Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Krásný den dámy, s přítelem jsme spolu byli 5 let. Moc jsme se milovali, a překonali spolu i spoustu překážek, hodně těžkých. Přítel šel pak na školu do většího města a oznámil mi že chce být sám, nesla jsem to velmi těžce ale respektovala jsem to. Po rozchodu jsme se kolikrát viděli, šli na procházku, když jsme byli opilý řekl mi jak mě miluje a druhý den ta samá věta že potřebuje být sám a srovnat si mnoho věcí. Dva měsíce po rozchodu to bylo vlastně pořád dokola. Ex přítel mi ted oznámil že odlítá s kamarádem do Anglie na 3 až 4 měsíce, jediný co jsem mu napsala že mu to velice přeju a at na sebe dává pozor.
Dámy, pořád ho ještě moc miluji a furt v sobě nosím nějakou naději že až přiletí bude mě chtít zpátky, že si to třeba potřebuje jen srovnat. Ale na druhou stranu se se mnou rozešel, takže když odletí a nebudu ho tady potkávat bych se s tím mohla smířit o mnoho rychleji než kdybych ho neustále viděla. Moc vám děkuji za názory-
(řešila jsem ho tady už několikrát tak mě za to neukamenujte
)
To přejde. A nečekala bych zbytečně na něj, on se tam omezovat taky nebude.
Hlavně ze sebe nedělej takovou tu návratovou jistotu. Za tři měsíce se vrátí, nebude mít do čeho píchnout a stopro tě bude kontaktovat. Nečekej na něj v posteli připravená na jeho milost. Buď hrdá. Pokud tě to za tu dobu nepřejde a on se bude snažit, tak ok, ale jako od začátku. Rozešel se s tebou a měl by teda makat, aby si tě znovu získal. Jen propánakrále nezačínejte tam, kde jste přestali. Nebo si bude myslet, že si takhle jednou za čas může odskočit bůhvíkam přemýšlet a tobě to nevadí.
@badyyyss Možná je dobře že odletí, nebudeš ho vídat a uspořádáš si život po svém. Pět let je kus života, to ano ale život jde dál.
@badyyyss píše:
Krásný den dámy, s přítelem jsme spolu byli 5 let. Moc jsme se milovali, a překonali spolu i spoustu překážek, hodně těžkých. Přítel šel pak na školu do většího města a oznámil mi že chce být sám, nesla jsem to velmi těžce ale respektovala jsem to. Po rozchodu jsme se kolikrát viděli, šli na procházku, když jsme byli opilý řekl mi jak mě miluje a druhý den ta samá věta že potřebuje být sám a srovnat si mnoho věcí. Dva měsíce po rozchodu to bylo vlastně pořád dokola. Ex přítel mi ted oznámil že odlítá s kamarádem do Anglie na 3 až 4 měsíce, jediný co jsem mu napsala že mu to velice přeju a at na sebe dává pozor.
Dámy, pořád ho ještě moc miluji a furt v sobě nosím nějakou naději že až přiletí bude mě chtít zpátky, že si to třeba potřebuje jen srovnat. Ale na druhou stranu se se mnou rozešel, takže když odletí a nebudu ho tady potkávat bych se s tím mohla smířit o mnoho rychleji než kdybych ho neustále viděla. Moc vám děkuji za názory-
(řešila jsem ho tady už několikrát tak mě za to neukamenujte)
Prakticky vždy, když jeden z páru najednou „chce být sám/a,“ chce pauzu, nebo ti začne tvrdit, že si zasloužíš někoho lepšího, je za tím někdo jiný. Osobně si myslím, že do té Anglie neodlétá s kamarádem, ale s nějakou novou přítelkyní. ![]()
„Ahoj holky, je mi 20 let a od 14cti chodím s přítelem. Měli jsme krásný harmonický vztah dokud mě dvakrát nepodvedl. Já mu vše odpustila a byla s tím smířená že to změní náš vztah, velice mě překvapilo že se náš vztah změnil ještě k lepšímu, ikdyž to trvalo dobu začala jsem mu znovu věřit a on se hodně snažil a já byla několik let štastná. Dokud nezačal navštěvovat hospody, kamarádí byli přednější a já byla až tak na 5 místě, nepodváděl mě ale psal si s jinýma holkama a můžu vám říct že fakt nehezký věci.“
Dovolila jsem si překopírovat to, co jsi o vašem vztahu psala v listopadu. Z jeho strany opakovaná nevěra, vypisování s jinými ženami, přednější kamarádi, hospody - takto nevypadá milující vztah a partner…
Přijmi ten jeho odjezd jako možnost udělat za vším tlustou čáru a jít dál. Jsi mlaďounká, možností máš nepočítaně, netrap se kvůli jednomu blbci, který si tě doopravdy nezaslouží. Máš na mnohem víc ![]()
Dobrý den, žiji se svým druhem 18let máme spolu 15letou dceru. Bydlíme v bytě mé mamky má tu trvalý pobyt. Nechci s ním už být a on trvá na tom že s ním budu už do smrti.
@bluda40 píše:
Dobrý den, žiji se svým druhem 18let máme spolu 15letou dceru. Bydlíme v bytě mé mamky má tu trvalý pobyt. Nechci s ním už být a on trvá na tom že s ním budu už do smrti.
Tak se s ním rozveď
@bluda40 píše:
Nevolnictví bylo zrušeno 1781, takže myslím, že s ním až do smrti být nemusíš.
@nostress píše:
Prakticky vždy, když jeden z páru najednou „chce být sám/a,“ chce pauzu, nebo ti začne tvrdit, že si zasloužíš někoho lepšího, je za tím někdo jiný. Osobně si myslím, že do té Anglie neodlétá s kamarádem, ale s nějakou novou přítelkyní.
jede tam s kamaradem, včera podepisovali nějakou smlouvu a kamarád mi ji fotil. Máme dost kamarádu společných, tak se vychluboval kde budou bydlet