Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, no s tou přítelkyní byl asi 12 let a pak prý už to nešlo dál, tak si to ted zařizuje zatím u rodičů, mají 2 kluky, jeden je její a druhý společný, ale on mu říká táto. protože pravý táta nefunguje, bere si je každý víkend, jezdí kamionem, uvidím, co se z toho vyklube, pravda je, že jsme si rozuměli, tedy zatím, k
@kukukulina píše:
Ahoj, no s tou přítelkyní byl asi 12 let a pak prý už to nešlo dál, tak si to ted zařizuje zatím u rodičů, mají 2 kluky, jeden je její a druhý společný, ale on mu říká táto. protože pravý táta nefunguje, bere si je každý víkend, jezdí kamionem, uvidím, co se z toho vyklube, pravda je, že jsme si rozuměli, tedy zatím, k
Jezdí kamionem přes týden 12 ky ne?
Uplně přesně to nevím, někdy ráno už v půl páte, někdy déle a vrací se taky pokaždé jinak, odpoledne, nevo navečer, tady po čechách, takže toho má dost, k
Ahoj holky, tak i přes to jeho ukončení, kdy jsem mu vrátila a zpravila náramek a vrátila a vyželhlila triko a vrátila do auta, tak stál zase před domem večer, pak jsme prohodili jenom pár slov, ale mě to nedalo, cítila jsem jako by to z jeho strany stále pokračovalo, jako by v tom bylo něco jiného, tak jsem na něj čekala když přijel z práce kamionem a chtěla jsem, aby mi řekl, co se stalo, nakonec z něj vypadlo, že prostě je toho ně něj moc nyní, že mě má rád, ale odešel od přítelkyně, zařizuje se u rodičů, má na starost 2 kluky, a prostě se z toho nějak sesypal, že potřebuje čas, ale že se bojí, že já chci něco hned, a když prý v tom autě viděl ten náramek a to triko, tak tam seděl a půl hodiny přemýšlel, jestli je to vůbec pravda, k
Pokud by mu s tebou bylo tak fajn, jak píšeš a měl by tě rád, tak se s tebou nerozejde jakože je toho na něj hodně. Spis by mi být tebou blikala kontrolka.
Já chápu, měl to sdělit jinak, pokud mu to situace komplikovala, a ne to hned uzavřít, d
Dala bych tomu šanci..
jestli o něj stojíš, tak bych nikam nespěchala, ubezpečila bych ho, že nic teď nečekáš, jen že s ním třeba někdy ráda půjdeš na kafe atd. a pak se třeba časem uvidí..
docela mu i rozumím, že je na něj teď všeho moc.. ![]()
@kukukulina píše:
Ano, je to dá se říci muž, se kterým si máme nebo jsme měli si co nejvíce říci i když je mi třicet, moje kámoška našla toho pravého až v 36 letech, holt se to stává. d
Jo díky, zkusím tomu dát šanci, řekla jsem mu, že po něm nic nechci, že chápu, že je toho na něj moc ted, opravdu není kam spěchat, k
Jistosta v životě není žádná to všichni víme, takže co mezi nima bude dál, to ukáže čas, k
@kukukulina píše:
Mám dotaz, před 10 lety jsem se potkala s mužem, oba jsme byli zadaní, tak jsme se spolu jenom svezli jeho kamionem, ted mě náhodou oslovil v obchodu a začali jsme se stýkat, bez jakýchkoliv slibů, prostě jen tak, byli jsme spolu rádi, alespon tak jsem to cítila, měli jsme si o čem povídat a bylo mi a věřím, že i jemu fajn, on se v té době stěhoval od své přítelkyně, se kterou má jednoho syna, k rodičům, tam si to zařizuje a jezdí kamionem, scházeli jsme se různě ve městě, nebo u mě doma, protože mám 4 letého syna, mě je 30 a jemu 40 let, trvalo to tak měsíc a půl, najednou přišla sms, že je konec, že to nemá smysl, že to nemůžu pochopit a že to sám nechápe a at mu přinesu do auta náramek, který tu zapoměl, vše jsem vrátila a smířila se s koncem, za 2 dny stál večer autem před domem když jsem venčila psa, ignorovala jsem ho, přece to ukončil, zase mi napsal, dělala jsem si naděje, ale bojím se, proč když něco ukončí se zase ozve, mám mu odpovědět, nebo už to navždy uzavřít, k
tak jsme se spolu jenom svezli jeho kamionem zní jak nějaký eufemismus pro sex. ![]()
Nicméně souhlasím s blikající kontrolkou a nestálostí. Teď víceméně o nic nejde, ale bála bych se, aby neměl tendence dělat rozhodnutí, “kterým sám nerozumí”, zatímco budeš doma s potomkem, finančně závislá.
Ten kamion to bylo před 10 lety, voda vzala, všechno ukáže čas jak to půjde dál, a to jaký se projeví, to dopředu nikdo nevíme, nikdy, může se stát, že ani toto nevyjde, k
@kukukulina píše:
Ten muž má krátce po rozpadu dlouhodobého vztahu. Není s tím srovnaný a proto působí jako někdo, kdo neví, co chce. Věřím tomu, že je jeho zájem upřímný, ale že mu to prostě nejde.
Jestli mu nechceš dělat převoznici, tak ho nech být. Ja bych rozhodně nechtěla muže s nevyřešenou minulostí. Takže já bych šla od toho.
Tady by mi blikaly kontrolky. To bude takový ten, co ve vztahu moc nevydrží, je emocionálně nedostupný a neví co chce. Ale pokud přesto všechno si s ním máš co říct, směle do toho.