Rozbitá pračka - levný odvoz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6525
16.8.16 20:13
@dada453 píše:
Nevím, proč jí radíte pračku na splátky, když ještě nedávno neměla ani na jídlo.
To je rada jak noha, opravdu. :zed: :zed:

A to si mám přečíst všechny předchozí diskuse nebo co? :zed:
Já myslím, že tu dostala rad celkem dost… a užitečných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.8.16 20:28

A pokud má snad zakladatelka dítě, tak by možná nebylo od věci se poptat na sociálce. Myslím, že na takový spotřebič se dává příspěvěk. Ale ruku do ohně za to nedám, jen jsem to někde zaslechla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 21:02
@Black Cat píše:
A pokud má snad zakladatelka dítě, tak by možná nebylo od věci se poptat na sociálce. Myslím, že na takový spotřebič se dává příspěvěk. Ale ruku do ohně za to nedám, jen jsem to někde zaslechla… :nevim:

Dítě nemám a nemám ani partnera. Jsem na všechno sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
16.8.16 21:06
@Cosmopolitan píše:
Dítě nemám a nemám ani partnera. Jsem na všechno sama.

tak per chvíli v ruce a sežeň si nějakou pračku zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 21:08
@dada453 píše:
tak per chvíli v ruce a sežeň si nějakou pračku zadarmo.

JJ snad nějakou seženu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
16.8.16 21:11

http://aukro.cz/…0033619.html toto jsem myslela, pro jednoho stačí @Cosmopolitan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
16.8.16 21:13
@Cosmopolitan píše:
JJ snad nějakou seženu.

radši si ušetři nějakou korunu do rezervy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
16.8.16 21:55
@Pomka píše:
Jakoze ti rekli, ze ti ji nedovezou? 8o jako i bych tomu verila, pokud s nima nemas dobry vztah, ale v opacnym pripade? To nechapu.

já to zas chápu - rodiče se určitě nebudou natahovat se 70 kg pračkou, i kdyby byli ochotni ji odvézt do sb. dvora, tak někdo furt tu pračku musí nastěhovat do auta.

• Citovat
  • Upravit
redbulka
16.8.16 22:01
@Cosmopolitan píše:
Oni teď suší seno a čas opravdu nemají, navíc matka dělá dvanáctky v práci. Jinak děkuji všem za odkazy, napíšu na ně a uvidíme. snad něco vyjde. Zkusím se zeptat i kolegů v práci. Mě se zdá, že tne můj kamarád který by mi pračku prodal za 1500- 2000 jen využívá mojí momentální situace.

Za 1500,– je to dobrá cena, pořád 3× méně než za nejlacinější novou a zvlášt když na ní málo pral, tak není důvod jí nekoupit. Mě se zdá naopak drahá ve srovnání stím ta kempingová pračka, jak tu někdo zminoval, za 300,–.

• Citovat
  • Upravit
7323
16.8.16 22:02

@redbulka ja jsem rvala s pritelem taky pracku na vozik u auta. Tak snad by to s rodicema zvladla, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
redbulka
16.8.16 22:04
@Pomka píše:
@redbulka ja jsem rvala s pritelem taky pracku na vozik u auta. Tak snad by to s rodicema zvladla, ne?

svatá prostoto! :zed:

• Citovat
  • Upravit
7323
16.8.16 22:15
@redbulka píše:
svatá prostoto! :zed:

Co mlatis hlavou? :nevim: znovu nechapu, co je na tom nacpat pracku do auta?! To by to jako zakladatelka s rodicema nezvladla? Kdyz na to budou dva nebo tri, tak to snad zvladnou, ne? Nebo o co ti jde? Rodicum neni 70, predpokladam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
17.8.16 07:58

Zakladatelko zkus prát nějakou dobu v ruce. Nebyla by náhodou v plzni veřejná prádelna? Myslím, že jsem tam viděla ceduli.
 https://www.facebook.com/…znapradelna/

• Citovat
  • Upravit
2351
17.8.16 11:09

Co té pračce je? Nešla by opravit?
Pračka váží 60 kg. Uzvedneš 30? Z toho vyplyne potřebný počet stěhováků. Rudl je dobrý na schodech a po chodbě, v bytě jsou lepší kurty. Do běžního auta se pračka vejde jen naležato a v tom případě musí být buben zajištěný, jinak se omlátí spodní stěna a je nebezpečí prodření skřípnutých kabelů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.8.16 11:15

@JTom Jako neznalá se zeptám, co jsou kurty? Takové ty šoupací plošinky s kolečkama, na kterých se dá převážet nábytek, nebo tím myslíš něco jiného? Na google mi to vyhazuje kurt coby upínací popruh.. :think:

Jak složité je zajistit buben šrouby?

Jinak souhlas, jako první bych se pídila po tom, zda nelze pračku opravit vlastními silami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný