Rozchod ve 30

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
12.5.12 18:46
@Anonymní píše:
Neříkám,že k němu necítím nic, ale jsem zmatená, nevím jaké city k němu vlastně ještě mám. On je strašný cholerik, vybuchuje kvůli naprosté blbosti, on si to uvědomuje,slíbí,že to už neudělá a další den to je znova. Mám trošku z minulosti narušenou psychiku, dá se říct, že jsem už trochu labilnější a tohle mi vůbec nepřidává, potřebuju mít klidnější vztah :,( Já jsem mu několikrát říkala,že jestli se takle bude pořád chovat,že se s ním rozejdu, on se třeba rozbrečí, že si to uvědomuje, že je mu to líto, ale pak se zase neovládne :roll:

Cholerik sa nevyléčí nikdy, može se naučit se pouze ovládat a to , pokud mu budeš ochotná pomoct a vážně si promluvit tak to jde..
Já kdysi byla děsně ale opravdu děsně výbušná a včil jak si na své návaly zlosti vzpomenu tak se mojemu chlapovi divím že mě nenakopal do zadnice a nevyhodil z domu, ale abych zachránila vztah jsem se učila se ovládat a včil když mě popadne amok uteču do místa kde mě nikdo neslyší, tak si vybiji vztek a doma jsem klidná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 18:47

Přiznám se, že já jsem taky cholerik,ale oproti mýmu jsem mírnější forma, poslední dobou, jak asi stárnu, se sebeovládám čím dál líp, už mě vysiluje se kvůli blbostem rozčilovat, proto bych radši u sebe viděla klidnějšího člověka. On dokáže udělat vyrvál jen kvůli tomu, že rozleju hrníček s čajem, přitom on to třeba udělá druhý den taky :(

• Citovat
  • Upravit
24603
12.5.12 18:47
@kozisek píše:
Cholerik je moje tchýně, můj chlap asi částečně také, moje mamka má také tyto výbuchy, takže jsem se postupem času naučila je tak brát, výbuch a za chvíli OK, s tím těžko něco naděláš :think:

Ano, mě moje mamka pokaždé říká, že napřed vybuchnu jak sopka a pak se uklidním, takže když -bydlíme každá v jiné zemi.-telefonujeme a ona mě naštve a pohádáme se , pak jí zavolám a omluvím se tak ona to bere s tím že mě zná že napřed vybuchuji a pak se uklidním a něco řeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
12.5.12 18:49
@Anonymní píše:
Možná by to dítě pomohlo,ale co když se to zhorší. On je strašně pořádkumilovnej a když udělá náš pes (štěně) nějakej bordel, roztahané hračky, rozcupované pantofle apod. tak se strašně rozčílí, jak by to pak bylo s dítětem? Taky mi nadává, že jsem prase, že si po sobě neuklízím, je pravda, že já to tolik nehrotím, nemusím mít doma vygruntováno, po psovi je často spoušť, on je na tohle háklivej, takhle chlapa na pořádek jsem nezažila…na jednu stranu závidím kamarádkám, které nadávají na svého chlapa, jaký je bordelář, já mám doma extrémní opak.

Můj chlap je taky punťa a pedant až to hezké není a taky se hádáme co bude dělat až budem mít děti tak říká že to překousne ale naučí jich aby to nedělali… :lol:

Příspěvek upraven 12.05.12 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 18:49

On si svoje špatné chování uvědomuje,ale v ten moment, co se rozčílí, je prostě nezastavitelnej a pak se třeba za půl hodiny uklidní, jde např. do krámu a přinese mě čokoládu, že ví že něco provedl a byl na mě hnusnej. Ale v podstatě není den,aby kvůli něčemu nevystartoval a já už začínám být vystresovaná z jeho reakcí, co zase bude…

• Citovat
  • Upravit
alli_li
12.5.12 18:50

Ahojky,.mozna mi tu holky ukamenuji ale ja bych volila rozchod. Pokud nemate nic spolecnyho tak byh dite urcite neporizovala jako zachranu vztahu - opravdu to muze byt jeste horsi. Taky mam doma cholerika a zarlivce a utekla bych nemit prcky. Takze pokud nemate k sobe zadny zavazky povazuju to za zbytecny tydny, mesice, roky zivota. Jsi mlada - nejdriv bych se hodila do klidu a urovnala psychiku a pak hura do vzrahu ktery te bude naplnovat a tebe ani nenapadne myslenka typu - jestli ten vztah ma vubec cenu. A pak - moji sefovi je 43 a pred rokem porodila dalsi mimco ;-)

• Citovat
  • Upravit
9025
12.5.12 18:52
@Anonymní píše:
Možná by to dítě pomohlo,ale co když se to zhorší. On je strašně pořádkumilovnej a když udělá náš pes (štěně) nějakej bordel, roztahané hračky, rozcupované pantofle apod. tak se strašně rozčílí, jak by to pak bylo s dítětem? Taky mi nadává, že jsem prase, že si po sobě neuklízím, je pravda, že já to tolik nehrotím, nemusím mít doma vygruntováno, po psovi je často spoušť, on je na tohle háklivej, takhle chlapa na pořádek jsem nezažila…na jednu stranu závidím kamarádkám, které nadávají na svého chlapa, jaký je bordelář, já mám doma extrémní opak.

Zakladatelko, je to asi blbost, ale já tě snad znám, mám jednu skvělou kamarádku, kterou mám moc ráda, chodili jsme spolu na základku a já mám pocit, že žije to samé co ty..... :,( život jak přes kopírák, jen nevím s tím pořádkem a nepořádkem, takovej detail nevím, ale jinak i to štěně by sedělo…snad to nejsi ty a netrápíš se zase tak…Je mi jasný, že se nechceš veřejně odtajnit......Ať si kdo si :hug: :hug: koukni na můj profil a jestli mě poznáš a jseš to ty, tak mi napiš :mavam:
Jestli je to jen shoda životních příběhů, tak se omlouvám. Myslím, že nikdy není pozdě něco změnit, i když je pravda, že skvělejch chlapů v tomhle věkovým rozpětí je jako šafránu,ale radši něco změnit dřív, než pak už bude opravdu pozdě..... :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Anonymní píše:
On si svoje špatné chování uvědomuje,ale v ten moment, co se rozčílí, je prostě nezastavitelnej a pak se třeba za půl hodiny uklidní, jde např. do krámu a přinese mě čokoládu, že ví že něco provedl a byl na mě hnusnej. Ale v podstatě není den,aby kvůli něčemu nevystartoval a já už začínám být vystresovaná z jeho reakcí, co zase bude…

Pokud ti tedy aj nadáva sprostě tak si myslím , abys to s ním vyřešila, třeba odchodem na pár dnů někam pryč … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
@Anonymní píše:

Tak to bych s ním nebyla s věkem se to bude jen zhoršovat. Nejsi přece jeho služka. Partneři by si měli být rovni a né si sprostě nadávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
@Anonymní píše:
On si svoje špatné chování uvědomuje,ale v ten moment, co se rozčílí, je prostě nezastavitelnej a pak se třeba za půl hodiny uklidní, jde např. do krámu a přinese mě čokoládu, že ví že něco provedl a byl na mě hnusnej. Ale v podstatě není den,aby kvůli něčemu nevystartoval a já už začínám být vystresovaná z jeho reakcí, co zase bude…

tak to mam to stejny - taky vzdycky cekam nejakou jobovku :-( A nesnasim kdyz pak dela ze se nic nestalo. Treba me poslal do pr.....kvuli tomu ze jsem sla cvicit a druhej den byl v pohode. A ja ted kdyz prichazim ze cviceni tak uz kdyz otviram dvere domu cekam blby keci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.12 18:53

Mně trošku vystresovala moje gynekoložka, která mě pořád žene do otěhotnění, že už je mi 30, děti žádné (ale neví, že mám ty problémy ve vztahu), mám už teď určité zdravotní problémy (mj. anovulační cykly a chce to řešit Clostilbegytem),ale já prostě jsem na vážkách a nevím co dál a bojím se budoucnosti,že zůstanu úplně sama,špatně se seznamuju..a taky jde o zvyk, na přítele jsem si zvykla a jak se říká zvyk je železná košile. Navíc jsem hodně cíťa a nechci nikomu ubližovat, on má ještě větší problémy se seznámením, snad přede mnou ani žádnej vážnej vztah neměl, tak je mi líto, že zůstane sám,ale vím,že bych měla myslet na sebe…

• Citovat
  • Upravit
23864
12.5.12 18:53
@Anonymní píše:
Přiznám se, že já jsem taky cholerik,ale oproti mýmu jsem mírnější forma, poslední dobou, jak asi stárnu, se sebeovládám čím dál líp, už mě vysiluje se kvůli blbostem rozčilovat, proto bych radši u sebe viděla klidnějšího člověka. On dokáže udělat vyrvál jen kvůli tomu, že rozleju hrníček s čajem, přitom on to třeba udělá druhý den taky :(

Nakopala bych mu pr… pánovi tvorstva. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 18:55

alisku - určitě se neznáme, je to náhoda, nejsem z jižních Čech. asi takových holek s podobným osudem je hodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.12 18:57

On třeba se dívá na TV, já jsem v kuchyni, zavolá na mě, jdu se podívat ale to co mi chce tam ukázat mě nezajímá, tak mu řeknu,že na to nemám čas a on třeba na to řekne „tak jdi do prdele“ a pak se zase chová jako by nic :( na druhou stranu musím říct, že já se občas taky neovládám a nějaký ty ostřejší slova řeknu a to mě moc mrzí, že jsem tím pádem klesla na jeho úroveň, proto se snažím teď nebýt jako on…

• Citovat
  • Upravit
24603
12.5.12 18:59
@Anonymní píše:
On třeba se dívá na TV, já jsem v kuchyni, zavolá na mě, jdu se podívat ale to co mi chce tam ukázat mě nezajímá, tak mu řeknu,že na to nemám čas a on třeba na to řekne „tak jdi do prdele“ a pak se zase chová jako by nic :( na druhou stranu musím říct, že já se občas taky neovládám a nějaký ty ostřejší slova řeknu a to mě moc mrzí, že jsem tím pádem klesla na jeho úroveň, proto se snažím teď nebýt jako on…

Tak toto je on něho blbí teda :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria