úspěšná. Naše paní zubařka nám výsledek taky chválila. S přístupem kliniky k Elišce jsem byla nadšená, opravdu to tam s dětmi umí. Eliška tam chodila ráda, protože ji vždycky chválili, jak je šikovná, takže měla o motivaci v nošení postaráno a máma byla bez práce a nemusela ji hlídat. :jazyk:

Teď je Elišce 11 let a chodíme na pravidelné kontroly, kde sledují vývoj zoubků a jestli je všechno v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4533
14.5.26 10:29
@andy186 píše: Více

Jako dobrá reklama, my jsme řešili také úzkou čelist, vyřešily to vydávací rovnátka za 2000…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.5.26 09:32
@Menton píše: Více

Ahoj! 👋

Tak Marinka se v příspěvku ptá na zkušenost, tak na její poptávku reaguji svou nabídkou, tedy naší odžitou zkušeností – od toho ostatně diskuze tady je, no ne? :kytka:

To jste ale měli asi nějaké jedno vyndávací rovnátko, ne? Sama jsem v dětství měla takové plastovo-kovové vyndávací, které jsem si dávala na noc. Ještě mi pro jeho výrobu dělali ty hnusné otisky. :oops:

Každopádně tahle rovnátka, co jsem teď popisovala, jsou podle mě spíš pro ty úplně nejmenší a jako takový předstupeň rovnátkové léčby. Pro Elišku byla nutná plnohodnotná léčba o několika rovnátkách, aby se jí správně udělalo místo na prořezání stálých zoubků. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.