Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Další případ byl ten že jsem potřebovala se psem na veterinu, ale chtěla jsem jet za veterinářem do 15 km vzdáleného města, protože tam je kapacita a on mi udělal scénu do telefonu, že jsme si nic takového nedohodli, že nechápe proč nejdu k tomu místnímu a prásknul mi s telefonem,pak mě ještě sprdnul, že musel kvůli tomu zkrátit trénink ![]()
@Anonymní píše:
On třeba se dívá na TV, já jsem v kuchyni, zavolá na mě, jdu se podívat ale to co mi chce tam ukázat mě nezajímá, tak mu řeknu,že na to nemám čas a on třeba na to řekne „tak jdi do prdele“ a pak se zase chová jako by nicna druhou stranu musím říct, že já se občas taky neovládám a nějaký ty ostřejší slova řeknu a to mě moc mrzí, že jsem tím pádem klesla na jeho úroveň, proto se snažím teď nebýt jako on…
Teď jako by jsi psala o mé mámě. Má přesně totéž a je to čím dál tím horší.
Zdrhej od něj.
@Anonymní píše:
Další případ byl ten že jsem potřebovala se psem na veterinu, ale chtěla jsem jet za veterinářem do 15 km vzdáleného města, protože tam je kapacita a on mi udělal scénu do telefonu, že jsme si nic takového nedohodli, že nechápe proč nejdu k tomu místnímu a prásknul mi s telefonem,pak mě ještě sprdnul, že musel kvůli tomu zkrátit trénink
Tak to bych asi teda od něj šla pokud je to až tak vážné
Můj názor, odejít od něj co nejdřív, jinej nebude a čemu by asi naučil vaše děti, líbilo by se ti slyšet,jak tě vlastní syn pošle dopr… a svou přítelkyni pak také nebo že se tvoje dcera se naučí, že je vpořádku se k ženě chovat s neůctou? V tomhle věku se nezmění ani o píď, bude stále stejný. Chceš to tak. Uteč, užij si, nestresuj se z dětí, je ti sice třicet, ale spoustu lidí je má i mnohem později. Víš co, já odešla ve třiatřiceti od cholerika (ale takhle hnusnej na mě nikdy nebyl, věděl,že bych si to nedala líbit) a nikdy jsem nelitovala. Děti jsme spolu neměli. Chvilku jsem si užívala nezávazného života, byla v klidu jako nikdy a pak to přišlo ![]()
Holka, to je blb na entou, uteč a s tím,že je ti třicet se nestresuj. S ním si zkazíš život a hlavně ho zkazíš dětem.
tak s tim ze on by si chudak uz nikoho nenasel je teda podle me s prominutim pekna blbost, nekoho najit si umi kazdej debil (mam v okoli hned nekolik pripadu)
to co pises s tim jakej je cholerik a puntickar bych se s nim na tvem miste rozesla a mas tady radu prikladu ktery to mely podobne ![]()
@Anonymní píše:
alisku - určitě se neznáme, je to náhoda, nejsem z jižních Čech. asi takových holek s podobným osudem je hodně.
No to si mě moc neuklidnila, že se tohle děje normálně. Držím ti palce a jak tu radí holky, jestli je to takhle, jak sem dál četla, tak ho pošli někam taky, ale definitivně. Konec zvonec, neztrácej čaj, život je moc krátkej na to, strávit ho s někým, kdo za to nestojí. Než mít špatnýho chlapa, no to radši žádnýho, nemáte děti, tak to neřeš.. ![]()
Není,ale zvládnout se to dá a lepší se chvilku kousnout a překonat to nežý se trápit celej život a fak mysli i na ty děti, taky by byl na ně takovej.
Zakladatelko, zdrhej. S ním to nemá žádnou budoucnost !!! Je to hulvát, cholerik na entou, dovedeš si představit, jak by se asi choval k vašim případným dětem ? Já jsem povahy spíše klidné, ale jak někdy děcka dokážou člověka vytočit, to by jeden nevěřil. A reakci cholerika se teda vůbec neumím představit
. Raději být chvíli sama, než ve vztahu s člověkem, který mě ponižuje, nadává mi… Hrozná představa
.
Ps. : třicet není žádný věk ![]()
Nečetla jsem diskuzi, ale jestli to jediné, proč s ním chceš zůstat je strach, že si nenajdeš někoho nového - tak to opravdu ten vztah stojí na pevných základech, teda
Co by sis nikoho ve 30 nenašla? Kamarádka se rozvedla ve 32, odešla teda od opravdového debila
Taky skučela, že ty správný chlapi už jsou zadaný a my jí utěšovali, že stihla akorát první vlnu rozvodů
No a taky jo, pak do půl roka to dala dohromady s kamarádem, který se taky rozvedl, teda ne kvůli ní, ale z jiných důvodů.
Rozváděla jsem se v 33 letech. Byla jsem v podobné situaci (nebyla jsem si jistá, co vlastně chci) a řekla jsem si buď odejdu teď, nebo už nikdy. Manžel dítě chtěl, já ne. A když mi došlo, že to není tak, že nechci dítě, ale že ho vlastně nechci s ním, tak jsem odešla. On byl spíš flegmatik, byli jsme spolu od 20 a najednou bylo všechno pryč. Pak jsem měla ještě jednoho přítele a teď ve 37 letech mám s nynějším partnerem Elišku. Upřímně řečeno, s cholerikem bych dítě nechtěla. U nás doma byla „Itálie“ a když se v mých 16 máma konečně rozhodla rozvést, tak se mi hrozně ulevilo
Vychovávat dítě ve scénách bych nesnesla.
pardon ze nemam primo prispevek k veci, ale musim napsat pindulce ze eliska se teda poradne povedla ![]()
Děkujeme ![]()
@vevericka12 píše:
pardon ze nemam primo prispevek k veci, ale musim napsat pindulce ze eliska se teda poradne povedla
Nebo mi koupí nějaký jídlo a já mu řeknu, že tohle nejím a on kvůli tomu udělá scénu