Rozbitá pračka - levný odvoz

1053
16.8.16 14:42

rozbitá pračka- levný odvoz

Ahoj holky, stala se mi dost blbá věc. Nečekaně mi odešla pračka - byla 10 let stará. Kamarád by mi prodal svojí, protože na novou nemám. Jde ale o to, že bohužel nemám nikoho kdo by mi pračku přivezl a nikoho kdo by odvezl tu rozbitou. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte o někom v Plzni, kdo by mi to levně přivez a odvez starou plus mi pračku i zapojil? Mám z toho docela nervy na pochodu, pokazilo se to zrovna, když se to nejmíň hodí :,( :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7323
16.8.16 14:53

@Cosmopolitan nemuzes pozadat toho kamarada? Za nejakou kacku na pivo nebo cokoladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 14:54
@Pomka píše:
@Cosmopolitan nemuzes pozadat toho kamarada? Za nejakou kacku na pivo nebo cokoladu…

Nemůžu, nemá řidičák ani auto a ani nikoho kdo by mi to odvez nezná. Jediný kamarád, který přichází v úvahu je dlouhodobě pracovně mimo republiku:-(

Příspěvek upraven 16.08.16 v 14:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
16.8.16 14:54
@Cosmopolitan píše:
Ahoj holky, stala se mi dost blbá věc. Nečekaně mi odešla pračka - byla 10 let stará. Kamarád by mi prodal svojí, protože na novou nemám. Jde ale o to, že bohužel nemám nikoho kdo by mi pračku přivezl a nikoho kdo by odvezl tu rozbitou. Tak jsem se chtěla zeptat, jestli nevíte o někom v Plzni, kdo by mi to levně přivez a odvez starou plus mi pračku i zapojil? Mám z toho docela nervy na pochodu, pokazilo se to zrovna, když se to nejmíň hodí :,( :( :,(

na netu takových lidí je, kteří se tím dokonce i živí, třeba takoví hodinoví manžele, tak zkus pohledat, v Plzni takových lidí najdeš hafol

• Citovat
  • Upravit
7323
16.8.16 14:55
@Cosmopolitan píše:
Nemůžu, je dlouhodobě mimo republiku:-(

Aha, to je blby.

Taky me napadl ten hodinovy manzel, jak tu padlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 14:56
@redbulka píše:
na netu takových lidí je, kteří se tím dokonce i živí, třeba takoví hodinoví manžele, tak zkus pohledat, v Plzni takových lidí najdeš hafol

Jj děkuji, zkusím se podívat. O tom, že sem i to nehodí ani finančně asi nemusím mluvit vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.8.16 15:16
@Cosmopolitan píše:
Jj děkuji, zkusím se podívat. O tom, že sem i to nehodí ani finančně asi nemusím mluvit vůbec.

No tak zadarmo to pro tebe udělá asi jenom nějaký tvůj obdivovatel… Zkus zalovit v telefonním seznamu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 15:20
@Black Cat píše:
No tak zadarmo to pro tebe udělá asi jenom nějaký tvůj obdivovatel… Zkus zalovit v telefonním seznamu… :nevim:

Já vím, že zadara to nebude. No tak snad to nějak vyřeším, tenhle byt je snad zakletý to není možný. Od té doby cop jsem se nastěhovala, tak není dne abych neřešila nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.8.16 15:27

@Cosmopolitan Když si koupíš novou, tak ti ji za pár korun vynesou a zapojí, plus starou odnesou…
Jinak u té staré kupované od kamaráda bych se bála, co ten převoz s ní udělá. Buben musí být totiž zajištěný šrouby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 15:28
@Black Cat píše:
@Cosmopolitan Když si koupíš novou, tak ti ji za pár korun vynesou a zapojí, plus starou odnesou…
Jinak u té staré kupované od kamaráda bych se bála, co ten převoz s ní udělá. Buben musí být totiž zajištěný šrouby…

Na novou nemám peníze:-( Buben zajištěný šrouby??? Aha, no tak nic, tak pračka nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.8.16 15:30
@Cosmopolitan píše:
Na novou nemám peníze:-( Buben zajištěný šrouby??? Aha, no tak nic, tak pračka nebude.

No třeba je má ještě někde doma. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.8.16 15:33

@Cosmopolitan Zkus vypátrat obchod, který ti ji dá na splátky bez navýšení. V tvém případě asi nejlepší volba. Já bych do staré nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
16.8.16 15:34
@Pomka píše:

Přesně. Nějakej kamarád, za pivo, čokoládu či,,něco jinýho" to rád udělá.
@Cosmopolitan, zkus se poptat po známých, zkus nějakého hodinového manžela, souseda, nebo si půjč pickupa…
Případně dostrkej pračku ke kontejnerovému stání, on už ji nějaký spoluobčan do sběru odveze (to mě napadá, že do sběrnejch surovin bys mohla zkusit zavolat taky, třeba si přijedou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
@CokeLady píše:
Tyjo, to bude darda… pračka je s tím betonovým závažím, které musí mít, aby při ždímán neodleťela do vesmíru, těžká jako 2 krávy… přivést, připojit, odvést do sběrného dvora… Nevím, zda bys neměla lepší fakt koupit novou, třeba datart i jiný elektra mají právě tyhle služby k tomu zdarma… A pračky nejsou zas tak drahé..A nebo se prostě hecnout, sebrat nějakého kamaráda s autem a dřít si to sama s někým, kdo tě má hodně rád… Pračku jsem teď nesla asi 4 metry a je to fakt děs.

Nemám ani korunu na novou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
@CokeLady píše:
Koukám, na heureku, že od 4,5-5 tis se už dají sehnat pračky s odnocením Perfektní.

Já ale ty prachy nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný