Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se zeptat jestli tu nekdo je kdo zazil rozchod ale ne „normální“ tak ze jste se na všem dohodli, citili jste ze vas pořád miluje, zadna nevera jen to prpste nefungovalo, a rozesli jste se. Pak se k.sobe vratili?
Ja chlapa miluju a hodne mame dve male deti, no rozchazime se, jeste bydli s námi, vychazime spolu opravdu super, ja si myslím ze me ma stale rad, ale proste to vidí na rozchod,.hleda si najem, ja se bojim jak to bude, ne ze bych to nezvládla ale spíš psychicky, mam pocit jako bych přišla o svoji druh9u půlku. Chci se zeptat jestli jste to nekdo zazil, ze se pak vratil po čase, i kdyz mel uz svoje bydleni a to sboje pohodlí? Dekuji za rozluštění ???? ![]()
Ano zažila.. Rozešla jsem se s chlapem po 2,5 letech měli jsme půlroční miminko. Ze začátku jsem měla divný pocit, najednou jsem byla sama v bytě jen s dítětem a po finanční stránce taky nic moc
Ale zlomilo se to a dobrý. Nějak po roce jsme se zase dali dohromady, s tím že se změnil atd.
No vydrželo nám to půl roku a konec, už definitivně On mi ještě teď cca po roce od rozchodu píše že mě miluje a chybím mu..Ale po třetí do toho už nejdu
anonym prosím
@Anonymní píše:
Ano zažila.. Rozešla jsem se s chlapem po 2,5 letech měli jsme půlroční miminko. Ze začátku jsem měla divný pocit, najednou jsem byla sama v bytě jen s dítětem a po finanční stránce taky nic mocAle zlomilo se to a dobrý. Nějak po roce jsme se zase dali dohromady, s tím že se změnil atd.
No vydrželo nám to půl roku a konec, už definitivně On mi ještě teď cca po roce od rozchodu píše že mě miluje a chybím mu..Ale po třetí do toho už nejdu
anonym prosím
To je taky dobry, ja bych byla upřímně rada kdyby ani neodešel ale to vodi proste jinak, na vsem.jsme se dohodli uprime se i dost sexuálně přitahujem
0
takze je ro pro me takový celý divny a neumim si představit ze spolu nebudem, ze deti budou jen semnou nebo jen snim ze nebudem jako rodina spolu.. ![]()
A jak ti to vysvětlil, proč hned konec? Poradnu zkusit nechce?
@Ms.Ragdoll píše:
A jak ti to vysvětlil, proč hned konec? Poradnu zkusit nechce?
Nabidla jsem mu to uz davno ale rekl ze si nemysli ze by to neco změnilo, prestali jsme komunikovat a finance byli na p… ted se to zlepsilo a jak je karantena vychazime opravdu skvele ale bydleni si hledá stále a adtale o tom mluvi.
takze co se tyce tohohle nic se nezměnilo, dokonce rekl ze to pro nej bude taky těžký.. ale ma tvrdou palici ![]()
@Lilia23 píše:
Nabidla jsem mu to uz davno ale rekl ze si nemysli ze by to neco změnilo, prestali jsme komunikovat a finance byli na p… ted se to zlepsilo a jak je karantena vychazime opravdu skvele ale bydleni si hledá stále a adtale o tom mluvi.takze co se tyce tohohle nic se nezměnilo, dokonce rekl ze to pro nej bude taky těžký.. ale ma tvrdou palici
Jako na to, že máte dvě malé děti a máš za to, že se to mezi Vámi zlepšilo, je to zvláštní. To tu poradnu nezváží ani kvůli těm dětem?
Jako jestli byl problém v penězích a komunikaci, tak v obojím se dá zapracovat když je vůle. Zvlášť pokud říkáš, že spolu fungujeme skvěle, vycházíte spolu a nemáte problém ani v posteli. Je to divný. Je otázka, jestli ti říká pravdu.
@Ms.Ragdoll píše:
Jako na to, že máte dvě malé děti a máš za to, že se to mezi Vámi zlepšilo, je to zvláštní. To tu poradnu nezváží ani kvůli těm dětem?Jako jestli byl problém v penězích a komunikaci, tak v obojím se dá zapracovat když je vůle. Zvlášť pokud říkáš, že spolu fungujeme skvěle, vycházíte spolu a nemáte problém ani v posteli. Je to divný. Je otázka, jestli ti říká pravdu.
Ja verim opravdu rika pravdu, neni to clovek který by lhal vse rika do oci at je to hnusne nebo ne, asi pred pul rokem mk rekl ze uz to neciti jak předtím odstehoval se k rodicum, byl tam asi tri mesice pak byly vánoce a slavili jsme spolu, zůstal tady a komunikace pak zase vazla a rekl ze uz to nema cenu znkvu zkouset. Pak nejspis proto ze se boji aby to nedopadlo znovu stejne. Ale jsem si jista ze rad me ma, dle toho jak s emnou mluví a jak spolu trabime vas kdyz jsou deti treba u rodičů, je doma nikam nekde mac za kamarádem na hodinu pak je zas doma semnou. ![]()
No počkej, a co ti řekl jako důvod rozchodu? Mě to přijde zvláštní, nemůže mít někoho jiného?
Znám několik párů a ani v jednom případě to nedopadlo. V jednom případě chtěl vždycky víc jeden, pak druhý a pak už byl problém v tom, že si každý zvykl zvlášť a nechtěl ustupovat. V druhém případě do toho šli po hlavě a po půl roce odloučení se k sobě zase nastěhovali. Netrvalo dlouho a bylo to hned zase zpátky ve starých kolejích. Takže po necelém roce se zase rozešli, ale děti to podruhé snášely o hodně hůř. A třetí případ dost podobný tomu druhému, jen to skončilo pár měsíců po návratu.
@Lilia23 píše:
Ja verim opravdu rika pravdu, neni to clovek který by lhal vse rika do oci at je to hnusne nebo ne, asi pred pul rokem mk rekl ze uz to neciti jak předtímodstehoval se k rodicum, byl tam asi tri mesice pak byly vánoce a slavili jsme spolu, zůstal tady a komunikace pak zase vazla a rekl ze uz to nema cenu znkvu zkouset. Pak nejspis proto ze se boji aby to nedopadlo znovu stejne. Ale jsem si jista ze rad me ma, dle toho jak s emnou mluví a jak spolu trabime vas kdyz jsou deti treba u rodičů, je doma nikam nekde mac za kamarádem na hodinu pak je zas doma semnou.
No to snad nemůže myslet vážně?? Chce odejít od rodiny a dětí s tím, že už k tobě necítí to, co předtím??
To vypadá, že sis pořídila děti s puberťákem a ne zralým chlapem ![]()
@unuděná píše:
No to snad nemůže myslet vážně?? Chce odejít od rodiny a dětí s tím, že už k tobě necítí to, co předtím??To vypadá, že sis pořídila děti s puberťákem a ne zralým chlapem
Taky mi to obcas prijde ty, deti jsme měli hodne brzy jsme spolu od 17cti letech bude nam 26, kluk ma 7 a holka 4, jo rekl mi to tak co se tyce projevu citů neni na tom moc dobre ale na to jsem si zvykla, bedela jsem ze me ma rad, daval mi to najevo jinak i rodiče jeho rekl li ze me ma stále rad a rekl rodicum ze jinou nechce a nedokaze si to ani představit.
@unuděná píše:
No počkej, a co ti řekl jako důvod rozchodu? Mě to přijde zvláštní, nemůže mít někoho jiného?
No důvodto asi úplně nebyl ale prestali jsme komunikovat jako uplne, nespali jsme spolu treba tri týdny coz je u nas opravdu hodně, rekl ze uz ke me neciti to co ke me cítil, vim ze kdyz bylu rodičů byl pořád doma i tak po rozchodu jsme si psali hodne, chodil za detmi kolikrat prisel kdyz tu deti nebyli jen tak, určitě nikoho jineho nema ![]()
@Lilia23 Já se obávám, že se jedná o klasický problém mužů, pokud mají děti moc brzy. Zřejmě neměl nikdy nikoho jiného, než tebe, láká ho zkusit si žít samostatně, sám za sebe. Jenže mu nedochází, že tímhle svým rozmarem poznamenává děti…a že už nikdy nebude žít jako „svodobný“ chlap. Za sebe bych velmi trvala na nějaké té poradně, pokud mu pojem „rodina“ něco říká, bude ochotný problémy řešit. Pokud neříká, bude lépe, když odejde.
Osobne si myslim, se by v tom mohl byt nekdo jiny, dle chovani. Tezko rict. Nespali jste spolu z jeho iniciativy, nebo tvoji?
@Adelkadd píše:
Osobne si myslim, se by v tom mohl byt nekdo jiny, dle chovani. Tezko rict. Nespali jste spolu z jeho iniciativy, nebo tvoji?
Tak mohli jsme za to oba ja nebyla schopna s nim komunikovat a delali to vliv i na něj pak přestal on semnou, nikoho jiného nema to vim na milion prpcent, pak jaknse to zlepsilo je to asi 3 mesice nebim jiste tak zas vse v normálu ale o bydleni stale mluví.. ![]()
@unuděná píše:
@Lilia23 Já se obávám, že se jedná o klasický problém mužů, pokud mají děti moc brzy. Zřejmě neměl nikdy nikoho jiného, než tebe, láká ho zkusit si žít samostatně, sám za sebe. Jenže mu nedochází, že tímhle svým rozmarem poznamenává děti…a že už nikdy nebude žít jako „svodobný“ chlap. Za sebe bych velmi trvala na nějaké té poradně, pokud mu pojem „rodina“ něco říká, bude ochotný problémy řešit. Pokud neříká, bude lépe, když odejde.
Přemýšlel nad tim rekl ze si myslí ze by to bylo zbytečné a ze by se nic nezměnilo
@Lilia23 píše:
Přemýšlel nad tim rekl ze si myslí ze by to bylo zbytečné a ze by se nic nezměnilo
To skoro vypadá, že mu fakt uhranula nějaká jiná žena.. ![]()