Rozchod s mužem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kukukulina
20.4.23 20:00

rozchod s mužem

Mám dotaz, před 10 lety jsem se potkala s mužem, oba jsme byli zadaní, tak jsme se spolu jenom svezli jeho kamionem, ted mě náhodou oslovil v obchodu a začali jsme se stýkat, bez jakýchkoliv slibů, prostě jen tak, byli jsme spolu rádi, alespon tak jsem to cítila, měli jsme si o čem povídat a bylo mi a věřím, že i jemu fajn, on se v té době stěhoval od své přítelkyně, se kterou má jednoho syna, k rodičům, tam si to zařizuje a jezdí kamionem, scházeli jsme se různě ve městě, nebo u mě doma, protože mám 4 letého syna, mě je 30 a jemu 40 let, trvalo to tak měsíc a půl, najednou přišla sms, že je konec, že to nemá smysl, že to nemůžu pochopit a že to sám nechápe a at mu přinesu do auta náramek, který tu zapoměl, vše jsem vrátila a smířila se s koncem, za 2 dny stál večer autem před domem když jsem venčila psa, ignorovala jsem ho, přece to ukončil, zase mi napsal, dělala jsem si naděje, ale bojím se, proč když něco ukončí se zase ozve, mám mu odpovědět, nebo už to navždy uzavřít, k

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
20.4.23 20:49

@kukukulina chtěla bych vědět důvod, proč to ukončil a podle toho se zařídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75962
20.4.23 21:07
@kukukulina píše:
Mám dotaz, před 10 lety jsem se potkala s mužem, oba jsme byli zadaní, tak jsme se spolu jenom svezli jeho kamionem, ted mě náhodou oslovil v obchodu a začali jsme se stýkat, bez jakýchkoliv slibů, prostě jen tak, byli jsme spolu rádi, alespon tak jsem to cítila, měli jsme si o čem povídat a bylo mi a věřím, že i jemu fajn, on se v té době stěhoval od své přítelkyně, se kterou má jednoho syna, k rodičům, tam si to zařizuje a jezdí kamionem, scházeli jsme se různě ve městě, nebo u mě doma, protože mám 4 letého syna, mě je 30 a jemu 40 let, trvalo to tak měsíc a půl, najednou přišla sms, že je konec, že to nemá smysl, že to nemůžu pochopit a že to sám nechápe a at mu přinesu do auta náramek, který tu zapoměl, vše jsem vrátila a smířila se s koncem, za 2 dny stál večer autem před domem když jsem venčila psa, ignorovala jsem ho, přece to ukončil, zase mi napsal, dělala jsem si naděje, ale bojím se, proč když něco ukončí se zase ozve, mám mu odpovědět, nebo už to navždy uzavřít, k

já bych mu odpověděla a chtěla bych vysvětlení,
a ještě bych poradila - řiď se srdcem, cítím, že tě to mrzí, ten „rozchod“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
20.4.23 21:14

Doporučuji no contact

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
20.4.23 21:16

Mrzí mě to, je to snad první muž, se kterým jsme si měl co říct, mám požadovat vysvětlení, není lepší být zticha, jestli se ještě ozve, d

• Citovat
  • Upravit
5113
20.4.23 21:24
@kukukulina píše:
Mám dotaz, před 10 lety jsem se potkala s mužem, oba jsme byli zadaní, tak jsme se spolu jenom svezli jeho kamionem, ted mě náhodou oslovil v obchodu a začali jsme se stýkat, bez jakýchkoliv slibů, prostě jen tak, byli jsme spolu rádi, alespon tak jsem to cítila, měli jsme si o čem povídat a bylo mi a věřím, že i jemu fajn, on se v té době stěhoval od své přítelkyně, se kterou má jednoho syna, k rodičům, tam si to zařizuje a jezdí kamionem, scházeli jsme se různě ve městě, nebo u mě doma, protože mám 4 letého syna, mě je 30 a jemu 40 let, trvalo to tak měsíc a půl, najednou přišla sms, že je konec, že to nemá smysl, že to nemůžu pochopit a že to sám nechápe a at mu přinesu do auta náramek, který tu zapoměl, vše jsem vrátila a smířila se s koncem, za 2 dny stál večer autem před domem když jsem venčila psa, ignorovala jsem ho, přece to ukončil, zase mi napsal, dělala jsem si naděje, ale bojím se, proč když něco ukončí se zase ozve, mám mu odpovědět, nebo už to navždy uzavřít, k

At to jasně vysvětlí. Bez toho by byl konec. Bude to dělat pořád a ty z neho budes na dně.

Příspěvek upraven 20.04.23 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
20.4.23 21:24
@kukukulina píše:
Mrzí mě to, je to snad první muž, se kterým jsme si měl co říct, mám požadovat vysvětlení, není lepší být zticha, jestli se ještě ozve, d

Pokud chceš pokračovat, tak by bylo dobré vědět, proč to ukončil, protože to o něm dost řekne ;)

Třeba nemoc nebo smrt v rodině by pro mě byly pochopitelnější, než že přemýšlel třeba o tom, že se vrátí k ex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75962
20.4.23 21:28
@kukukulina píše:
Mrzí mě to, je to snad první muž, se kterým jsme si měl co říct, mám požadovat vysvětlení, není lepší být zticha, jestli se ještě ozve, d

tak když ti přijel před barák a ty jsi dělala mrtvého brouka, pak napsal a ty zas nic - tak jestli máš zájem, tak na co ještě čekás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
20.4.23 21:30

Taky si myslím, že by se najednou vrátil k ex, to asi ne, začala jsem ho mít ráda, kámoška mi radí, at to nechám, at se sám ozve a vyjádří se, proč to ukončí a pak někdde čeká, nebo píše, d

• Citovat
  • Upravit
75962
20.4.23 21:34
@kukukulina píše:
Taky si myslím, že by se najednou vrátil k ex, to asi ne, začala jsem ho mít ráda, kámoška mi radí, at to nechám, at se sám ozve a vyjádří se, proč to ukončí a pak někdde čeká, nebo píše, d

tak míč je na tvé straně hřiště, on už tě zkontaktoval 2× a ty nic, takže to může považovat, že už ho teda po tom „rozchodu“ nechceš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
20.4.23 21:43

Děkuji, jenom si myslím, že když něco jednou ukončí a důvod uvede, že ho to sice mrzí, ale že to nemůžu pochopit, že on to taky nechápe, tak to je ukončené, at je důvod jakýkoliv, d

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.4.23 21:43
@kukukulina píše:

Ve třiceti je to první muž s kterým si máš co říct? 8o

• Citovat
  • Upravit
kukukulina
20.4.23 21:47

Ano, je to dá se říci muž, se kterým si máme nebo jsme měli si co nejvíce říci i když je mi třicet, moje kámoška našla toho pravého až v 36 letech, holt se to stává. d

• Citovat
  • Upravit
3958
21.4.23 05:31

Pro mě by tohle nebylo, mám svoji hrdost. Bude v tom patrně jiná žena, ale i kdyby ne a šlo by o rodinnou tragédii, jak tu někdo zmiňuje, stále by to nebyl důvod ukončit vztah přes SMS beze slova vysvětlení a ještě požadovat, ať mu vrátíš jeho náramek 8o
Osobně bych takovému muži už nedůvěřovala a jak píšu, v tomto mám svoji hrdost, takže bych se nevracela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukukulina
21.4.23 06:35

Chápu, ke své bývalé se nevrátil, ani v rodině nebyla tragédie, spíš to vypadá, že neví co chce, myslím si to, když to ukončí a pak stojí před domem, těžko říct, d

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky