Rozdíly mezi vámi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
27.6.22 10:25
@Mar__tanka1983 píše:
Jo a ještě, ale to už je fakt funny,
Z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu se jen minimálně utírá po sprše, tak jako šupšup, aby z něj necrčela voda, pak přeletí byt (no ty tři metry) a nahatej vletí do peřin, s tím, že mu je zima a vlastně se utře do cejch :lol: :lol: :lol:
Nechápu, nepřepínám, ale jestli tohle bude náš největší rodinný problém, tak to asi přežiju :mrgreen: :mrgreen:

To dělám já. Jen vlasy mrsknu do turbanu. A teď jsem se dočetla, že to není oukej, paří se hlava a zadělávám si na problém. Občas jdu s mokrými vlasy i spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
27.6.22 10:25
@unuděná píše:
Jenže to právě nechápu, proč přizpůsobuješ? Oni se přizpůsobují tobě tím, že po příchodu na WC zvednou prkýnko, aby se mohli vyčůrat :nevim:

Hele i chlap si může drepnout a vyčůrat se. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:26
@Tarena píše:
Mne prijde normalni nechat zachod po sobe zavreny. Stejne to ma i manzel. Okamzite se u nas pozna navsteva, protoze nechaji nahore bud dekl nebo i prkynko, vadi mi oboji.

No jasně, pokud zavíráte komplet, tak ok (jak jsem psala, po spáchnutí nekontrolujete, zda je vše spláchnuté a čisté? A pokud ano, zase ho zavřete? :think: -to zase neznám nikoho, kdo by to takhle dělal). Ale to je věcí nastavení. Jako na návštěvy chodím často, ale v drtivé většině převládá model dekl nahoře, prkýnko dole. I v restauracích například :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:27

@Mar__tanka1983 No právě, co je normální :P
Sranda, toaletová diskuze při pondělku. Už se těším, až mi někdo vysvětlí, proč mají chlapi dávat dolů to prkýnko (ne dekl!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 10:28
@Tarena píše:
Mne prijde normalni nechat zachod po sobe zavreny. Stejne to ma i manzel. Okamzite se u nas pozna navsteva, protoze nechaji nahore bud dekl nebo i prkynko, vadi mi oboji.

Mně to asi nevadí. Ale párkrát jsem si v rozespalosti sedla na to studené bez prkénka. To mi hned došlo, jak je ten kus plastu důležitý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.6.22 10:28
@unuděná píše:
@Mar__tanka1983 No právě, co je normální :P
Sranda, toaletová diskuze při pondělku. Už se těším, až mi někdo vysvětlí, proč mají chlapi dávat dolů to prkýnko (ne dekl!)

No asi aby se ženám zavděčili. Alternativa přinášení kytek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeruve
27.6.22 10:29

@unuděná Máš perfektní analytickou úvahu a samozřejmě pravdu :palec: :potlesk:
Myslím si ale, že spousta žen ti napíše, „protože proto“ Protože je to to tak normální, protože je to líc a ne rub. Budeš se asi muset smířit s tím, že málo kdo to vezme jako ty. Logicky ti to nikdo neodargumentuje, protože na to žádný pádný argument není.

A abych přispěla, partner si nekecám zavazuje dodnes boty stylem…jedna klička, druhá klička otočka a zavázáno. :mrgreen: :pankac:
Košile, oblek, polobotky a tenhle způsob zavazování :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
53190
27.6.22 10:29
@Russet píše:
No asi aby se ženám zavděčili. Alternativa přinášení kytek.

Jop, to si právě myslím taky. Ale existují ženy, a není jich málo, které si toto nárokují. A ještě se rozčilují, že chlapi jsou nevychovaná čuňata, když nechávají to prkýnko nahoře (asi jako že je nutí na něj sáhnout? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
27.6.22 10:30
@unuděná píše:
No jasně, pokud zavíráte komplet, tak ok (jak jsem psala, po spáchnutí nekontrolujete, zda je vše spláchnuté a čisté? A pokud ano, zase ho zavřete? :think: -to zase neznám nikoho, kdo by to takhle dělal). Ale to je věcí nastavení. Jako na návštěvy chodím často, ale v drtivé většině převládá model dekl nahoře, prkýnko dole. I v restauracích například :nevim:

Kontroluji, ale nechodím na velkou 3× denně, tak to není takový problem po malé nekontroluji :nevim:. Mam radši wc zavřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10888
27.6.22 10:31
@unuděná píše:
No jasně, pokud zavíráte komplet, tak ok (jak jsem psala, po spáchnutí nekontrolujete, zda je vše spláchnuté a čisté? A pokud ano, zase ho zavřete? :think: -to zase neznám nikoho, kdo by to takhle dělal). Ale to je věcí nastavení. Jako na návštěvy chodím často, ale v drtivé většině převládá model dekl nahoře, prkýnko dole. I v restauracích například :nevim:

Ano, proste se podivam zda je cisto. Vzdyt je to minimum prace to otevrit a zavrit. Nechceme mit kapenky moci vsude. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.22 10:34

@Pidulka1991 Tak mě by zase víc vadilo otevřít poklop a najít tam nespláchlý toaleťák, to mi přijde dost fuj.
@Tarena ok, to beru, ale myslím, že zaprvé toto není předmětem diskuze „prkýnko nahoře vs. dole“, protože prkýnko je to, co se pokládá na mísu, nikoli poklop a zadruhé myslím, že jste spíš výjimka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jeruve
27.6.22 10:34
@unuděná píše:

Tak v restauracích je to nabíledni. U žen v kabinkách bych ani nečekala zvednuté prkýnko (po kom taky?) a na pánech, pokud mají pisoary, tak v kabince pak už zase jen sedí.

Hele možná by někdo mohl argumentovat tak, že matematicky je používanější varianta prkénko dole, páč muži chodí na velkou, vsedě a někteří i močí vsedě :nevim: Pokud by muži pouze močili, dala by se aplikovat tvoje terorie. :jazyk: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
14376
27.6.22 10:35

Tak u nás není problém nic moc… Manžel si na záchod šedá, takže prkénko zvedáme ona, vlastně tedy jen ten poklop. Pomazánku si mažeme na pečivo, úplně nesnáším, když to někdo jí přímo z misky. Čaj si nevaříme a když, tak ho u toho fakt nepozoruji. A na kafe máme automat. Jediné, co mě nervuje, že když dosnídá(me) a on ti uklízí, tak nikdy nesetře stůl a nechá ho od dětí upatlaný a drobky všude. To samé, když něco dělá na kuchyňské lince. Ale nějak jsem si na to zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
@unuděná píše:
@Pidulka1991 Tak mě by zase víc vadilo otevřít poklop a najít tam nespláchlý toaleťák, to mi přijde dost fuj.
@Tarena ok, to beru, ale myslím, že zaprvé toto není předmětem diskuze „prkýnko nahoře vs. dole“, protože prkýnko je to, co se pokládá na mísu, nikoli poklop a zadruhé myslím, že jste spíš výjimka.

Hmmm ještě se mi to nestalo… Ale chápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577

@Semtex No vidis, a presne takove dohady vedeme. :mrgreen: Moje cukrovani pytliku ma svuj duvod - kdyz nedam cukr hned, tak na nej pak zapomenu. Proto to delam hned. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí