Rozchod a cestování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.19 14:38
@salamio píše:
Hodný :-)

Páč tohle je taky můj plán, i když mám už trochu nacestováno ( https://my.flightmemory.com/Petr0001/cz ) a snažím se to držet v rozumných mezích.

Tip? to je těžké, záleží jak daleko, co tě baví, atd.

Ok :)
Chtěla bych do jednoho města v zahraničí, vlakem, ale cesta trvá skoro devět hodin. Mám v listopadu dovolenou. Ráda bych navštívila nějaké památky. Láká mě třeba Portugalsko.

• Citovat
  • Upravit
salamio
8.10.19 14:48
@Anonymní píše:
Ok :)
Chtěla bych do jednoho města v zahraničí, vlakem, ale cesta trvá skoro devět hodin. Mám v listopadu dovolenou. Ráda bych navštívila nějaké památky. Láká mě třeba Portugalsko.

Letadlo tam neletí? Jinak vlak je taky fajn, jednou, když jsem měl lítání plné zuby, jsem jel vlakem do Bonnu. V lůžkovém kupé jsem byl teda sám a měl tam i sprchu, to byl trochu extrém. Se synem taky občas jezdíme lůžkovým autovlakem do Tater.

Portugalsko může být fajn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 14:50
@salamio píše:
Letadlo tam neletí? Jinak vlak je taky fajn, jednou, když jsem měl lítání plné zuby, jsem jel vlakem do Bonnu. V lůžkovém kupé jsem byl teda sám a měl tam i sprchu, to byl trochu extrém. Se synem taky občas jezdíme lůžkovým autovlakem do Tater.Portugalsko může být fajn.

Letá tam letadlo, ale s přestupem. Bylo by asi lepší to letadlo. A Bonn se Ti líbil?

• Citovat
  • Upravit
salamio
8.10.19 14:52
@Anonymní píše:
Letá tam letadlo, ale s přestupem. Bylo by asi lepší to letadlo. A Bonn se Ti líbil?

Přestup je v pohodě, ne? Bonn je fajn, tam jsem kdysi býval pečený vařený (cestuju hlavně služebně), a hned vedle je Köln, kde je taky pár věcí k vidění.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 14:58
@salamio píše:
Přestup je v pohodě, ne? Bonn je fajn, tam jsem kdysi býval pečený vařený (cestuju hlavně služebně), a hned vedle je Köln, kde je taky pár věcí k vidění.

Ale jo, je v pohodě. :) A co si myslíš Ty o cestování? Pro mého ex to byla priorita. Znám ale plno lidí, kteří necestují. Dneska jak necestuješ, nedáváš své fotky na instagram, tak nejsi cool.

• Citovat
  • Upravit
mývalova žena
8.10.19 14:59
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s přítelem. Jezdili jsme na dvě zahraniční dovolené ročně a spoustu výletů. Teď aby to nevyznělo, dovolenou jsem si platila sama. Bojim se, že nepotkám muže, se kterým bych taky tak cestovala. Říkám si, že můžu i sama, ne?
Prosím anonym.

Pokud potkáš rozumnýho chlapa, tak společný cestování není prerekvizita spokojeného vztahu, i když to dost často posiluje.

Cestovat můžeš i sama nebo na to můžeš mít přátele.

• Citovat
  • Upravit
31286
8.10.19 15:03
@Anonymní píše:
Ale jo, je v pohodě. :) A co si myslíš Ty o cestování? Pro mého ex to byla priorita. Znám ale plno lidí, kteří necestují. Dneska jak necestuješ, nedáváš své fotky na instagram, tak nejsi cool.

pokud chceš někoho se stejným koníčkem, ta cestovatelská skupina na FB je ideální. Je jich tam několik, a od nápadů a tipů, kam vyrazit, přes opravdovou seznamku až třeba po ty „hromadné seznamovací výlety“ tam najdeš všechno.
Stačí jen zadat „cestovatelská seznamka“ do vyhledávače a FB na tebe něco vysype ;)

Jinak já taky jezdím sama se synem nebo s kámoškou. Nejezdím do žádných divokých krajin, protože můj jazyk taky neni nic světobornýho, ale tak na cestování po EU to celkem stačí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
8.10.19 15:03
@Anonymní píše:
Ale jo, je v pohodě. :) A co si myslíš Ty o cestování? Pro mého ex to byla priorita. Znám ale plno lidí, kteří necestují. Dneska jak necestuješ, nedáváš své fotky na instagram, tak nejsi cool.

Ježišmarjá, co to je? Nemám Instagram ani nic podobného, a jestli jsem cool nebo ne je mi upřímně zcela jedno. Tobě je šestnáct? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 15:05
@mývalova žena píše:
Pokud potkáš rozumnýho chlapa, tak společný cestování není prerekvizita spokojeného vztahu, i když to dost často posiluje.Cestovat můžeš i sama nebo na to můžeš mít přátele.

Právě, že je to důležitá součást vztahu. Někdy se ale přeceňuje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 15:07
@Mar__tanka1983
@salamio píše:
Ježišmarjá, co to je? Nemám Instagram ani nic podobného, a jestli jsem cool nebo ne je mi upřímně zcela jedno. Tobě je šestnáct? :roll:

Není, ale se podívej na instagram. :D K nám na praxi chodí studenti, kteří jezdí na lowcost dovolené i třikrát ročně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 15:09
@salamio píše:
Ježišmarjá, co to je? Nemám Instagram ani nic podobného, a jestli jsem cool nebo ne je mi upřímně zcela jedno. Tobě je šestnáct? :roll:

Prostě pro mého ex je smysl života cestování a památky. Já to tak třeba nemám.

• Citovat
  • Upravit
21091
8.10.19 15:10
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983Není, ale se podívej na instagram. :D K nám na praxi chodí studenti, kteří jezdí na lowcost dovolené i třikrát ročně.

Tak jezdí, vždyť je to v pohodě. Dneska vše seženeš za pár korun. Od letadla přes ubytování atd. Ale proč někam cpát fotky, které už všichni viděli a znají??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31286
8.10.19 15:11
@Anonymní píše:
@Mar__tanka1983Není, ale se podívej na instagram. :D K nám na praxi chodí studenti, kteří jezdí na lowcost dovolené i třikrát ročně.

hele taky sem nepochopila tu tvou poznámku s Instagramem…
Já ho nemám a co je tam cool mě fakt nezajímá.
Cestuj, protože tě to baví, né proto, aby si dostala lajk na internetu za nějakou „úplně nejvíc cool fotku“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10254
8.10.19 15:25
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s přítelem. Jezdili jsme na dvě zahraniční dovolené ročně a spoustu výletů. Teď aby to nevyznělo, dovolenou jsem si platila sama. Bojim se, že nepotkám muže, se kterým bych taky tak cestovala. Říkám si, že můžu i sama, ne?
Prosím anonym.

Ahoj,
ty bláho, vždyť je to přesně naopak. Teď si můžeš cestovat kam chceš, kdy chceš a s kým chceš.
Cestování baví spoustu lidí, určitě nebudeš strádat ať zadaná nebo nezadaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
8.10.19 16:09
@Anonymní píše:
Prostě pro mého ex je smysl života cestování a památky. Já to tak třeba nemám.

Zakladatelko, já ti nevím - možná jsem tvé příspěvky jen nepochopila, ale už na začátku píšeš, že jste cestovali s ex a bojíš se, že nenajdeš muže, se kterým bys jezdila v budoucnu.
Pak zmiňuješ Portugalsko, ALE! let je s přestupem.
Moc se nedomluvíš.
Tady zase zmínka o ex jeho smyslu života ty to tak NEMÁŠ.
Třešinka na dortu tvé cestovatelské vášně jsou teda zmínky o cool fotkách na „instáči“.

Celé to zní poněkud nekonzistentně a dost naivně.
Fakt bych se na tvém místě dala do hledání nějaké cestovatelské skupiny, budeš sama za sebe, ale v partě zkušených.
Ať ti to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria