Rozchod a cestování

Anonymní
8.10.19 13:52

Rozchod a cestování

Rozešla jsem se s přítelem. Jezdili jsme na dvě zahraniční dovolené ročně a spoustu výletů. Teď aby to nevyznělo, dovolenou jsem si platila sama. Bojim se, že nepotkám muže, se kterým bych taky tak cestovala. Říkám si, že můžu i sama, ne?
Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
salamio
8.10.19 13:54

Samozřejmě, že můžeš cestovat sama, aspoň budeš mít na cestách klid :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 13:56
@salamio píše:
Samozřejmě, že můžeš cestovat sama, aspoň budeš mít na cestách klid :-)

Ty jsi hodná! :) A kam? Hoď nějaký tip. :D

• Citovat
  • Upravit
37132
8.10.19 13:56

Proč bys nemohla sama? :D nebo cestuj s nějakou kamaradkou, to by mohlo být možná i lepší než cestovat s chlapem, zas by to bylo úplně jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
8.10.19 14:00
@Anonymní píše:
Ty jsi hodná! :) A kam? Hoď nějaký tip. :D

Hodný :-)

Páč tohle je taky můj plán, i když mám už trochu nacestováno ( https://my.flightmemory.com/Petr0001/cz ) a snažím se to držet v rozumných mezích.

Tip? to je těžké, záleží jak daleko, co tě baví, atd.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 14:01
@Kriss Tina píše:
Proč bys nemohla sama? :D nebo cestuj s nějakou kamaradkou, to by mohlo být možná i lepší než cestovat s chlapem, zas by to bylo úplně jiné :)

Nemám kamarádky. :D Jednu akorát a ta nemůže.
No protože se sama bojím cestovat. Moje angličtina je tristní atd. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 14:02

Samozřejmě, že můžeš cestovat sama. Však se podívej, kolik holek takhle cestuje samo, některé i na Camino a pod. Já taky občas vyrazím někam sama, když přítel nemůže nebo i když může a já si jen potřebuju vyčistit hlavu. Neboj se. A když nechceš cestovat sama, že by Ti bylo smutno, určitě někde nějakou parťačku na cestování najdeš. :kytka: Nemusíš hned vyrážet na poutě do Compostely nebo do USA. Stačí se pro začátek podívat někde u nás. Tady je taky krásně. Já jsem tu třeba prošla sama na týden Hostýnské vrchy. Perfektně jsem si odpočinula a pročistila hlavu. Nikdo mě nikam nehonil, šla jsem si vlastním tempem. Zastavila se kde chci na jak dlouho chci.Hned bych jela znova. Teď mám v plánu na samotno oblast Svatého Jana pod skalou, ale zatím není kdy, pořád máme něco v plánu.

• Citovat
  • Upravit
21091
8.10.19 14:05

Já toho spoustu procestovala a prožila sama. A má to svoje výhody. Děláš si vše podle sebe. No a aspoň máš šanci vylepšit cizí jazyk :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
8.10.19 14:07

Na internetu, Facebooku, je spoustu cestovatelských skupin. Moje kamarádka si dokonce založila cestovatelskou seznamku. Naplánuje pro skupinu víkend někde na chatě, chodí se na výlety. Když ti někdo padne do oka, můžete se pak domluvit na společným cestování, třeba i životě. Takže hlavu vzhůru a pohorky nezahazuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.10.19 14:08
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s přítelem. Jezdili jsme na dvě zahraniční dovolené ročně a spoustu výletů. Teď aby to nevyznělo, dovolenou jsem si platila sama. Bojim se, že nepotkám muže, se kterým bych taky tak cestovala. Říkám si, že můžu i sama, ne?
Prosím anonym.

Jé, dneska cestuje každý. A sama klidně jeď. Důvod pro to zapracovat na jazyku, když nemůže jet nějaká kámoška, co to za tebe okecá. Navíc můžeš jet s průvodcem, to jezdí i důchodci, co mají v hlavě zbytky ruštiny a jinak nic. Třeba moje babička se nedomluví a cestovala dost. Můj táta se v životě jazyk neučil a projel celou Evropu.

Příspěvek upraven 08.10.19 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.19 14:08
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že můžeš cestovat sama. Však se podívej, kolik holek takhle cestuje samo, některé i na Camino a pod. Já taky občas vyrazím někam sama, když přítel nemůže nebo i když může a já si jen potřebuju vyčistit hlavu. Neboj se. A když nechceš cestovat sama, že by Ti bylo smutno, určitě někde nějakou parťačku na cestování najdeš. :kytka: Nemusíš hned vyrážet na poutě do Compostely nebo do USA. Stačí se pro začátek podívat někde u nás. Tady je taky krásně. Já jsem tu třeba prošla sama na týden Hostýnské vrchy. Perfektně jsem si odpočinula a pročistila hlavu. Nikdo mě nikam nehonil, šla jsem si vlastním tempem. Zastavila se kde chci na jak dlouho chci.Hned bych jela znova. Teď mám v plánu na samotno oblast Svatého Jana pod skalou, ale zatím není kdy, pořád máme něco v plánu.

No vidíš, možná, kdybych na ten týden sama vyjela a vyčistila si hlavu, nemusela jsem se rozcházet. :)
Moc Ti děkuji za tip! Hostýnské vrchy jsou krásné, byli jsme tam na jeden den s přítelem.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 14:10
@Anonymní píše:

Dívám se na fotky Sv.Jana pod Skalou a je to luxus! Úplně zírám. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.10.19 14:11
@Čičorečka píše:
Na internetu, Facebooku, je spoustu cestovatelských skupin. Moje kamarádka si dokonce založila cestovatelskou seznamku. Naplánuje pro skupinu víkend někde na chatě, chodí se na výlety. Když ti někdo padne do oka, můžete se pak domluvit na společným cestování, třeba i životě. Takže hlavu vzhůru a pohorky nezahazuj.

Dobře. Tak já tam něco napíšu na ten facebook. Trochu se stydím, ale co už.

• Citovat
  • Upravit
5040
8.10.19 14:27
@Anonymní píše:
Dobře. Tak já tam něco napíšu na ten facebook. Trochu se stydím, ale co už.

Ale proč se stydět? Normálně si naplánuj výlet a napiš tam: za čtrnáct dní jedu na tůru do Krkonoš, přidá se někdo? To není ani za nehet trapný. Uvidíš, kolik lidí se k tobě rádo přidá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.10.19 14:38
@Anonymní píše:
Dobře. Tak já tam něco napíšu na ten facebook. Trochu se stydím, ale co už.

Neboj, kamarádka takhle byla asi třikrát. Afrika, Kuba, Pobaltí a z té poslední cesty si dovezla manžela. Vím, že psala na nějaké cestovatelské fórum a pohoda. Můžeš najít nějakou skupinku, co už cestu plánuje a nebo naopak najít někoho k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí