Rozdíly mezi vámi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37134
27.6.22 10:36

Tyjo my asi nemáme nic, co bysme dělali vyloženě rozdílně :D možná tak skládání myčky, z toho vždycky nemůžu, protože mám svůj systém co kam patří a muž to hází halabala tudle talíř, vedle něj hrnek, že se tam toho pak vejde půlka :D co se týče prkýnka na záchod, tak to je vždycky dole, i synové ho sklápějí a to sem je to nikdy neučila :D asi by mi to bylo i jedno, ten jeden pohyb navíc by mě nezabil, ale všichni chlapi co mám doma ho dávají dolů nějak automaticky :mrgreen: a pomazánky si mažeme na pečivo, to mi přijde hnus aby se všichni hrabali v jedné misce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4093
27.6.22 10:38
@unuděná píše:
@Pidulka1991 Tak mě by zase víc vadilo otevřít poklop a najít tam nespláchlý toaleťák, to mi přijde dost fuj.
@Tarena ok, to beru, ale myslím, že zaprvé toto není předmětem diskuze „prkýnko nahoře vs. dole“, protože prkýnko je to, co se pokládá na mísu, nikoli poklop a zadruhé myslím, že jste spíš výjimka.

U nás se poklop zavírá a žádná překvapení na mě nevyskakují. Zavírání poklopu přinesl do rodiny muž, v mé původní bývá otevřený. Zavřený mám radši, ne kvůli nějakým kapičkám, ale přijde mi to estetičtější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4897
27.6.22 10:39
@unuděná píše:
Hele tohle jsem třeba nikdy nepochopila - proč je věcí mužů, aby ho sklápěli? Oni si ho kvůli ženám musí zvednout a ještě po sobě sklopit a žena přijde, sedne a zase odejde? :mrgreen: Mě teda nijak nepohoršuje dát si ho před potřebou dolů :think:

No přesně to mi tvrdí manžel. Ale ten záchod se zvedlým prkýmkem prostě vypadá blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
27.6.22 10:39
@g.sandova píše:
@unuděná správně se ms toaleta zaklapnout i s deklem a potom splachnout..to je jediný správný hygienický postup.
Pro ženy i muže.

na to je dobre mit doma kocku a nauci se to všichni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:41
@Hibou
@vedma007 píše:
No přesně to mi tvrdí manžel. Ale ten záchod se zvedlým prkýmkem prostě vypadá blbě :nevim:

Aha, estetika! :mrgreen: Tak to je pro mě nový argument :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:42
@Venetia píše:
na to je dobre mit doma kocku a nauci se to všichni :D

Naopak, naše kočka chodí na wc vykonávat potřebu a zvednout dekl si prostě neumí :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
27.6.22 10:49
@unuděná píše:
Naopak, naše kočka chodí na wc vykonávat potřebu a zvednout dekl si prostě neumí :mrgreen: :mrgreen:

Tak to moji kocouři neumí, za to se jim líbí ta voda, tak raději řešíme takto, aby tam nespadli, nechlastali apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 10:50
@Venetia píše:
na to je dobre mit doma kocku a nauci se to všichni :D

Už takhle je záchod dost často obsazen, když potřebuju, a ještě se o něj dělit s kočkou ;) To asi fakt na stáří tu kočku ještě rozmyslím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
27.6.22 10:50

Muj toho ma tolik, ze uz to nesleduju, ale prkynko dava dolu. Takze me nenapadlo, ze to muze byt i jinak. Tak jednou spim u brachy, v noci rozespala po tme, jdu na zachod no a spadla jsem jak hruska do zachodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
27.6.22 10:54

@Capricorn61 Tohle téma má velký potenciál! :-)
Jinak skládám věci do myčky, v jiném čase chodím spát, jinak vymačkávám zubní pastu, mám rád ticho (žena zvukovou kulisu) a našlo by se asi ještě hodně věcí. Ale u žádné (kromě té myčky :-)))) bych neřekl, že já to dělám dobře a žena ne. Prostě jen jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:56

Jsem si vzpomněla, že jsem manžela po sestěhování přeučovala krájet máslo. Fakt mi hlava nebrala, proč krájí na té delší straně, případně seškrabává zeshora :mrgreen: :mrgreen: Naštěstí to brzy akceptoval, jinak bych mu to (kvůli němu) žluklé máslo napatlala do klávesnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
27.6.22 11:05
@unuděná píše:
@Mar__tanka1983 No právě, co je normální :P
Sranda, toaletová diskuze při pondělku. Už se těším, až mi někdo vysvětlí, proč mají chlapi dávat dolů to prkýnko (ne dekl!)

moje osobní vysvětlení je takové, že je výrazně nepříjemnější si sednout na studenou porculánovou mísu než kápnout na prkýnko 8)
Jako už se mi i stalo, že sem někde letěla na záchod za minutu dvanáct, rychle se otočila, stáhla gatě a dřepla si (přímo na ten dekl), hodně překvapivá věc :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
27.6.22 11:08
@Jeruve píše:
@unuděná Máš perfektní analytickou úvahu a samozřejmě pravdu :palec: :potlesk:
Myslím si ale, že spousta žen ti napíše, „protože proto“ Protože je to to tak normální, protože je to líc a ne rub. Budeš se asi muset smířit s tím, že málo kdo to vezme jako ty. Logicky ti to nikdo neodargumentuje, protože na to žádný pádný argument není.A abych přispěla, partner si nekecám zavazuje dodnes boty stylem…jedna klička, druhá klička otočka a zavázáno. :mrgreen: :pankac:
Košile, oblek, polobotky a tenhle způsob zavazování :lol: :lol: :lol:

já to taky tak dělám :lol: :lol: :lol: :lol: to jinak asi ani neumim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
27.6.22 11:09
@Capricorn61 píše:
Diskuze pro pobavení. :D

Co děláte jinak než vaše drahé polovičky? Tím myslím, že jednu věc děláte každý jinak, ale přitom svou verzi považujete za normální a pozastavujete se nad tím, proč to ten druhý dělá tak blbě, ovšem ten druhý svou verzi považuje za normální a tu vaši za nesmyslnou. :mrgreen:

Oblékání trička - prve provleču hlavu, pak až ruce. Chlap prve provleče ruce, pak až hlavu.

Když jíme pomazánku přímo z misky, já si prve dám pomazánku do pusy a pak kousnu do pečiva, chlap prve kousne do pečiva, pak si dá pomazánku.

Vaření čaje - dám sáčky, cukr, vodu. Chlap sáčky, vodu a pak až sladí.

A to samé se slovy. Peču králíka na pekáči, on na brutfaně. On má špajz, já spíž.

Víc asi nevzpomenu, ale kolikrát se těmto rozdílům musíme smát a dokonce nás baví obhajovat si svou verzi, že ta naše je ta správná a normální. :mrgreen: Přitom to je samozřejmě jedno. :lol:

A nad čím jste se navzájem pozastavili vy? :) Podělte se o to, ať se při pondělku pousmějeme. :)

Teď si úplně nevzpomenu, co kdo dělá jinak, protože je toho mraky, co mě stále dokáže překvapit a pobavit :mrgreen: jinak super diskuze :D

I když vlastně jo, třeba sbírání hub, partner je přesvědčen, že se musí houba odříznout, čili kořen a kousek zůstane v zemi, já byla v šoku :mrgreen:. Říkám mu, co to jako dělá a on, že takto je to v pořádku a vyroste další houba, že já to dělám špatně, protože naruším, tím že ji (vytrhnu), jak říká on, ale já ji vyndám opatrně, další růst. Načež já mu tvrdím, že ten jeho pahýl v zemi uhnije a nic z toho nemá šanci dál vyrůst :mrgreen: :mrgreen:

To, že osušku vždy pověsí na věšák v koupelně naruby (logem zády) už neřeším, protože to dělá naprosto u všeho. Vše nějak vypadajíc v domácnosti je po jeho použití vždy otočeno ke zdi. A to nejsem žádný puntičkář, který musí mít vše na milimetr přesně, nemusím moc věci vystavené všude, pár drobností denně používající a nějaké dekorace no…, to málo, co v kuchyni, v koupelně, prostě po domě je, je prostě vždy ke zdi. :D

Já zase držím obráceně příbor a on to nedokáže pochopit, vždy ho tak i připravím když prostírám a to se tak snažím.

• Citovat
  • Upravit
Jeruve
27.6.22 11:11

A toaleťák věším zásadně volným koncem do prostoru. Většinou volný konec navazuje na to krytí. V rodině dokonce opravuji :oops: :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak