Rozdíly mezi vámi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
27.6.22 15:34
@azaleila píše:
Ano ano “SE TO” :cert: fakt nevím jestli se mám smát nebo brečet :mrgreen:

Asi nejlepsi bude oboji - brecet smichy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18125
27.6.22 15:46
@Capricorn61 píše:
Asi nejlepsi bude oboji - brecet smichy :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisa.krbec
27.6.22 16:09

Chlap prádlo nevěsí, on ho na sušák háže…vše je jak když to vytáhnu krávě
z držky. Posouvá mi ubrus na stole
8o 8o 8o :D. Otevřené okurky nechává mimo lednici. Co, ale asi nikdy nepochopím…otevře sušenky, oříšky…vezme si dvě sůši a zbytek je otevřený 14 dní někdy i půl roku…takže mám ve spíži vše pootevřené
a nedojezené…pak lítám
s kolíčkama…protože jak se do toho dostane vzduch, hnusně to změkne…on je schopen tam nechat válet i dvě sušenky půl roku…naštěstí máme hospodářství a zvířata…do koše se u nás nic nevyhazuje.
On po mně zásadně chodí věšet utěrky…mám ráda utřený dřez a linku, ale tu utěrku nechám vždy pohozenou tam kde sem skončila…

Příspěvek upraven 27.06.22 v 16:12

• Citovat
  • Upravit
denisa.krbec
27.6.22 16:11

Prkýnko neřeším :D.

• Citovat
  • Upravit
53518
27.6.22 16:23
@Monchichik píše:
@Russet hází špinavé prádlo vedle koše na prádlo…pochopí to někdo? nebo tam mám připravenou hromádku na praní a on mi tam přihodí cosi, co se s tím vůbec prát nemá…zatím jsem ho nezabila, ale už se to asi blíží :mrgreen: :mrgreen:

Ten můj, když je koš už plnější, oblečení nezatlačuje, takže pořád vypadá jako přetékající. Jinak když vidí, že dělám hromádky, tak se ptá - budeš prát černé, berevné atd. A já si to převezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 16:30
@ida007 píše: ¨

Tohle si myslím, že je nějaká genderová vrozená vlastnost. Aniž jsme to děti učili, kluci jedou ruce, holky hlavu. A stejně je to se svlékáním. Holky vezmou tričko dole překříženýma rukama a převléknou přes hlavu. Kluci tahají triko zezadu za krkem a rvou přes hlavu.

Příspěvek upraven 27.06.22 v 15:07

A ještěse vztekají, že jim to nejde přes uši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
27.6.22 18:23
@Capricorn61 píše:
Diskuze pro pobavení. :D

Co děláte jinak než vaše drahé polovičky? Tím myslím, že jednu věc děláte každý jinak, ale přitom svou verzi považujete za normální a pozastavujete se nad tím, proč to ten druhý dělá tak blbě, ovšem ten druhý svou verzi považuje za normální a tu vaši za nesmyslnou. :mrgreen:

Oblékání trička - prve provleču hlavu, pak až ruce. Chlap prve provleče ruce, pak až hlavu.

Když jíme pomazánku přímo z misky, já si prve dám pomazánku do pusy a pak kousnu do pečiva, chlap prve kousne do pečiva, pak si dá pomazánku.

Vaření čaje - dám sáčky, cukr, vodu. Chlap sáčky, vodu a pak až sladí.

A to samé se slovy. Peču králíka na pekáči, on na brutfaně. On má špajz, já spíž.

Víc asi nevzpomenu, ale kolikrát se těmto rozdílům musíme smát a dokonce nás baví obhajovat si svou verzi, že ta naše je ta správná a normální. :mrgreen: Přitom to je samozřejmě jedno. :lol:

A nad čím jste se navzájem pozastavili vy? :) Podělte se o to, ať se při pondělku pousmějeme. :)

Povlíkání peřin - dávám peřinu postupně do povlaku, muž si povlak navleče na sebe naruby a pak se snaží zdolat s ním peřinu 😁

Káva s mlékem - dávám si cca 1 cm místo na dolití mléka, spíš to lehce obarvím. Muž nejradši 50/50 autsch 🙈

Prádlo - pověsí jak to chytne a kolíčky tam nafláká. Já mám asi diagnózu, musím to mít úhledně a vždy stejnou barvu kolíčku na jednom prádle 8)

• Citovat
  • Upravit
109911
27.6.22 18:34
@divine woman píše:
Ze škrábání másla svrchu bych byla vytočená.

To dělám taky, když je zmrzlé…jak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
27.6.22 18:44

Tyjo, zapeklitá diskuze. Marně přemýšlím, kvůli čemu bychom se na tak mohli přít. Maximálně ti že použité hadry na vyprání háže pod nohy, nebo na židli, místo toho aby to odnesl 3 metry do koupelny a asi že háže klice od aut a baráku a všeho ostatního všude možně, jen ne na věšáčky…akorát mě to nechává většinou klidnou, protože se většinou vytrestal sám, když je pak zuřivě hledá a nemůže nikam odjet…jinak pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisa.krbec
27.6.22 22:59
@Capricorn61 píše:
Jeste me napadl jeden rozdil. Kazdy z domu jsme byli zvykli mit jinak pribory. Takze ja jsem zvykla mit
Lzicky, vidlicky a noze.
Chlap je zvykly to mit presne naopak nebo dokonce uplne prekazene. :mrgreen: Udelali jsme kompromis - je to podle me. :mrgreen: :P
:D :D
  • Citovat
  • Upravit
denisa.krbec
27.6.22 23:04
@unuděná píše:
Tak já snad radši snesu fakt, že si po chlapovi dám prkýnko dolů než to, že čůrá vsedě jak starej dědek :mrgreen: :mrgreen:

Přesně.

• Citovat
  • Upravit
denisa.krbec
27.6.22 23:14
@Sedmnactnulajedna píše:
Toaletní papír koncem ke zdi, aby nepřekážel v prostoru. Ale nechávám, jak to zrovna kdo dal. ON to vždycky předělá, aby byl konec v prostoru.
Dále, nenosí u sebe skoro žádnou hotovost, takže každou chvíli škemrá u mě. Když mu navrhnu, že by mohl přece jenom v peněžence něco mít, zvlášť když jsme na dovolené nebo někde, tak prý on si vždycky vybírá jen takhle málo…
Nosí vždycky pod kalhotami další kalhoty nebo aspoň kraťasy, i v létě.
Sprchuje se max. minutu, takže když je zima, je mu zima a leze na mě, aby mi odčerpal teplo.
Hází do prádla ponožky smotané do kuličky, takže z nich pak padá bordel.
Dává do recyklace láhve a kartony, aniž by je zplacatil.JÁ - všechno v pořádku.
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
11848
28.6.22 07:54

Tak chlap si při každé potřebě sedá na WC, tudíž nemusím řešit zvednuté prkénko. Toaletní papír máme položený volně na přepážce. Je to chlap, jako každý jiný, který doma nevidí bordel, ale auta jsou u něj vypiglovaná-u mě je to naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.6.22 08:09

@Bytsamsebou Vidíš, to je zajímavé, u nás taky. Vedle postele si v klidu vrší tunovou hromadu nepořádku, ale běda, jak v autě zapomenu plechovku od Coly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40361
28.6.22 18:33
@unuděná píše:
@Bytsamsebou Vidíš, to je zajímavé, u nás taky. Vedle postele si v klidu vrší tunovou hromadu nepořádku, ale běda, jak v autě zapomenu plechovku od Coly :pankac:

asi tak nějak.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky