Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Black Cat píše:
@Cosmopolitan Zkus vypátrat obchod, který ti ji dá na splátky bez navýšení. V tvém případě asi nejlepší volba. Já bych do staré nešla…
A splátky se poskytují asi jen od určité výše příjmů co?
@Premek_Orac píše:
Přesně. Nějakej kamarád, za pivo, čokoládu či,,něco jinýho" to rád udělá.
@Cosmopolitan, zkus se poptat po známých, zkus nějakého hodinového manžela, souseda, nebo si půjč pickupa…
Případně dostrkej pračku ke kontejnerovému stání, on už ji nějaký spoluobčan do sběru odveze (to mě napadá, že do sběrnejch surovin bys mohla zkusit zavolat taky, třeba si přijedou).
No tak leda jí dostrkat ke kontejneru, nemám kamaráda, který by mi tu pračku odvez a dovez jinou. Jediný, který by mohl je na dlouho mimo republiku.
@Cosmopolitan píše:
A splátky se poskytují asi jen od určité výše příjmů co?
Já myslím, že to dneska nikoho nezajímá. No ale musíš splácet.
@Black Cat píše:
Já myslím, že to dneska nikoho nezajímá. No ale musíš splácet.
To bych splácela, to je jasné. Jenže například u CZC teď čtu, že tu žádost o splátky posuzují:-(
Aha, teď se dívám, že u Alzy je to jen na smartphony. No musíš googlit…
@Black Cat píše:
Aha, teď se dívám, že u Alzy je to jen na smartphony. No musíš googlit…
Tak asi nejlepší bude na tu prodejnu zajít a zeptat se jich přímo.
Nemůžeš si najít třeba na Fb nějakou skupinu ve svém okolí a oslovit je, zda by někdo nepomohl odvézt holce pračku? Nabídni pivo, večeři
já když něco potřebovala, vždy se našla nějaká dobrá duše. Když jsme se nastěhovali do ciziny, jedná holka nás skoro komplet odstěhovala, další nám týden chodila krmit kočky.
@pikola píše:
Nemůžeš si najít třeba na Fb nějakou skupinu ve svém okolí a oslovit je, zda by někdo nepomohl odvézt holce pračku? Nabídni pivo, večeřijá když něco potřebovala, vždy se našla nějaká dobrá duše. Když jsme se nastěhovali do ciziny, jedná holka nás skoro komplet odstěhovala, další nám týden chodila krmit kočky.
Zkusím to ale jak už tady někdo psal, buben pračky musí být zajištěný šrouby a tak se bojím, že by se ta pračka při převozu mohla zničit:-(
Otázka je, za kolik bys tu pračku od kamaráda měl, jestli to je symbolická částka a sehnala bys někoho na odvoz, tak bych to riskla. My jsme takhle vezli bazarovou pračku, žádné šrouby a nic se jí nestalo.
@Cosmopolitan píše:
Na novou nemám peníze:-( Buben zajištěný šrouby??? Aha, no tak nic, tak pračka nebude.
Zajisteny by to byt asi melo, ale taky jsme prevazeli pracku bez zajisteni. Ten buben se tam houpe no, muselo by se jet pomalu…
@Cosmopolitan píše:
Tak asi nejlepší bude na tu prodejnu zajít a zeptat se jich přímo.
Myslim si, ze se u splatek v kamennych obchodech vyse prijmu uz moc neresi. Dojdi si a zeptej se.
@Cosmopolitan a ty nemas strejdu, bratrance apod. Mas ditko? Bio otec by nepomohl? Manzel sousedky, se kterou mas dobry vztah?
@Cosmopolitan několikrát jsem stěhovala pračku a nic jsme nezajišťovali šrouby.
Pokud nemáš ani korunu, vezmi si tu od kamaráda. Půjčku si neber.
@Cosmopolitan A sosedy nemáš? Jestli máš se sousedy normální vztahy, nebo jestli máš v baráku nějakýho svobodnýho mlaďase, rád ti pomůže…
Nebo prostě sežeň dva bezdomovce a za krabicák ti to odnesou…