Rozbité brýle

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101537
3.11.22 20:34
@hospodki píše:
Děláš z toho zas kovbojku a prekrucujes úplně zbytecne

Proc? Proc je jednou v pohodě napadnout nekoho druheho a podruhe je to naprosto nepřípustné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.11.22 20:36
@HankaHK píše:
@hanka.br. tak asi máme divnou školu, ale pojistku má. Synovi v 1. třídě byly rozbity brýle v TV. Vyplnila jsem škole papíry, dodala vyjádření optiky, že nejdou opravit a doklad o zaplacení nových. Pak mi byla část ceny poplacena (něco přímo školou - je tam spoluúčast a něco málo pojišťovnou)

Z čeho přesně jsi usoudila, že je škola divná, když si takovou pojistku uzavře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
3.11.22 20:39
@hanka.br. píše:
Z čeho přesně jsi usoudila, že je škola divná, když si takovou pojistku uzavře?

Tak ja bych hlavně rekla, ze je dost rozdil, když si dite rozbije bryle pri plneni pokynu ucitele a nebo pri porusovani skolniho radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
3.11.22 20:42

Já bych neplatila, ale syn ano. Navrhla bych rodičům půlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
3.11.22 20:46
@hanka.br. píše: Śkola nemá žádnou povinnost uzavírat pojistky na náhradu škody za věci, které mají děti ve škole.

Pedagog ma dbat ma bezpecnost a zdravi deti ve skole. Tady se odehraly dve rvacky a nikdo si toho nevsiml. Pochybeni je jednoznacne na strane dozoru. Pokud skola pojistku nema, tak to bude muset vytahnout z vlastni kapsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18593
3.11.22 20:47
@j.a.n.i1 píše:
Proc? Proc je jednou v pohodě napadnout nekoho druheho a podruhe je to naprosto nepřípustné?

Nikde jsem nepsala, ze je to v pohodě. Ty chceš, aby se ovládali 14leti kluci, když to kolikrát neumi ani dospely chlap. Dokážeš si představit reálnou situaci? Já to vidím celkem živě. Kluk s brejlema, který zrovna vylezl z nějakého sporu a ještě ho popichnout. S ohledem na ty kecy nepředpokládám, ze je to nějaká korba a mohl to byt posměšek už x-ty v radě a sikanovanemu klukovi ruply nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
3.11.22 20:48

@markytka3 Zajed do nory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18593
3.11.22 20:49
@VitaminC píše:
Pedagog ma dbat ma bezpecnost a zdravi deti ve skole. Tady se odehraly dve rvacky a nikdo si toho nevsiml. Pochybeni je jednoznacne na strane dozoru. Pokud skola pojistku nema, tak to bude muset vytahnout z vlastni kapsy.

Nám teda nikdo ve třídě o přestávce nestal. To se mužem vrátit k tomu, ze o přestávce se bude korzovat pod dohledem pedagoga na největší chodbě ve škole :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.11.22 20:57
@VitaminC píše:
@markytka3 Zajed do nory.

ja??? ja tu placam bludy? holka, holka, trochu sebereflexe… ja se te jen ptam, kde si na sve poznatky prisla? znas alespon kapku normativu ceskeho prava nebo si to cucas z prstu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.11.22 20:58
@VitaminC píše:
Pedagog ma dbat ma bezpecnost a zdravi deti ve skole. Tady se odehraly dve rvacky a nikdo si toho nevsiml. Pochybeni je jednoznacne na strane dozoru. Pokud skola pojistku nema, tak to bude muset vytahnout z vlastni kapsy.

dalsi hloupost, holka, ty dnes perlis… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.11.22 21:00
@VitaminC píše:

To je tak naivní, co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
3.11.22 21:00
@hospodki píše:
Nikde jsem nepsala, ze je to v pohodě. Ty chceš, aby se ovládali 14leti kluci, když to kolikrát neumi ani dospely chlap. Dokážeš si představit reálnou situaci? Já to vidím celkem živě. Kluk s brejlema, který zrovna vylezl z nějakého sporu a ještě ho popichnout. S ohledem na ty kecy nepředpokládám, ze je to nějaká korba a mohl to byt posměšek už x-ty v radě a sikanovanemu klukovi ruply nervy.

Jo, ja to taky chapu, ale nevidim duvod proc to omlouvat a platit mu bryle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
3.11.22 21:01
@hospodki píše:
Nikde jsem nepsala, ze je to v pohodě. Ty chceš, aby se ovládali 14leti kluci, když to kolikrát neumi ani dospely chlap. Dokážeš si představit reálnou situaci? Já to vidím celkem živě. Kluk s brejlema, který zrovna vylezl z nějakého sporu a ještě ho popichnout. S ohledem na ty kecy nepředpokládám, ze je to nějaká korba a mohl to byt posměšek už x-ty v radě a sikanovanemu klukovi ruply nervy.
… taky neznam moc brylatych kluku, kteri by byli rvaci… a i mi prijde blizke, ze autorcin syn se optal toho druheho s posmeskem, jaky ten „slaboch“ dava rany… ostatne, tomu i vypovida situace, ze je dozor nacapal, jak autorcin syn je v prevaze…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.11.22 21:01
@hospodki píše:

Ten kluk předešlé dva roky slovně napadal a zesměšňoval ostatní ve třídě. Ano, teď je nejspíš šikanován, protože už toho mají všichni spolužáci dost. Poslední dva roky se na třídních schůzkách řeši jen problémy s tímto klukem a s jeho výpady vůči ostatním. No škole je nově psycholog a ten bude tohoto kluka řešit.

Příspěvek upraven 03.11.22 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
3.11.22 21:05
@markytka3 píše: … taky neznam moc brylatych kluku, kteri by byli rvaci… a i mi prijde blizke, ze autorcin syn se optal toho druheho s posmeskem, jaky ten „slaboch“ dava rany… ostatne, tomu i vypovida situace, ze je dozor nacapal, jak autorcin syn je v prevaze…

Nechci, aby někdo tvé psaní pochopil špatně, proto raději pisu, že syn ho nikdy nenazval slabochem.
Uznávám, že od mého syna to byl určitě posměšek. Nicméně si nemyslím, že toho druhého to určitě neoprávňovalo ho fyzicky napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí