Rovnátka u dospělých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1320
27.9.16 18:12

@Gina Díky, čekačka na operaci je 2-3 roky a rovnátka dostanu rok před operací, takže mám dost času se na to psychicky připravit :mrgreen: A už teď se těším, že nebudu na fotkách vypadat jako kůň :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
27.9.16 20:25

@Dajdí teda to je síla taková čekačka…vybavila jsem si Freddieho Mercury…tak něco jsi myslela? ;-) :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
27.9.16 21:31

@Gina Jako Freddie to nemám :lol: ale když si nehlídám na fotkách pusu (tím myslím úsměv se zavřenými rty), tak jí mám trošku pootevřenou a svítí tam dvě orbitky :) Vypadám jak králík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.10.16 16:32

@Gina Tak jsem po konzultaci (Doc. Foltán a dalších asi 6lidí :P ) a operaci mám až 28.2.2019 8o Budou mi trhat spodní 5ky (moudráky zůstávají) a posunovat obě čelisti. Rovnátka dostanu zhruba v půlce příštího roku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
10.10.16 17:32

@Dajdí no ber to tak - za chvíli jsou Vánoce, pak se to přehoupne a máš to za pár… :lol: uteče to! stejně co všechno dneska ti doktoři neumí…nezapomeň se vyfotit před a po ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.10.16 17:43

@Gina Určitě se blejsknu :) Mě se ten termín líbí ;) Malej (snad) půjde do školky 01/2018 a já do nové práce, takže pak budu v práci přes rok, stihnu prodloužit aj smlouvu a pak na 2 měsíce na neschopenku (březen, duben), to už mě snad nevyhodí :D Pak se můžem snažit o druhátko, malýmu už budou 4, tak to snad druhý dám :) teď by mě mrsklo :mrgreen:

Příspěvek upraven 10.10.16 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
10.10.16 21:32

@Dajdí máš to výborně naplánovaný! Ještě tam někam vecpi dovolenou v Jugoslávii a bude to dokonalý! :lol: :lol: :lol: teda pěkně dlouhá neschopenka, čelist se hojí dlouho co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1320
10.10.16 22:09

@Gina Jugošku nééé :D :D :D Ono by šlo asi tu neschopenku i na kratší dobu, kdyby se člověk neživil mluvením :jazyk: Jenže 6 týdnů jsou ty čelisti k sobě zagumičkovaný. S tím bych moc parády při telefonování asi neudělala :mrgreen: A bude to asi i dobrá dietka, 6 týdnů na stravě brčkem a to jen to co projde mezi zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
11.10.16 19:47

@Dajdí Tak to teda zírám, do čeho se to hrneš, to si nebudeš moct ani zívnout :-D A budeš honit akce na přesnídávky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.17 14:51

Holky chci se zeptat, chtěla bych rovnatka, ale nevím jestli to půjde, kdyz mam na každém zubu plombu? 7 a 4 vlevo zub nemám. Místo 4 chce dát implantat, ale ja nechci :) 3,2,1 vlevo plomby. Pravá jednička plomba, 2 bude korunka, 3 je zdravý, 4 korunka a zbytek budou plomby :,( :,( ja si myslim ze to nepůjde :,( ma nekdo nějaký zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61234
16.8.17 14:59
@Alliena20 píše:
Holky chci se zeptat, chtěla bych rovnatka, ale nevím jestli to půjde, kdyz mam na každém zubu plombu? 7 a 4 vlevo zub nemám. Místo 4 chce dát implantat, ale ja nechci :) 3,2,1 vlevo plomby. Pravá jednička plomba, 2 bude korunka, 3 je zdravý, 4 korunka a zbytek budou plomby :,( :,( ja si myslim ze to nepůjde :,( ma nekdo nějaký zkušenosti?

a cemu plomby vadi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.8.17 15:02

Tak si dejte rovnátka, však co je na tom špatné. A nebo můžete mít ty snímací, pokud se stydíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.8.17 15:04

@a12 ja nevim, kdysi jsem slyšela, ze rovnatka se dávají jen na zdravé zuby. Tak jsem myslela, že kdyz mam takhle spravovane zuby, ze to nepůjde. Ze se to třeba olame, jak to bude stažené. A korunky mi taky nevypadnou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.8.17 15:05

Plomby jako takove nevadi, ale vadi pokud mas plombu na uz mrtvem zubu, protoze ty jsou sami o sobe velmi krehke tim ze se nevyzivuji a odvapnuji a pri nejakem vyraznejsim tahu nabo pri sundavani rovnatek ti muze krupnout.. a na spatne a hodne kruplej zub nasledne uz dost pravdepodobne nedokazou dat korunku ale uz je to zrale tak na mustek.. ale poradila bych se na ortodoncii, tam tomu rozumi a odhadnou pripadna rizika:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61234
16.8.17 15:07
@Alliena20 píše:
@a12 ja nevim, kdysi jsem slyšela, ze rovnatka se dávají jen na zdravé zuby. Tak jsem myslela, že kdyz mam takhle spravovane zuby, ze to nepůjde. Ze se to třeba olame, jak to bude stažené. A korunky mi taky nevypadnou? :D

korunky nevim, ty nemam.. ale rovnatkach jsem dostala tesne pred 18tyma narozeninama a plomb jsem mela asi tak stejny mnozstvi jako ted a problem to nebyl.. vim, ze mi doktorka rikala, ze musi bejt zuby fakt dobre vycisteny kdyz se rovnatka nandavaj aby drzely, ale o plombach teda nic.. ale zeptej se svy zubarky ta ti urcite rekne jestli vadi korunka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí