Rozbitá pračka - levný odvoz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35781
16.8.16 16:17
@Cosmopolitan píše:
Zkusím to ale jak už tady někdo psal, buben pračky musí být zajištěný šrouby a tak se bojím, že by se ta pračka při převozu mohla zničit:-(

Nemusí. Jen se s ní musí nakládat opatrně, ale to s každou věci co stěhuješ. Lidi co se stěhují si přece pokaždé také nekupuji novou pračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:17
@koziskova píše:
Otázka je, za kolik bys tu pračku od kamaráda měl, jestli to je symbolická částka a sehnala bys někoho na odvoz, tak bych to riskla. My jsme takhle vezli bazarovou pračku, žádné šrouby a nic se jí nestalo.

Asi za 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:18
@Pomka píše:
Myslim si, ze se u splatek v kamennych obchodech vyse prijmu uz moc neresi. Dojdi si a zeptej se.

Jj zkusím se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:18
@Pomka píše:
@Cosmopolitan a ty nemas strejdu, bratrance apod. Mas ditko? Bio otec by nepomohl? Manzel sousedky, se kterou mas dobry vztah?

Sousedy tu moc neznám, děcka nemám a příbuzní mají svých starostí dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:20
@dada453 píše:
@Cosmopolitan několikrát jsem stěhovala pračku a nic jsme nezajišťovali šrouby. 8o Pokud nemáš ani korunu, vezmi si tu od kamaráda. Půjčku si neber.

kamarád mi jí prodá když ho uprosím za 1500 je deset let stará ale málo používaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:21
@Premek_Orac píše:
@Cosmopolitan A sosedy nemáš? Jestli máš se sousedy normální vztahy, nebo jestli máš v baráku nějakýho svobodnýho mlaďase, rád ti pomůže…
Nebo prostě sežeň dva bezdomovce a za krabicák ti to odnesou…

Sousedy moc neznám a asi sotva by pomohli, bezďáky sem i moc do bytu pouštět nechce. Aby mi nepomohli i od něčeho jiného, než jen od pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:21
@pikola píše:
Nemusí. Jen se s ní musí nakládat opatrně, ale to s každou věci co stěhuješ. Lidi co se stěhují si přece pokaždé také nekupuji novou pračku.

To máš taky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.8.16 16:22
@Cosmopolitan píše:
kamarád mi jí prodá když ho uprosím za 1500 je deset let stará ale málo používaná.

A on ji nepoužívá? Trošku divné u pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:22
@Saatine píše:
Hele nás to u převozu pračky ani nenapadlo, nějaké zajištění a pračce se nic nestalo. Řešili jsme jen, aby zbytková voda nenatekla do kufru :D

Tak ta kamarádova je deset let stará a málo používaná. No snad seženu někoho, kdo by mi jí převezl, zítra bych zkusila zjistit toho hodinového manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:23
@pikola píše:
A on ji nepoužívá? Trošku divné u pračky.

On si jí koupil do garsonky ale potom se nastěhoval do spolubydlení s kamarády a tam už byla jiná pračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:26
@Saatine píše:
Njn, ale ten to taky bude chtít zaplatit, jak myslíš :)

Já vím ale nic jiného mě nenapadá. Mluvila jsem s mamkou a ta říkala ať zkusím obejít elektra, jestli by někde nedali na splátky bez navýšení a že se domluví s tátou co se s tím dá dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:27
@Saatine píše:
Hele a co se zkusit poptat na FB ve skupině za odvoz? Určitě je taková skupina i u vás, dala bys ten litr jen za odvoz.. Takto budeš platit kamarádovi pračku a ještě někde odvoz.

Zkusím se podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.8.16 16:29

A rodiče nemají auto? Potřebuješ jen pro pračku a se starou na sberny dvůr. Nebo tu rozbitou nabídni za odvoz, třeba se někdo najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
16.8.16 16:30
@pikola píše:
A rodiče nemají auto? Potřebuješ jen pro pračku a se starou na sberny dvůr. Nebo tu rozbitou nabídni za odvoz, třeba se někdo najde.

Rodiče nemají čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
16.8.16 16:37
@Cosmopolitan píše:
Rodiče nemají čas.

Smutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit